Tényleg jó lenne, ha ezeket ismételnék. Biztos vagyok benne (ahogy körbenéztem a neten, láttam is), hogy nagyon sokan megnéznék újra, illetve a mi elmondásaink alapján olyanok is megnéznék, akik még nem látták.
Írtam a magyar tévének, de semmi bíztatót nem mondtak. Tőlük nem lehet megszerezni.
Az az érdekes, hogy bár tudom, holland a sorozat, de azért ott elég nagy kultusza lehetett a sorozatnak, mert ki is adták DVD-n.
Mivel már rengeteg helyen kérdeztem, és sehol senkinek nincs meg, már arra is gondoltam, hogy le kéne vhogy szinkronizáltatni :))))
Persze ez csak kósza gondolat volt, hiszen fogalmam sincs, hogyan lehet az ilyet csinálni, meg ki tudná megcsinálni, de jobb ötletem most nincsen.
Gondolom, hogy az eredeti dvd-re talán tettek angol feliratot, azt meg le lehet fordítani.
Ha valakinek lenne bármilyen ötlete, az csak szóljon. Biztosan sokan vagyunk, akik szívesen vennénk.
Még régen írtam erről egy topikban (ifjúsági tv sorozatok), és én akkor szintén csak erre a hajátváltozásra emlékeztem, meg az útjelzőre, a kastélyra az erdőben és egy motoros srácra aki a városban sosem ismerte meg a tanárt a kastélyban viszont igen, ott teljesen máshogy viselkedett vele. Aztán ott is vki emlékezett a címére. Örülök, h már külön topikja is van, így nem fog feledésbe merülni. Jó volna, ha valakinek ez meglenne. Egy-két részt csak fel vett vki VHS-re. Amúgy az MTV-nek tényleg kéne írni. Hihetetlen hogy nem adják le újra ezeket. Lenne egy tizes listám. Azon is mindenki csodálkozik, mikor mondom, hogy a Narnia régebben ment a TV-ben. Volt belőle pedig egy sorozat valamikor a 90-es évek elején.
Narnia Hegy gyomrában Megszöktem otthonról Időlabirintus A hetedik út titka Jövőből jött lány
Tavaly jó időben kellett volna jó helyen lenni.:))) Amúgy baromira nem értem miért nem teszik az ilyen szinte nevenincs dolgokat közkinccsé. Jogdíjról lemondanak, aztán hajrá.
Azaz:) Imádtam én is:) Holland sorozat volt, a kis szmöre tanárra emléxem. Meg a sok kölökre. És a legjobb, hogy még mindig emléxem a végére, hogy hogyan találták meg a "kincset".:)
Egyébként mtv archivumában kell keresgélni, hátha ők kiadják.