Palotaforradalom kell, hogy kimozduljon ez az a műellenzéki posvány ..... El kell takarítani a demagóg egyhelyben totyogó szószátyár vezetőket. Demokratikus maszlagdumájuk sehova se vezet ............. Ott van Wittner, Balog, Ángyán ...... valamit tenni kell mert ez így kevés ........
A volt földművelési államtitkár azt mondja, ha húsz évvel fiatalabb lenne, a változás élére állna. Villáminterjú.
Marad?
A héten kiderül, merre mozdul a földtörvény. És ezzel eldőlhet az én sorsom is.
Orbán Viktor szerint a földtörvény ügyében a frakción belül „közel a megállapodás”. Ebből úgy tetszik, megegyezett önnel.
A frakcióülésen a kormányfő és a miniszter úr jelenlétében elvekről beszéltünk, az ördög viszont a részletekben rejtezik. Bencsik képviselőtársammal hetven módosítót adtunk be a számunkra jelenleg elfogadhatatlan tervezethez, csak hát a képviselőcsoporton belülről ezekkel ellentétes indítványok is érkeztek. A Fidesz mezőgazdasági kabinetje kedden tíz órán át tárgyalta a módosítókat, csütörtökön a Ház mezőgazdasági bizottságában szavazunk a javaslatokról, aztán jövő kedden részletes vita következik a Parlamentben. Ezeken múlik, maradok-e. Meg azon, hogy az állam megsemmisíti-e az oligarcháknak adott területek bérleti szerződését. Ha ezekben a kérdésekben változás lesz, lehet, hogy maradok. Ha nem, és vállalhatatlan lesz a helyzet, ki kell lépnem.
És aztán?
Fél év a függetlenek között.
És aztán? Más párt?
Fogalmam sincs. A földtörvénnyel voltam elfoglalva, nem más pártokkal.
Hívják?
Olyan a helyzet, hogy mindenki örülne nekem. Még a régebbi ellenségeim is. De nem feltétlenül csak azért, mert az elveimmel annyira egyetértenének - a hirtelen jött szimpátiában a politikai előnyszerzés is fontos szerepet játszhat. Csakhogy ahhoz képest, amekkora a tét, mit sem számít, hogy egyes pártok, egyes személyek mit profitálnának belőlem.
Kihez menne?
Az LMP és a Jobbik is nagyjából azt mondja, amit én. Sőt az a fura helyzet, hogy a kormány nemzeti vidékfejlesztési terve is az én gondolataimat osztja. Annyi kéne csak, hogy a kabinet komolyan vegye a saját vidékfejlesztési stratégiáját.
Kihez nem menne?
Olyan alakulatról szó sem lehet, ahol az úgynevezett rendszerváltó elit játssza a főszerepet. Így a szocik kizárva, pláne azután, amit Gyurcsányék műveltek az országgal, különösen a vidékkel. Hasonlóképpen kizárt a Bajnai-féle alakulattal való együttműködés. Beállni mellé? Ugye nem képzelik?! Itt tüntettem a Kossuth téren a libatolvaj ellen, amikor a Wallissal csődbűntettet elkövetve bedöntötte a Hajdúbétet! Őt akarják miniszterelnöknek? Hát ne szórakozzunk már egymással! Nagyon meg kéne változnia a világnak, meg nekem is, hogy vele álljak össze, akármilyen konstellációban.
Saját párt?
Rendszerváltás kéne, nem ezeknek az egymást váltogató eliteknek a csereberéje, mert abból semmi nem jön ki. Ahogy Antall mondta: tetszettek volna forradalmat csinálni! Nosza, el kéne indítani. Az állam feladata a közösséget védeni a zsákmányszerzőktől. De ha az állam dezertál, jöhet a polgári engedetlenség. Gandhi a saját népe érdekében szembefordult a britekkel, ki is zavarta őket, oszt’ jó napot. Kéne egy nálam fiatalabb valaki, mert én magam öt gyerekkel, hatvanévesen már nem kezdeményezek új pártot, új mozgalmat. Pedig kérnek a gazdák, de én azt mondom: ha megszerveződik egy mozgalom, és ha mozdul a nép, szóljatok, segítek. Nem kéne sok, elindulnának az emberek. Ha húsz évvel fiatalabb lennék, biztosan az élükre állnék.
A palotaforradalom elmarad, mert helyette volt a jó érzésű magyarok forradalma:))))) Tudod, március 9-én:))))))) Meg is nyerték, rendesen:)))) A sok átxelt IGEN csak úgy dagadt a szavazólapokon:DDDDD Nagyon kellett már az önbizalomhoz:))))) Ezért aztán elmarad minden!!!!! Mit kéne tenni????? Azt, amit az szdsz prominense mondott:))))) Látni kéne végre, hogy ez a pápai gyerek még a szadesznek sem kell már:DDDDD
Drága édesem! Nem tudom bírod-é a magyar nyelvet. De elég, ha az írásjeleket felismered. Tudod: pont, pont vesszõcske. Nézd meg a lexikonban a felsorolás címszót.
Lehetek őszinte Bem anyó? Pont úgy beszélsz, mint az MDF, vagy a csalódott MSZP-sek: egyformák ezek mind, stb. Kellene egy valódi jobboldal, bla-bla.
Nos, ez a téma ezen a fórumon általában a választások előtt szokott feljönni, és érdekes módon fel lehet fedezni a felhozók közt valódi, echte MSZP-s ál-radikális jobbosokat. Volt szerencsém egyet személyesen lebuktatnom, egy olyat, aki még arra is lusta volt, hogy lecserélje az MSZP-s nickjét.
Szal te vagy hülye vagy, vagy provokátor. Egyelőre mindegy. Tevékenységed az MSZP-t szolgálja, neki van szüksége 4,9% szélsőjobbos szavazatra a választásokra. De ha 3%-ot sikerül leválasztani a Fideszről, nekik az is jó. Ha szoros verseny lesz, minden %-ot meg kell becsülnie.
Azt kérded, tehát, hogy e logika szerint csak 2-pártrendszer van, nos, a válaszom az, hogy igen. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz. Persze lehet szájalni, mint 2002-ben, 2006-ban arról, hogy majd a radikális jobb be fog jutni, s milyen jó lesz, mert valódi nemzeti irányba löki a Fideszt, de mindnyájan tudjuk, hogy ez soha a büdös életben nem fog bekövetkezni. Ezért, ahogy a topic címe mondja, Aki a Miépre szavaz, az az MSZP-re szavaz. És őket ezért külön rühellem, mint a szart.
Írjál minél többet olyan muris vagy! Csupa hóka-móka kacagás! :-DDD
Na pá, én most derűsen menek aludni, köszike neked! (álmomban az általad javallt kolposzkópos vizsgálatról fogok álmodni, csak hogy neked is jó legyen!:-)))
"sugárzó ellenzéki tekintetek"... köszike, láttam a tévében ezeket, minden jelző eszembe jutott róluk, csak ez nem. Amúgy hálás köszönetem az ingyenes kolporszkópos vizsgálatért a nyelőcsövemig (gondolom egy hazaffias orvos ezt így teszi) ha kell majd rádcsörgök szivi, de hálapénzre ne számítsatok.
Én a 40-ben nem róluk beszéltem, hanem torockairól, budaháziról, az összes kukaborogató, rendőrre támadó, barkikádott emelő elmeháborodottról, gárdistákról, csíkoszászlósról, holnapnézzétekcsakmileszittenhamarosanozókról.
OFF Orbánnal kapcsolatban olvastam a következő vélekedést: Bár maga nem használja a közvetlen demokrácia kifejezést, de írásaimban, szónoklataiban erről beszél. A történelemben eddig három jelentősebb törekvés volt ez irányban. A francia forradalom után véres diktatúra lett belőle, Oroszországban, Némethonban nemkülönben.
neked ingyen a kolonoszkópos vizsgálatot .... a teljesség jegyében egészen felmegyek a nyelőcsőig ..... a korrekt orvosi tisztánlátás jegyében .........
Az, hogy az embereknek tele van az összes létező hócipőjük a baromarcú „forradalmár” garázda, beteg fejű és lelkű roggyant szellemi képességekkel sem rendelkező csürhével.