Clasiccomon kicserélték a hengert 50-est 80-as ra, gyengébb lett mind elötte. Segítségget szeretnék kérni, kipufogó, stb, hogyan tudnám a teljesítményt növelni? Előre is köszönöm.
Van egy - meglepő módon :) - Aprilia Classic Red Rose 50 2t-m. Olyan kérdésem van, hogy kicserélhető e a motorblokk (persze egyéb átépítéssel együtt, ha szükséges) egy 4t-s motorblokkra? szeretném a hangját egy picit morcosabbá tenni, de ha jól tudom 2t-s motorblokkal erre nem nagy esély van. Illetve ha ez kivitelezhető van itt olyan, akinek lenne egy jó 4t motorblokkja (50cc) és/vagy tudna segíteni a beépítésben? Köszönöm a válaszokat!
Amúgy mit lehet tudni a motorról, mennyire igényel törődést / hibásodik meg?
Jelenleg robogóm van, melóba járni használom, de szeretnék valami nemesebb megjelenésű és komolyabb műszaki felépítésű kétkerekűt, de csak B-s jogsiig...
heló mindeki újdonsült Red rose tulajdnosa :) -3 sebességű ,power szelepes- Szeretnék kérdezni pár dolgot a motorral kapcsán. Megmondom őszintén egy idős emberkétől vettem és sajnos nem mondott róla semmit:-nem tudót mondani-- pl hogy-- ---milyen motorolaj való bele- ---meg milyen hajtóműolaj meg stb... --milyen olaj kell a keverékhez a benzinhez- --tudnátok segíteni? --meg nem tudom hogy hol található a gyártási ,éve a kormánynál mondta. ----de ott csak az alváz számot találtam---
Sziasztok Lenne kérdésem motor ügyben hátha tudtok segíteni nekem .jó lenne Most vettem egy Aprilia red rose 50 es ..Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy mikori ,évjáratú sajnos nem találom sehol sem.. a tulaj sem tudta meg mondani..Szeretném még azt megtudni hogy milyen váltó olajat lehet bele tenni ,meg milyen motorolajal lehet lecserélni ,milyen kellene bele,.. Remélem tudtok ez ügyben valami infót adni ,várom válaszotokat , köszönöm.
Egy 90-es red rose-om van. Az a problémám vele, hogy nem indul. Az önindítót nyomva a motor erőlködik, de nem indul, lassan forog csak és "nyekereg". Először az akksira gondoltam. Feltöltöttem, de nem lett jó. Ötlet? Tanács? Minden segítséget szívesen elfogadok!
Sziasztok! Budapesten keresek megbízható motorszerelőt aki átnézné és esetleg tuningolná 50cc-s Classicomat. Tudtok valakit? Jó volna a XXII.ker. környékén. Előre is köszi!
Üdv mindenkinek ! Végig olvastam a hozzászólásokat és kaptam pár választ a kérdéseimre ! Köszi !
Ez pedig az én kedvencem, " Rózi " akit építgetek már pár éve, 50 ccm és imádom mert az én 114 kg-at is viszi 80 km/h-val az rv3-as blokjával. Peszre, van az úgy, hogy szidom, elátkozom, megfenyegetem, hogy " felgyújtalak te rossz kurva ! " de azért megtűröm az előszobámban, mert garázsom az nincs...meg amúgyis jól mutat ő ott !
Sziasztok! Laikus vagyok, de szeretnék egy kis segítséget kérni szerelés témában. Adott egy Aprilia Red Rose 50 (70-es hengerrel), ha szeretnék hozzá egy plug and play új karburátort venni melyiket ajánlanátok? Illetve egy szimering készletet is szeretnék venni, am6-os blokk négy sebességes változat, tudtok esetleg méreteket mondani, vagy helyet ahol egyben be lehet szerezni? Milyen kopó alkatrészekből érdemes előre beraktározni? :)