Keresés

Részletes keresés

Boreus Creative Commons License 2017.01.07 0 0 12

Egy részlet van fent az Indavideón:

Én is régóta keresem a teljes sorozatot. Elég lenne igazából egy magyar felirat is, a szinkronhoz nem is ragaszkodnék.

fistic Creative Commons License 2009.09.02 0 0 11
a narnia sokkal jobb volt mint az aktuális moziváltozatok. A hegy gyomrában kissé ijesztő volt egy gyermeknek...
Előzmény: djkalo (9)
Babeeface Creative Commons License 2008.10.06 0 0 10

Tényleg jó lenne, ha ezeket ismételnék. Biztos vagyok benne (ahogy körbenéztem a neten, láttam is), hogy nagyon sokan megnéznék újra, illetve a mi elmondásaink alapján olyanok is megnéznék, akik még nem látták.

Írtam a magyar tévének, de semmi bíztatót nem mondtak. Tőlük nem lehet megszerezni.

Az az érdekes, hogy bár tudom, holland a sorozat, de azért ott elég nagy kultusza lehetett a sorozatnak, mert ki is adták DVD-n.

Mivel már rengeteg helyen kérdeztem, és sehol senkinek nincs meg, már arra is gondoltam, hogy le kéne vhogy szinkronizáltatni :))))

Persze ez csak kósza gondolat volt, hiszen fogalmam sincs, hogyan lehet az ilyet csinálni, meg ki tudná megcsinálni, de jobb ötletem most nincsen.

Gondolom, hogy az eredeti dvd-re talán tettek angol feliratot, azt meg le lehet fordítani.

Ha valakinek lenne bármilyen ötlete, az csak szóljon. Biztosan sokan vagyunk, akik szívesen vennénk.

Előzmény: djkalo (9)
djkalo Creative Commons License 2008.10.05 0 0 9
Még régen írtam erről egy topikban (ifjúsági tv sorozatok), és én akkor szintén csak erre a hajátváltozásra emlékeztem, meg az útjelzőre, a kastélyra az erdőben és egy motoros srácra aki a városban sosem ismerte meg a tanárt a kastélyban viszont igen, ott teljesen máshogy viselkedett vele. Aztán ott is vki emlékezett a címére. Örülök, h már külön topikja is van, így nem fog feledésbe merülni. Jó volna, ha valakinek ez meglenne. Egy-két részt csak fel vett vki VHS-re. Amúgy az MTV-nek tényleg kéne írni. Hihetetlen hogy nem adják le újra ezeket. Lenne egy tizes listám. Azon is mindenki csodálkozik, mikor mondom, hogy a Narnia régebben ment a TV-ben. Volt belőle pedig egy sorozat valamikor a 90-es évek elején.

Narnia
Hegy gyomrában
Megszöktem otthonról
Időlabirintus
A hetedik út titka
Jövőből jött lány

Ezeket mind lehetne ismételni.
Előzmény: Babeeface (8)
Babeeface Creative Commons License 2008.07.02 0 0 8
Én is letöltöttem,de feliratom még nincs hozzá. Aki tud, szóljon, illetve én is írok, amint megvan!!!!
Revon Creative Commons License 2008.06.10 0 0 7
Hali! Nekem sikerült letölteni, de nyilván egy kukkot se értek belőle... valaki nem talált még hozzá legalább angol feliratot?
Babeeface Creative Commons License 2008.03.17 0 0 6

Ez egy nagyon jó kérdés!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szívesen újranéznék ezt a sorozatot. Bezzeg azt a sok szemét brazil szappanoperát égre-földre ismételgetik ...

Előzmény: NB2 (5)
NB2 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 5
Tavaly jó időben kellett volna jó helyen lenni.:)))
Amúgy baromira nem értem miért nem teszik az ilyen szinte nevenincs dolgokat közkinccsé. Jogdíjról lemondanak, aztán hajrá.
Előzmény: Babeeface (3)
margaritta Creative Commons License 2008.03.11 0 0 4

Én is emlékszem rá! :-)  Igazából csak arra!

Meg az útra ahol cangáztak!!!

Előzmény: NB2 (2)
Babeeface Creative Commons License 2008.03.11 0 0 3

Korábban írtam nekik, de nem adtak pozitív választ :((

Eredeti nyelven meg tudnám szerezni, de kéne hozzá a szinkron, amit fogalmam sincs, hogy honnan lehetne előkeríteni :(

Előzmény: NB2 (2)
NB2 Creative Commons License 2008.03.10 0 0 2
Azaz:) Imádtam én is:)
Holland sorozat volt, a kis szmöre tanárra emléxem. Meg a sok kölökre.
És a legjobb, hogy még mindig emléxem a végére, hogy hogyan találták meg a "kincset".:)

Egyébként mtv archivumában kell keresgélni, hátha ők kiadják.
Előzmény: margaritta (1)
margaritta Creative Commons License 2008.03.10 0 0 1

Nagyon jó kis sorozat volt!

A szünidei matinéban adták réges régen!!!

Ebben volt Vörös hajú Frans akiből a végén zöld hajú lett?! :-) Mindig össze vissza kerékpároztak az erdőben... :-)

Engem is érdekelne...

hour Creative Commons License 2008.02.28 0 0 0
nem 0 film volt, imádtam!:)
Előzmény: Babeeface (-)
Babeeface Creative Commons License 2008.02.28 0 0 topiknyitó

Emlékeztek még erre a régi sorozatra? Amikor még nem volt ilyen sorozatdömping a tévében, akkor ment.

Egy kis emlékeztető: http://www.de-zevensprong.net/

Volt egy útjelző tábla középen, és 7 utat mutatott, de csak 6 volt. Kincskeresés, kis izgalom...

Nagyon jó volt. Ha bárkinek megvan, vagy tudja, honnan lehetne megszerezni, az nagyon szuper lenne. Ősidők óta keresem, eddig hiába :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!