nem bizony, mint eccerű kétkezi antiszemita én itten üldözöm ezt a szerencsétlen hülyét, főként a származása miatt... az a marhanagy helyzet, hogy bár tudom számodra elképzelhetetlen, hiszen mind olyan okosnak tűnik, de vannak hülye zsidók is, na wic pont az állatorvosi ló esete, bár fogalmam sincs, hogy hazudik-e éppen amikor a származását emlegeti mert hazudni hazudik ha éppen alkalma nyílik rá, úgyhogy maradjunk abban, hogy kelet-turkesztáni származása ellenére is nagyon hülye, persze ragozhatjuk is...
drzyx válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.02 22:53:17 Š (8) nem tudom, de nem irigyellek benneteket, én még ennyi hülye zsidót nem láttam, wic, or kán, lovas, hering:))
A katolikus jog szempontjából nincs kilépési lehetőség. Ha egyszer katolikus lettél, bármit tehetsz, akkor is szerepelsz a statisztikájukban. NINCS KILÉPÉS.
Egy rakás vallásból nem lehet kijelentkezni, ezek közül a legnagyobb a katolikus. NEM létezik semmilyen érvényes katolikus eljárás az egyház elhagyására.
ugyanis ezzel nem a vallásomat kritizálod. azt lehet, mint Bartságos moderátoristen kifejtette. viszont a te hozzászólásod erősen rasszista felhangokat pendít meg.
Kohn -hogy, hogy nem- Tel-Avivban sétál, és egyszercsak meglát egy kirakatot. Elkezd nézegetni egy szép aranyórát, majd be is megy a boltba. - Kérem, szeretném megnézni azt az órát a kirakatban -mondja. - Uram, mi nem foglalkozunk órákkal. Kohn ezen kissé meglepődik. - Jó, akkor kérném szépen azt az arany karkötőt. - Uram, mi ékszerekkel sem foglalkozunk. - De hát akkor mivel foglalkoznak? - Körülmetéléssel -közli az eladó. - De akkor miért tesznek ki ékszereket a kirakatba? - Miért, uram, mit tegyünk ki?