Ti mihez igazodnátok ha Magyarország, a Köztársaság miniszterelnöke lennétek? Tomcat blogját lesnétek, Tomcat akcióit figyelnétek, infomrálodnátok hol van mit csinál? Vagy a 3,3 millió állampolgár szavazatát figyelembe véve elmennétek a Horn G féle egzotikus desztinációba?? Ha miniszterelnök lennék talán inkább 3,3 millió szavazatra figyelnék. Ha béna kacsa lennék Tomcattal játszanék.
Az országnak minden perc drága. A törvénykezés hetek óta akadozik, kapkodás, fejetlenség, hatalmi káosz és osztoszkodás a koncon. Tényleg nincs senki a baloldalon akiben erősebb a hazaszeretet, becsület ennél?? Tényleg nem látják ezt odaát???Cicázhattok Tomcatekkel, de hátha a csendes többség véleménye méltóbb Magyarországhoz, a Köztársasághoz és nem utolsósorban hozzátok feketeöves gyurcsányistákhoz.
Egy a 3,3 millióból, akinek 2-3 ezer antifasiszta vagy szélsőjobbos könnyen tűnhet utcai csürhének...
barom, hülyeségeket beszélő, fideszes, rádiós, keresztény vagy valaki, aki összefosta magát? "Amúgy én is az vagyok, de minden hülyeségre nem ugrok." :-)))
Elég feledékenyek egyesek. Amikor a Tilos rádióban egy barom hülyeségeket beszélt, akkor a Pokorninak, meg a többi fideszes is ez volt a legnagyobb problémája, hogy tiltakozzon a rádió ellen? Vagy akkor az összes keresztény összefosta magát, hogy ki lesz írtva? Amúgy én is az vagyok, de minden hülyeségre nem ugrok.
Ez az antifasiszta-nyilascsürhe performansz az agymosott, folyvást lenácizott szerencsétlen IQ-Light népréteg vakítását szolgálja. A nyilascsürhézés közepette ugyanis a zsebek tömködése zavartalanabbul folyhat tovább, a nép addig sem nem arra figyel.
fletó 2004 és 06 között médiakormányzott. ez tagadhatatlanul jól ment neki.
de itt szimplán csak arról van szó, hogy egy politikai csoport igyekszik saját számára pozitív és az ellenfél számára negatív eseményekkel tematizálni a közvélményt, illetve gáncsolni az ellenfél ugyanilyen törekvéseit.
Ti mihez igazodnátok ha Magyarország, a Köztársaság miniszterelnöke lennétek? Tomcat blogját lesnétek, Tomcat akcióit figyelnétek, infomrálodnátok hol van mit csinál? Vagy a 3,3 millió állampolgár szavazatát figyelembe véve elmennétek a Horn G féle egzotikus desztinációba?? Ha miniszterelnök lennék talán inkább 3,3 millió szavazatra figyelnék. Ha béna kacsa lennék Tomcattal játszanék.
Az országnak minden perc drága. A törvénykezés hetek óta akadozik, kapkodás, fejetlenség, hatalmi káosz és osztoszkodás a koncon. Tényleg nincs senki a baloldalon akiben erősebb a hazaszeretet, becsület ennél?? Tényleg nem látják ezt odaát???Cicázhattok Tomcatekkel, de hátha a csendes többség véleménye méltóbb Magyarországhoz, a Köztársasághoz és nem utolsósorban hozzátok feketeöves gyurcsányistákhoz.