Medgyessy Péter viszont azt mondta, ő kérelmezi a nyugdíjat. Bár utazó nagykövetként nem kap pénzt, cégében ügyvezető, erről a tisztségről lemond, így jogosult lesz a havi másfélmillióra. Horn Gyula betegsége miatt nem adott le vagyonnyilatkozatot, így tiszteletdíjat sem kap. De hogy megkapja-e a kiemelt nyugdíjat, még nem lehet tudni.
... meg többmilliárdos vagyont lopott össze magának. Lassan már a nevelt lányának is összejön az első milliárdja a "kedvező feltételekkel" kötött állami megrendelésekből.
Én is kérném az évi másfél millió forint nyugdíjat, én is megérdemelném. Vagy úgyis mondhatnám, hogy én Medgyesivel ellentétben megérdemelném, a 40 év ledogozott évem után, mivel én nem okoztam annyi kárt a 40 év alatt, amennyit ő a miniszterelnöksége alatt. Hát ehhez pofa kell! De ezeknek van hozzá!
Csak nem az,hogy akinek felvett hitele van (nem is kevés) azhavonta,évente pozitívumot mutasson fel, csökkentve a törzstőkét.
Vagy te a hagyományos Patópálos, szocis magyar utat hiányolod: ide mindent ma, ha kell,hitelből, felélni, az utókor meg d...jön meg. Utánad az özönvíz, csak neked a 13. havi, az idolodnak meg a havi másfél millió nyugdíj.
Én a miniszteri, miniszterelnöki fizetést (pláne a nyugdíjat) ahhoz kötném,hogy szufficites-e a gazdaság. Ha az, akor kapjon pénzt. Így nem csak a nyugdíjasok, segélyesek szavazata számítana a fejeseknél, hanem az is, hogy milyen állapotban van a gazdaság.
A vezetők amúgy is innen-onnan rengeteg bevételhez jutnak (lásd MVM szerződés Fletó), legalább a fizetésük igazodjon az ÁH állapotához. Ha a kiadási oldalt növeli, ok, de egy fillért sem kap. Ha figyel a költségvetésre, akkor meg kereshet, és ennek akár a többszörösét.
De ne az igényeljen meg kapjon már milliós nyugdíjat,akinek milliárdjai vannak, és tönkretette az országot (az 2uralma" alatt kb duplájára nőtt az államadósság)
Nem szoktam maszatolni. Tudom, h vannak kiemelt nyugdíjak.
Csak azt nem értem, h a tükröd nem foncsorozott e? Ugye azt te sem hiszed, h egy volt bankár, aki Közép-európai Fejlesztési Bank (vagy valami hasonló) elnökhelyettese volt, most ezért lemond a valószínüleg sokal nagyobb tiszteletdíjáról?
Ez olyan, mintha Fletó nem a cégeiből élne és Orbán nem a könyvei árából focizna.
Így már nagyon érthető a jól értesültség és elfogulatlanság. (# Politikus káromkodások # Olcsóbb áramot kap Gyurcsány cége # Újabb álküldött az elnökválasztáson? )
Ezek a további linkek. Hogyhogy a hírtv még nem csapott le erre a hirre? Vagy a manem? Jaj, de ciki, pedig majdnem ugyanazok linkek....
a mervado nyugati sajto is elismeri Madgyessyt mint penzugyi szakembert jo politikust allamferfit akinek a szava meg ma is sokat szamit odafigyelnek ra
megdolgozott a nyugdijaert neves elismert kozgazda bankok vezeto embere volt miniszter miniszterelnok a rendszervaltas es a joleti rendszervaltas egyik foszereploje
Honnan veszed ezt a baromságot? Egyáltalán hogyan lehet ma Magyarországon bárkinek másfél milliós nyugdíja? Meg mi az, hogy emelt nyugdíj? Új-Zélandból írsz?
Az kéri a havi másfél milliós nyugdíja, aki. - végleg letaszította az országot a felemelkedésről - aki beindította a hihetetlen hozzá-nem értés politikáját (mega-nyekergőként nem volt nehéz) -na, most az a másfél millió miből áll össze? Ki fizeti, a megyó nyugdíjasok? Aki ad ennek a "nagy hazafinak", az miért nem szólhat bele??????