Azért van valami furcsa bája annak, hogy 2001-ben azért vették elő megmentőnek Kunczét, hogy a Magyar Bálint által óvatosan megkezdett, majd Demszky által markánsan folytatott "egyenlő távolság az MSZP-től és Fidesztől" politika helyett újra vigye közelebb az SZDSZ-t az MSZP-hez, most meg a korábban a Gyurcsány-kormány egyik emblematikus figurájának számító Kóka helyett akarják a koalícióból kilépő SZDSZ élére...
(Visszavonult az aktív politizálástól és persze neki is van némi vaj a füle mögött.)
Szubjektíven szólva az egyik legnormálisabb politikusunk volt - a monoton dörmögős beszédstílusával együtt - , nagyon bírtam a humorát, fetrengtem az élcelődéseitől...
Ma mondjuk keresve sem találni hasonlóan színes egyéniséget a hazai politikai elitben.
Szerintem TGM-et hallgasd meg, mit mond a szadiról.
OV meg soha nem akarta a koronát. Ekkora baromságot is csak te és a hozzád hasonlók találnak ki. De ha már ennyire koronázol én a Habsburgokat el tudnám képzelni, persze ha megszavaznánk, hogy királyság legyünk. De. Aradra vigyen a király első útja.
Nézed meg Spanyolországnak mennyire jót tett a királyság !!!