Keresés

Részletes keresés

atidas Creative Commons License 2013.05.08 -3 0 43

Már látható az első 12 rész!

Érdekes összehasonlítani a korábbi filmekkel, de ezt a film készítője, a korábbi szerkesztője gyakran meg is teszi!

Én pont így képzeltem volna el azt a filmet, amit Bayer Zsolt a "Másfélmillió Lépés Magyarországon 32 év múlva" címmel forgatott.

Arra nem illik ez a cím, de egy keresztül az országon című annál inkább.

Íme: https://www.youtube.com/watch?v=waPqISv3J5g

wr450 Creative Commons License 2013.05.06 0 0 42

heló

e hét második felében indulok Nógrád településről Hollóháza felé, keresek utitársat 4-5 nap

Bfulop Creative Commons License 2013.03.03 0 0 41

ez a topic elhalálozott?

zuluen Creative Commons License 2012.10.29 0 0 40
TuristaMagazin Creative Commons License 2012.09.07 -2 0 39

A Magyar Természetjáró Szövetség új vezetése kitüntetett szerepet szán a kéktúra népszerűsítésének, infrastrukturális fejlesztésének annak érdekében, hogy a hazai gyalogtúrázás emblematikus útvonalának bejárása minél több ember számára legyen vonzó, s ezen keresztül általánosságban is népszerűsítse a természetjárást.

A szövetség Kéktúra Bizottságnak három alaptagja és Thuróczy Lajos, aki a kéktúra mozgalom egyik úttörője a Turista Magazin felkérésnek eleget téve egy kerekasztal beszélgetésre ültek le, hogy ők mit gondolnak a kéktúra szerepéről, megújításának szükségességéről. Az utóbbi kérdéskörében különösen az útvonal esetleges módosítása (bizonyos helyeken), az igazolásra új technikai eszközök bevezetése illetve a szakaszteljesítések elismerésének kérdése keltett vitát a természetjárók körében.

A beszélgetés kivonatos változata elolvasható a Turista Magazin szeptemberi lapszámban (http://www.turistamagazin.hu/szeptember.html) illetve a teljes diskurzus a magazin 13. oldalán található kóddal elolvasható a magazin honlapján (http://www.turistamagazin.hu/zaszlovivo-turamozgalom-okt-kerekasztal-beszelgetes.html)

atidas Creative Commons License 2012.07.18 0 1 38

A "felújított" vagy újraforgatott Másfélmillió Lépés Magyarországon 32 évvel később című filmsorozat egy rakás sz#r!

Nem gyalogolják végig, nem az ótvonalon mennek, kimaradnak helyszínek, stb. F@s!

atidas Creative Commons License 2012.07.14 0 0 37

Itt kérdezem, mert jobb ötletem nincs, igaz a topik leülepedett. Az OKT mellett a Cserhátban Becske falu mellett, attól nyugatra lévő ún Júlia major (épület) milyen funkcióban van?

Vadászház? Erdészház? Egyéb.

Jó lenne tudni kinek a tulajdonában van!

Üdv!

atidas Creative Commons License 2010.10.28 0 0 35
Szia!
"Megkésve bár," de csak most jártam erre. Én a budapesti Cartographia boltban vettem meg. Bajcsy-Zsilinszky úton van az Arany János utcai metrómegállótól kell a Nyugati felé sétálni kb 500 métert. A jobb oldalon van.
Vagy Alexandra és Libri, valamint más nagyobb könyvesboltokban tudod beszerezni!
Előzmény: tivinvolvo (34)
tivinvolvo Creative Commons License 2010.08.15 0 0 34
Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy hol tudnám beszerezni a Az Országos Kéktúra Atlasz (Hűvösvölgy-Hollóháza) kiadványt? Sajnos ahol eddig kerestem, nem volt belőle készleten. Használt példány is érdekelne.

Köszi az ötleteket előre is!
meszab2 Creative Commons License 2010.07.30 0 0 33

Sziasztok!

Ne felejtsétek, holnap július 31.-e!  Akinek van kedve, csatlakozzon eme jeles évforduló alkalmával Észak-Magyarország legmagasabb pontján egy laza beszélgtésre hogy így tisztelegjünk Rockenbauer Pál előtt!
Szádváry Gyula háromszoros kék túrás ,szeretné ezt a napot / július 31. /  a Természetjárók világnapjává nyilváníttatni!

Cikk az Észak-Magyarország napilapbol

http://www.panoramio.com/photo/38350125

meszab2 Creative Commons License 2010.07.24 0 0 32
meszab2 Creative Commons License 2010.07.24 0 0 31
Kedves Túrázok!

Tavaly elkezdtük,találkozzunk az idén is a Nagy Milicen szombaton (2010 07 31).
Füzértől,vagy László-tanyától gyalog.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100724/A_term_szetj_r_k_vil_gnapja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100724/A_term_szetj_r_k_vil_gnapja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

Üdv,

Sz. Gy.
atidas Creative Commons License 2009.05.09 0 0 30
2009 augusztus 01-én 5-6 napos emléktúrát tervezek a Zemplénben, Rockenbauer Pál halálának 22. és a Másfélmillió lépés Magyarországon c. filmsorozat forgatásának 30 éves évfordulójára. Terv szerint az emléktúrába beleesik a Cserehát tájegység is. Jelentkezni lehet, emailben (publikus) de csak spontán is lehet csatlakozni.

INDULÁS: 2009, augusztus 1-én reggel a Nagy-Milicről. (Kb 07:00 órakor)

Az érdeklődőket szeretettel várja a Hegyi Pocok Természetjáró Baráti Társaság!
atidas Creative Commons License 2009.02.15 0 0 29

Valaki?

atidas Creative Commons License 2009.02.07 0 0 28
Persze, csak ha az idő is engedi... :))
Előzmény: atidas (27)
atidas Creative Commons License 2009.02.07 0 0 27
Sziasztok!

A szabadtéri éjjeli sátrazásról mit tudtok mondani, mi a tapasztalat?

Én egy kicsit tartok tőle, de szívesen kipróbálnám. Kipróbálásra a Szandavárat találtam alkalmasnak.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 26
Most voltam 2 naposon hétvégén, meg a jövő hétvégén is megyek kétnaposra.

Nagy probléma, hogy ilyenkor sok látnivaló - múzeumok, faluházak, stb. - nem nagyon vannak nyitva. Így igyekszem a "kevésbé látványos" szakaszokat bejárni ilyenkor.

Most hétvégén a Sümeg - Keszthely volt meg. Beszámoló és képek a mai nap felkerülnek a netre illetve a másik kéktúrás fórumba.

Attila
Előzmény: atidas (25)
atidas Creative Commons License 2009.01.17 0 0 25
Érdekes és szép is lehet ilyenkor télen túrázni a kéken, persze sátorozást nélkülözve. Járkál mostanában valaki?
KrumpiLee Creative Commons License 2009.01.03 0 0 24

Pár évvel ezelőtt Kőszegről indulva a Vértesig jutottam, kb. 400 km-t tettem meg, csodálatos élmény volt!

atidas Creative Commons License 2008.10.07 0 0 23
Köszi!
Akkor érdemesebb lenne valahol szállást keresni, vagy sátorozni??
Tudnál javasolni valamit?
Előzmény: 0264 (22)
0264 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 22
Szerintem nagyon rohamtempóban végig tudnál menni, de ha tudsz, aludj ott valahol, mert érdemes a környékre némi időt szánni.
Előzmény: atidas (15)
atidas Creative Commons License 2008.09.20 0 0 21

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ide is írnak/írtok! Sztem nem baj, hogy kettő  van ebből a topikból! It is lehet beszélgetni- kérdezősködni.

(Köszönöm, hogy mellém állt 0264 (azt hiszem)

atidas

arnys Creative Commons License 2008.09.20 0 0 20
Én még tavaly voltam fent, de jó állapotban volt, nem hiszem, hogy egy év alatt annyira tönkrement volna.
Előzmény: atidas (10)
0264 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 19
Nem kell Atidast állandóan ezzel cseszegetni, hogy van már másik OKT-fórum. Majd a netezők gondolom úgyis eldöntik, melyikbe írnak, vagy nem írnak.
Joeyline Creative Commons License 2008.09.16 0 0 18
Egyébként ahogy emgergo már felhívta a szíves figyelmet, tényleg van már topikja az OKT-nak, nem néztél kellően körültekintően, mielőtt megnyitottad ezt az újat, mert Joker Karakter vasi kollega már több mint 8 éve létrehozta a hitkozott topikot...
Előzmény: atidas (8)
Joeyline Creative Commons License 2008.09.16 0 0 17
A nyáron felújították, vadiúj gerendák, pallók vannak lefektetve.
Ajánlható.
Előzmény: atidas (3)
Joeyline Creative Commons License 2008.09.16 0 0 16
Hát...
Elég húzós! :)
Előzmény: atidas (15)
atidas Creative Commons License 2008.08.29 0 0 15

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy meglehet-e járni egy nap alatt a Sátoraljaújhely - Encs szakaszt úgy, hogy az útbaeső várakat megnézzük, felmegyünk?
0264 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 13
Nekem egyelőre a Kelet-Bakony a kedvencem, különösen a két szurdok a Gaján (Bakonynána Római-fürdő, és Bodajk). 
Előzmény: atidas (12)
atidas Creative Commons License 2008.08.05 0 0 12
Köszi szépen!
Nekem valamiért a Szandavár a szívemhez nőtt! :-) Az jó kilátó hely, még a szlovákiai Nagykürtöst is látni lehet ÉNY-ra. (Sok fehér panelház)
Előzmény: atidas (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!