Megnéztem a telefonod kezelési kézikönyvében az ide vonatkozó pontot.
Megnyitod a fényképezőt és a beállításaiban be lehet állítani, hogy fotózzon, vagy zoomoljon, ha a hangerő gomb megnyomódik. A tied fotózásra lehet állítva. Tehát állítsd át a zoomolásra.
Egy kis segítségre lenne szükségem, tudom volt már ilyen kérdés.
Sony Xperia E dual- ról lenne szó.
A gond a következő, nincs elég hely a telón a meglévő programok frissítésére illetve új programok telepítésére sem. Így azt se tudom letölteni, amivel áttehetők lennének a programok az sd kártyára. Mi ilyenkor a teendő, be lehet valahol állítani, hogy eleve az sd- re mentse?
Szeretnék egy kis segítséget kérni! LG L70-es telefonom van semmi baja teljesen jól működik, viszont 1próblémám van vele amikor lezárt állapotban van és kb 2-3másodpercig nyomva tartom a bal oldalsó gombok valamelyikét elindul a fényképező, ez elég probléma mikor a zsebemben van mert már többször is fotózót így magától a zsebemben most legutóbb 540 fekete képet fotózott így a zsebemben, valahogy kilehet kapcsolni hogy ne tudjon elindulni a fényképező az oldalsó gombbal?
Ha lenne valakinek kidobásra váró, rossz telefonja, Nyíregyházán és környékén, kérem, hogy ne a kukába dobja, hanem gondoljon rám. Lányaim gyűjtik az iskolájába, és nagyon örülnének neki! Köszi szépen!
Samsung I9300I galaxi S III Neo+ Dual Simes telefonom háttérkép beállítása során két lehetőséget ajánlott fel a képvágásra.Véletlenül a csak egyszer ajánlat helyett a kiválasztott mód a mindig lett így a másik lehetőséget már nem adja választható módnak.Hogyan tudnám ezt visszaállítani, mert bizonyos esetekben erre is szükség lenne?Nem találtam sehol erről leírást.
Szilveszter után töröltem az üzeneteket. Egy viszont úgy tűnik nagyon szimpatikus lett a telefonomnak (LG optimus L7 II) mivel nem hajlandó megválni tőle. Az üzenetek között direktben nem látszik, mivel 31-én töröltem a többivel együtt. Viszont jelzésként feljön, villog, hogy jött egy üzenetem. Nem nyitható meg. A legördülő menüből törlöm, majd abban a másodpercben vissza is dobja. Kivettem a sim kártyát a készülékből, akkor is ugyan ezt csinálja. Rendszer visszaállításon túl vagyok, semmi eredmény. Egyszer valahogy sikerült megszabadulnom tőle, de amint lemerült a mobilom és újra indítottam visszajött. Nem lenne zavaró, ha csak úgy a háttérben lógatná a lábát, de azóta nem tudom normálisan fogadni a hívásokat (abban az időszakban amikor valahogy sikerült kilőnöm, akkor gond nélkül ment). Kedves ismerősöm szerintem azóta is csuklik.
Root nélkül sehogy nem tudod megoldani. pl.: LEÍRÁS
Viszont az, hogy kitkat van rajta, okozhat még problémákat, hiszen a kitkat a 3.féltől származó programoknak nem ad írási/olvasási engedélyt a külső SD-re. Természetesen megoldás erre is van és igen ehhez is root szükséges: LEÍRÁS
És gyanítom, hogy a nemrég kérdező gabeszt31 -nak is ez utóbbi lesz a problémája.
vettem a fiamnak egy mobilt karácsonyra, android kitkat rendszer van rajta, 4gb belsö + ma vettem neki hozzá egy 32 gigás kártyát. itt kezdödik a probléma, hogyan tudom megoldani azt hogy a progik ne a belsö memórát hasznáják, hanem a 32gigásat.
a teló nincs root-olva, ill. én biztos nem root-oltam, gyári csomag, karácsonyi ajándék volt.
a 4 gigábol alapbol 2,2 a telefon hazsnál, a maradék 1,8 bol jelenleg 250 mega maradt, természetesn megy a rinya hogy nem jön le a fifa15 mert nincs hely, ezt szeretném megoldani, erre szántam a nagy sd kártyát, amit most ugye nem használ a teló.
tudtok valami olyan megoldást amivel nem megy tönkre a cucc?
Megvolt a gyári vissza állítás. Ugyanúgy semmi. A kártya jó, mert másik kártyával is ez a gond. Arra gondoltam én is, hogy a két szoftver összeakadt...
Kérdés, szoftver frissítés után nem írja a memóriakártyát, olvasni olvassa, formázza, de másolni semmit nem lehet rá. Az usb-t sem kezeli... Köszönöm a segítséget előre is
Segítségre lenne szükségem,méghozzá olyan dologban,hogy nokia lumia 625 -ös telóm van és az a kérdésem hogy hogy a bánatban lehet kivitelezni azt,hogy az általam letöltött csengőhangokat be tudjam állítani hívásjelőként!
Lenne egy hülye kérdésem. Eléggé szégyellem, mert nem vagyok egy elmaradott ember, de akkor is felteszem, mert kéne egy megnyugtató válasz.
Vettem egy új mobiltelefont, mert a régi bedöglött. Nem vagyok nagy igényű ilyen téren, szóval vettem egy Alcatel 2010G-t. Nem nagy szám, de nem is érdekel. Elfizetéses szerződésem van, rendes havi számlázással.
A kérdésem tömören az, hogy miként győződhetek meg arról, hogy nem csatlakozom az internetre?
Tudom, a kérdés hülyén hangzik, mert - gondolom én - egyszerűen csak fel kell nyitnom, és megnézni, hogy van-e valami - bármi - a képernyőn. Ugyanakkor van egy olyan félelmem, hogy tán a mobil-net futhat úgy is a háttérben, hogy a kijelzőn nincs közvetlen jele. Az a rémkép kering bennem, hogy a számla így ketyeg, és majd csak a hó végi számlában derül ki, amikor majd meglátok egy tetemes összeget.
Szóval, kell-e valami külön hókuszpókusz, hogy az internet (a számlázott folyamat) tényleg bezáruljon, avagy egyszerűen csak összecsukom a készüléket?
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: Van egy BlackBerry 9500-am és ha belerakom a SIM-kártyát akkor ujra indul. Mondanom sem kell, hogy SIM kártya nélkül tökéletesen működik. A SIM kártya másik készülékben tökéletesem működik. Van ötletetek? Előre is köszönöm.