Nem a topikba illik sajnos, de egész Magyarországon nem találok olyan fórumot, ahol cukormókusokról lehetne kérdezni. Mókus - mókus alapon kérlek titeket írjátok le a véleményeteket, tapasztalataitokat mókus utaztatásával kapcsolatban! Hogy tűrik? Mennyire stresszelnek utazáskor a mókuskák? Két cukormókust szeretnénk tartani, minden körülmény adott, viszont utaznának néha. 560 km-t oda, és vissza. Bár nem sűrűn, egy évben 3x körülbelül. Mikor egy hétre utaznánk el, akkor vinnénk magunkkal őket, egy évben egyszer pedig nyaralnánk, de akkor rábíznánk őket barátnőmre. Szóval, stresszelnek a mókusok utazáskor? Köszi :)
Szerintem nem árt több oldalt is kipróbálni. Nem vagyunk egyformák mindenkinek más a szimpatikus. Nekem a https://be2.hu vált be, ezért én azt ajánlom:)
Sziasztok! Előre is bocsánatot kérek a spam-ért, de néhyányotoknak előnyökkel járhat a postom, mivel kislány mókust szeretnék, így ha valahol születne örülnék ha értesítenétek.
Mokesz vagyok, budapesti 1 év körüli csíkos mókus. Magányom enyhítésére keresek,kedves, kirándulni szerető társat. Előző kapcsolatból származó gyermekáldás nem probléma...
2010, év eleji születésű Szibériai csíkos mókus hím fedeztetést vállal 1 utódért vagy előre megbeszélt összegért cserébe. Elsősorban Várpalota, Veszprém, Fehérvár, Balatonalmádi, Balatonfüred, Alsóörs és Felsőörs vonzáskörzetében.