Orbán Viktor Fidesz-elnök vezeti a politikusi népszerűségi listát 44 ponttal, ami három ponttal több, mint egy hónappal ezelőtt. A második helyen Sólyom László államfő található, ugyancsak 44 ponttal, ami két ponttal haladja meg a köztársasági elnök márciusi eredményét derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből.
állitólag a vezér sikerén felbuzdulva a jövő héttől kezdve a hobbitot a médiasztárok versenyén is elinditják, ahol júniusig anettkát, majd 2008 végéig győzikét szeretné legyőzni:))
Látom át lett ugorva az a rész, hogy amikor 98-ban orbán szintén második volt akkor 70 ponton állt. Azóta politikusaink elég rendesen leamortizálódtak.
Hát ez a nagy kérdés. Erre írtam én, hogy minden nyugat-európai társadalomban egy olyan helyzetben, mint ami ma nálunk van, már rég létrejött volna egy új politikai formáció, ami üstökösként csapott volna be a két nagy közé.
Az index ma reggeli címlapja kétségkívül rémálom a kormánypárti olvasótábor számára. 'Gyurcsány hivatalosan kirúgta Horváthot', 'Orbán már a második a népszerűségi listán' - és ezt a Szonda mérte. 'Gyurcsány veszélyes játékba kezdett', 'Az őskommunista nem csápol', 'Orbán Viktor előrehozott választásokat akar' (ez mondjuk nem újdonság, de az bizonyos, hogy egyre népszerűbb gondolat), 'SZDSZ: Gyurcsány mentálisan alkalmatlan', és ezzel még nincs is vége a sornak.
Rendben van, hogy Gyurcsányból kiszerettem (már az öregecskedő feleségeknél) de ettől még nem szerettem bele Orbánba.
Miért van az, hogy ha X nem jó, akkor Y jó, aztán ha csalódunk Y-ban, akkor visszafordulunk X-hez, aztán megint Y, megint X... Röhejes ez a fajta gondolkodásmód.
Én se Gyurcsányra se Orbánra nem bíznám rá az országot.
"A gruppie-hajlamú jobbosok (a romantikus orbánisták) pedig lesznek szívesek megszeretni Gyurcsány Ferencet, a miniszterelnök egyetlen valódi politikai sikere ugyanis az, hogy rettenetesen bonyolult manőverekkel sikerült megmentenie Orbán Viktor karrierjét. "
Megpróbálok idézni egy egyenesen beszélő politikustól: hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal; nem lesz vizitdíj, nem lesz tandíj, kórházi napidíj, sőt gázáremelés sem. Na kitől idéztem?