Ma a magyar parlament a népszavazás kapcsán egy bizonyos "cserbenhagyásos gázolásról" tárgyalt.
Megtudná e valaki magyarázni nekem, hogy ki kit gázolt el és ki kit hagyott cserben ?
Én már nemcsodálkozok a magyarországi gázolásokon. Ma reggel is valami rendörfömuftit faggattak a riporterek, hogy ö miért nemtartja be a közlekedési szabályokat, amire a fazon beismerte a hibáját és megkérdezte?
Ahogy én megéltem, ezt az országot Hitlertől Bushig mindenki csak legázolta eddig, és alaposan helyben-cserben is hagyta utána.
A jelzőlámpák pedig nem működtek rendeltetésszerűen. Egyik sem! Pedig valamennyi azt állította eddig magárol, hogy intelligens mosópor van a készülékében.
Na, a Gyurcsány Gárda forgalomirányítói aztán végképp össze-vissza hadonásznak a forgalomterelő viperáikkal.
Mi küldtük el a picsába Fletót- Horn szerint. Szerintem meg magunkat küldtük a picsába a Balkánra, ahová valók vagyunk. Csak ez még nem esett le Kádár népének...
Egyre ostobább ez az érv. Lassan le kellene szoknotok erről a "Kádár népe"-zésről. Ugyanis pár év és kihalnak ezek a megnyomorított generációk.
Qrva rosszul érted. Ezért tart itt ez a qrva ország, mert tele vagyunk funkcionális analfabétákkal...
"De akkor ki kit küldött a piiii.. csááá..ba ?"
Mi küldtük el a picsába Fletót- Horn szerint. Szerintem meg magunkat küldtük a picsába a Balkánra, ahová valók vagyunk. Csak ez még nem esett le Kádár népének...
"Mert talán ez is a kulturált országházi eszmecserékhez tartozik ?"
Nem ott hangzott el, ne csúsztass. Neked egyébként mindegy, úgysem érted. Mehecc csápolni ovinak 15-én.
Ma a magyar parlament a népszavazás kapcsán egy bizonyos "cserbenhagyásos gázolásról" tárgyalt. Megtudná e valaki magyarázni nekem, hogy ki kit gázolt el és ki kit hagyott cserben ?