minden ertelmiseginek szuveren joga nyilt leveleket alairni, az pedig erkolcsi kotelessege is, hogy tamogassa a kormany reformjait az orszag jelenlegi valsagos allapotaban.
Probaljuk megerteni, mit is akarnak. Miert is kell biztositani a hatalmat feltetlen husegukrol? Felnek valamitol? Remelnek valamit? Hiszen a nagy reszuk mar ugyis megkapta, ami jar (vagy egy kicsit tobbet is). Miert teszik magukat kozrohej es megvetes targyava? Mint akik egykor Rakosival levelezgettek.
No nem mintha most barki is merne vallalni az otvenes evekben a draga Rakosi elvtarsnak irott forro leveleket, pedig volt beloluk egy par tizezer. Lehet, hogy ezek sem emlekeznek majd egyszer a Gyurcsanynak irt levelre?
Nem olyan ez, mint amikor dolgozok ezrei irtak spontan levelet a forron szeretett Rakosi elvtarsnak, hogy mennyire egyetertenek az aktualis intezkedesekkel, es koszonik szepen Rakosi elvtars minden gondoskodasat? Csak ha lehet, a kulakokkal egy kicsit meg kemenyebben, draga Rakosi elvtars. Ezt kivanjak a dolgozok spontan es onszantukbol, semmilyen szervezet altal nem sugallva es korlatozva.
GyF vagy bárki más az MSzP-SzDSz oldalon már most kezdheti a hazudozást, a tömegek félrevezetését és megdolgozását, ha 2010-ben hatalomra akar kerülni.
OV viszont újra megmondja majd az öszintét, például azt, hogy minden szegény dolgozni, és minden gazdag adózni fog, ha ők győznek, aztán meg csodálkozik, hogy miért szavaznak annyian ellene.
...gondolataikat és szavaikat semmilyen szervezet sem sugallja és nem is korlátozza”.
azt is irhatták volna hogy tisztán önérdekből lobbyzunk a hatalom mellett , lelkiismeret nem korlátoz ebben ... révén hogy állitólagos értelmiségiekről van szó , ezt ugyan nem is feltételezi senki ,dehát azért jó leszögezni
A miheztartas vegett idemasolom a hozzaszolasom. Nem magammal vagyok ilyen elegedett, de azert nem art errol tudni.
Lang Gyorgyi esetleg azzal is elosegithetne a reformok megvalosulasat, hogy befizeti a 10 millio feletti adohatralekat. "Az allami adohatosagnal nyilvantartott, 180 napon keresztul folyamatosan fennallo, 10 millio forintot meghalado adotartozassal rendelkezo maganszemelyek" listajan 914. sorszam alatt talalhato. Nem most kerult fel ra, talan mar egy eve is rajta van.
A nyílt levelet mások mellett Bauer Tamás, Dessewffy Tibor, Donáth Ferenc, Dornbach Alajos, Huszár Tibor, Inotai András, Kálmán C. György, Kertész Ákos, Láng Györgyi, Mihályi Péter, Petrovics Emil, Rainer M. János, Rózsa Péter, Ungváry Krisztián, Vágvölgyi B. András és Vásárhelyi Mária írta alá.
Apropó:) Szinte hihetelen, hogy én kaptam el:D Már kora délelőtt szúrta a szememet:D Nem wic, 5x kerestem rá, de hiába:( Valszeg az itteni libeknek annyira ciki lehet a levél, hogy inkább hagyták, nekem:D