Sziasztok! Kíváncsi lennék rá, rajtam kívül vannak-e olyanok, akik ezt a programot szeretik használni honlapelemek, pl. menük készítéséhez! (Szegény az Adobe CS3 csomagban már benne sincs...) Aranyos JavaScriptet gyárt, csak sokszor nehéz kiigazodni benne (a scriptben), ha később bele akarsz nyúlni. Akik tehát ezzel a módszerrel dolgozunk, megbeszélhetnénk a problémákat.
Na itt a gond. Két rollover state-et állítottam be: over (a gomb marad a helyén, de világosabb lesz) és selected (lejjebb csúszik, világosabb). Ahogy egy másik topikban egy kedves fórumtárs felhívta a figyelmemet, a JavaScriptben megjelenik az Out state is. Ezért ha az egyik gomb Selected, és átviszem a kurzort egy másikra (Over), az aktív gomb Selected state-jének animációja újra lejátszódik (felugrik, majd megint le). Rengeteget agyalok, de nem tudom kilogikázni, mi lehet a megoldás. Ha lehetne, maradnék a "grafikus kezelőfelületnél" (=IR), mert a JavaScripthez épp csak konyítok valamelyest. Ha külön lenne minden gomb, azzal az lenne a gond, hogy nem tudnának egymásra "hatni", tehát ha rákattintok egyre, az előző is aktív maradna... Szóval szerintetek meg lehet oldani?