Keresés

Részletes keresés

H-turul Creative Commons License 2008.06.06 0 0 172
Figyu Kádárka!
Ha már lúd, akkor gágogjon is, ezek alapján én jogosult lennék cca 15-20 milliárd szavazatra, elvégre ennyi potenciális szavazópolgárt hordok állandó jelleggel.
Előzmény: Törölt nick (170)
pikdáma Creative Commons License 2008.06.06 0 0 171
Semmi gond ezzel az Orbán elszólással, majd beigéri megint a 14. havit és minden a helyére kerül...
Előzmény: Törölt nick (170)
babfőzelék Creative Commons License 2008.06.06 0 0 169
Mit is mondhatott volna az ídősügyi tanács előtt. Aztán hazamegy és elmeséli otthon Klárának: Mekkorát hazudtam ma is............ És bevették. Persze ők még gyüjtöttek Isaura felszabadítására. :)
Előzmény: Cooltoora (-)
lektor Creative Commons License 2008.06.06 0 0 168
Viszont akkor nem létezett kölcsön a tanácsi lakásra. Amiröl te beszélsz az a un. szövetkezeti lakás volt amire elötakarékoskodni kellett, pl. egy 1 szobásért min.20 e. forintot, ami sokaknak 1 évi fizetésénél is több volt.
Előzmény: Cooltoora (153)
lektor Creative Commons License 2008.06.06 0 0 167
Egyáltalán nem volt választék, évekig tartó sorban állás volt a tanácsi lakásokért.
Előzmény: Törölt nick (148)
Droopy Creative Commons License 2008.06.06 0 0 166
Bexaras, ki akarod lakoltati dajcs furjtelenitett tompikat
Előzmény: Cooltoora (138)
horex Creative Commons License 2008.06.06 0 0 165

Mit vitatkoztok itt?

Hol az a cím, ahova a pénzért kell menni?

Mert van az a pénz, amiért korpás a hajam :)

by horex

péterkém Creative Commons License 2008.06.06 0 0 164
Ugyan mit tudsz Te minderről, butuskám? Te csak a Magad igényeit szajkózod: Lakást, kocsit de azonnal, ugye? Mert Anyucival/Apucival nem akarsz együtt lakni abban a lakásban, amit ők talán egy élet munkájával hoztak össze? De Neked, akiért a Világegyetem létrejött, már nem tudtak külön tuszkulánumot venni? Érthető a sértettséged! Sőt még egy rohadt 7-es BMW-t sem tudtak a s...-ed alá tolni, mi? És mi lenne, ha nem kocsival akarnál közlekedni (tudom ajánlani a biciklit, vagy végső elkeseredésedben talán még a BKV-t), és egyéb költekezéseidet is visszafognád annak érdekében, hogy némi felhalmozás útján Magad szerezd meg mindazokat az anyagi javakat, amikre annyira vágyol? Az emberek általában generációk óta ezt teszik, próbáld ki: kemény, de járható út!
Előzmény: Cooltoora (153)
péterkém Creative Commons License 2008.06.06 0 0 163

Nem akarom elhinni, hogy Te valóban ilyen sötét vagy!

Neked az egyik szülőd vélhető "eltávozása" csak kényszer-öröklést jelent, amiből semmi hasznod nem kerekedett, esetleg a még életben lévő másik szülőd haszonélvezete miatt? Nem akarnád végre a saját kezeddel verni a csalánt, ahelyett, hogy a mások által létrehozott anyagi értékekre ácsingózol (pl. vagyonra és szoc.pol.-támogatásra)?

Előzmény: Cooltoora (137)
H-turul Creative Commons License 2008.06.06 0 0 162
Hát ifjú titán, fel se fogod, mennyire szórakoztató vagy!

"Ha meghal egyik szülőd, akkor megöröklöd a lakás rádeső részét"
Arról hallottál már, hogy NEM VAGY KÖTELES elfogadni semmiféle örökséget? Ne légy annyira mohó, engedd át szegény megözvegyült édes jó anyádnak a 49 m2-es panel rád eső részét és gond nélkül fölnyalod a szocpolt.
Előzmény: Cooltoora (149)
péterkém Creative Commons License 2008.06.05 0 0 161

Na ez a legnagyobb ostobaság, amit gyermeknevelés ügyben mondani lehet, ezt is néhány éve kizárólag a szabad madarasok szárnycsattogtatása alól hallom!

A gyerekek nevelése ebben az országban sohasem volt, és nem is lesz anyagi kérdés! Aki egy gyerek világra-hozását és felnevelését "anyagi" (értsd: fizesse meg más) kérdésnek tekinti, az jobb, ha jóelőre sterilizáltatja magát! Van ebben az országban már bőven olyan "család", amelyik kizárólag gyermekek létrehozásából akar (és tud) megélni, de a nevelés gondját már az államra/társadalomra testálja.

Előzmény: Cooltoora (120)
H-turul Creative Commons License 2008.06.05 0 0 160
Te szerencsétlen debil pojáca!

Nézz már utána a következőknek:
Julier Ferenc, ABC, Tiszai offenzíva felvonulási terve.

Előzmény: Törölt nick (76)
jancsika35 Creative Commons License 2008.06.05 0 0 159
Vagy talán azért, mert ha befizet minden adót, ami elő van neki írva, akkor bezárhatja a boltot, mert nem éri meg csinálni. Vigyázni kell ezzel a behajtom az adót mindenáron, mert hamar lesz+másfélmillió munkanélküli.
Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 158

"Rossz a logikád.
Pont azért nem fizetik be azt az 17000 milliárdot sokan, mert azt is odaadná Feri a nyugdíjasoknak meg a szolárium barna nagycsaládos egyesületnek."

Ez jó, elmentettem és elrettentő példaként másoknak is be fogom idézni, hadd okosodjon más is....Ezt komolyan gondolod? Szerintem az adócsalók azért csalnak, hogy kevesebbet kelljen dolgozni, mert a munka büdös.

Előzmény: Cooltoora (109)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 157
Sajnálom, ha eddig nem vetted észre, hogy a vezető közgazdászok körében a legkomolyabb megoldandó téma az aktív lakosság tevékenységének a kifehérítése, olyan adórendszer kialakítása, ami az adóalanyokat érdekeltté teszi az adók és járulékok megfizetésére. Az, hogy a nyugdíjrendszer ilyen körülmények között hiányos, csak a dolgok folyománya és nem oka.......
Előzmény: mynewnick (106)
péterkém Creative Commons License 2008.06.05 0 0 156

"Fair-play reklám"? Pláne nyugdíjasoknak szólt? Te ismersz ilyent?

Bár zsigerileg nem bírom elviselni a reklámokat, egy-két ilyet már hallottam (OTP-életjáradék, meg a Hild-program). Hát..

Tudod, csak kicsit korán születtem, de útálom, ha hülyének néznek, csak a korom miatt! Én már gondoskodtam magamról. Amellett szép, szerető családban van részem élni, ezért semmiféle (befektetési, gondoskodási, pláne "most mi megfiatalítjuk" c.) reklám engem nem tud elcsábítani. Megszoktam, hogy mindig, minden helyzetben előre gondolkodjak. Neked is ajánlom ezt, vagy a TV-reklámokat, választásod szerint!

Előzmény: Cooltoora (105)
jancsika35 Creative Commons License 2008.06.05 0 0 155
Azért érdekelne az itt lévő nyugdíjasok véleménye, hogy szerintük mi a megoldás? Vegyünk fel még 10000 milliárd forint hitelt, arra fizessünk plusz 1000 milliárd kamatot évente(a mostani 1200milliárd kamatteher mellett), közben az a kevés vállalkozás is elmegy a környező országokba ami még itt van, mert ugye ott az alacsonyabb adók miatt jobban jár, és akkor 5-10 év múlva mi lesz? Mert jelenleg ugye már a meglévő nyugdíjat sem termeli ki a gazdaság. Honnan kéne pénzt elvenni?
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 154
Az hát.
És nem böszmeség ez a szabály amit leírtam? Pedig pld mi így estünk el a szocpoltól.
Előzmény: Törölt nick (152)
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 153
A mai nemzedéknek nem tolták a segge alá a tancsi lakást részletre fillérekért.
Előzmény: Cooltoora (151)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 152
Magyarán megöröklöd. Ilyen értelemben minden örökség kényszeröröklés :(
Előzmény: Cooltoora (149)
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 151
Az "abból élből" nem tudsz lakást és autót venni. Autó az kell mert gyurcsány szerint nem vagyunk mobilisak és a munkahely több 10 km-re van. A lakás úgyszintén, mégsem élhet a család aluljáróban.
Tehát kénytelen vagy felvenni kölcsönt, mert sehol nem akasztanak rád 20 millát.
Úgyhogy ne tanítgass ne tanítgass.
Előzmény: péterkém (150)
péterkém Creative Commons License 2008.06.05 0 0 150

Ez a klasszikus felelősség-áthárítás szimptómája! Lemondtál már valamiről is életedben? Ne az államra vs. nyugdíjasokra fogd, ha képtelen vagy beosztani (ismered a szót?), ami rendelkezésedre áll, esetleg még tartalékolni valamennyit belőle, szükség esetére!

Hidd el, egyszerű a képlet: nem kell minden, TV-ben reklámozott árucikknek vagy szolgáltatás-kínálatnak (beleértve a bankok azonnali "házhoz viszem" személyi kölcsön-csábításának) bedőlni!

Normális ember annyiból él meg (ahogy tud), amennyi jövedelme van. Ez persze - mint annyi más - neveltetés és igények kérdése. Na épp ezt tanulták meg életük során a nyugdíjasok, és - ha hasonló szorongatott helyzetben érzed magad - idővel Neked is meg kellene tanulnod.

Előzmény: Cooltoora (95)
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 149
Az. Ha meghal egyik szülőd, akkor megöröklöd a lakás rádeső részét noha haszonélvezettel a másik szülő továbbra is ott él és abban a pillanatban elesel a szocpoltól, mert amit vásárolnál laká az nem első lakás, mert már van a tulajdonodban az örökölt tulajdonrész.
Böszmeség.
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 148
Meg talán egy embernek csak egy lakása lehetett hivatalosan, nem is lehetett túl nagy választék az üres lakásokból.
Előzmény: lektor (142)
lektor Creative Commons License 2008.06.05 0 0 147
Most láthattál, de nem akkor. Ez meg a te generációd.
Előzmény: Cooltoora (143)
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 146
Olyan is volt. A családosok kaptak tanácsi lakást.
Előzmény: lektor (142)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 145
Kényszeröröklés?
Előzmény: Cooltoora (137)
lektor Creative Commons License 2008.06.05 0 0 144
Nyema Coolltoora.
Előzmény: Cooltoora (141)
Cooltoora Creative Commons License 2008.06.05 0 0 143
Láttam én ilyen szingliket saját lakásban. Minden nap buli állandó átjáróház. Hát ehhez minek adjon az állam pénzt? Ebből nincs haszna. Fizessen albérletet aki bulizni akar.
Előzmény: Cooltoora (141)
lektor Creative Commons License 2008.06.05 0 0 142

Mindenki úgy kezdte.

Lófaszt kezdte úgy mindenki, több generációk laktak egy lakásban meg társbérletben. Az albérletet kevesen tudták megfizetni, meg családosok nem igen kaptak.

Előzmény: Cooltoora (139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!