Keresés

Részletes keresés

robkova Creative Commons License 2008.09.29 0 0 110
Itt van egy mutatós (igaz léggé egyszerű) honlap Haeth Ledgerről:
http://www.heathledgerlap.extra.hu
MarlaMarla Creative Commons License 2008.05.23 0 0 109
Brian Benson Creative Commons License 2008.03.02 0 0 108

Meg ezt

20:00, ma, RTL Klub

Lovagregény
(A Knight's Tale)

harpokratesz Creative Commons License 2008.02.07 0 0 107
ezt írta a média :)
Előzmény: bokor (106)
bokor Creative Commons License 2008.02.07 0 0 106
Jaja. 20 éven keresztül napi öt joint, tíz hónapja hagyta abba, ügyes gyerek volt, hét évesen kezdte, istenem :-)))
Előzmény: harpokratesz (104)
bokor Creative Commons License 2008.02.07 0 0 105

Hát, ha neked ilyen egy drogos arc, akkor nekem rengeteg drogos ismerősöm van, mostantól majd figyelem őket...

Előzmény: rigó_jancsi (101)
harpokratesz Creative Commons License 2008.02.07 0 0 104

Nem akarok megint kegyeletromboló lenni, de Ő maga nyilatkozta, hogy 20 éven keresztül napi 5 joint-ot szívott (!), az utolsó 10 hónapban szokott le, (ezt pedig már én mondom: vagy tért át a keményebb kokainra. lásd. a videót). Oké, hogy nem ez okozta a halálát, de 5 féle nyugtató-altató együttes szedése még a felírt napi adagban is kész öngyilkosság, ill. az ő esetében tragikus felelőtlenség. De felelőtlen az orvos is aki mindezeket felírta. Gyanítható, hogy nem egy tette.

Mindegy, hogy színész vagy átlagember, ebben az a dühítő, hogy értelmetlen az ilyesféle halál és kikerülhető lett volna. Felelős ő is, az orvos(ok) is, és a környezete is. Küldték volna el inkább a Bahamákra, de lehet hogy kikerülhetetlen sors.

Nyugodjon békében!

nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.02.07 0 0 103
Hát hogy néz ki? Talán, mint te?

Egyébként hülyeségeket beszélsz, ha egy drogos arcot akarsz látni itt van Pete Doherty, ha erre tényleg csak rá kel nézni! A különbséget tán csak észre veszed....

btw ő is pont 28 éves.... no comment

petedoherty
Előzmény: rigó_jancsi (99)
Brian Benson Creative Commons License 2008.02.07 0 0 102

Nézd, aki hinni akar, az hisz. Azzal nem lehet vitatkozni. Semmilyen módon. Ne zavartasd magad ettől.

Nem hinném, hogy drogozott volna Heath Ledger, vagy azt főleg nem, hogy drogfüggő lett volna. AZ USA-ban nem lehet kívánságra kozmetikázni a halottkémi jelentéseket, az nem Magyarország.

Na, de, ha az lett volna is... csak egyetlen pillanatra tételezzük föl..., akkor is mi van? Akkor már nem lehet sajnálni, gyászolni, akkor már az emlékét a földbe kell döngölni? Már itt e földön joga van valakinek elítélni bárki mást a "vélt" vagy valódi "bűneiért"?  Már erre a vélelemre elegendő egyetlen hanyagul odavetett mondat: "megérdemelte"?

Nem kéne ezeknek az embereknek ide belinkelni a saját arcmásukat, hogy mi is megítéljük egy rövidke mondattal teljes életüket, teljesítményüket az utókor, vagy épp Isten helyett?

"Az vesse rá az első követ..."

Előzmény: bokor (100)
rigó_jancsi Creative Commons License 2008.02.06 0 0 101
http://index.hu/cikkepek/0802//cinematrix//hl.JPG
Előzmény: bokor (100)
bokor Creative Commons License 2008.02.06 0 0 100
Melyik arcra??? Egyetlen képet tegyél be ide kérlek, amivel alá tudod támasztani az állításodat.
Előzmény: rigó_jancsi (99)
rigó_jancsi Creative Commons License 2008.02.06 0 0 99
Egyszerűen csak rá kell nézni erre az arcra. Látszik, hogy keményen drogozott. Egy egészséges 28 éves nem így néz ki.
MarlaMarla Creative Commons License 2008.02.06 0 0 98
Koszonom szepen.
Előzmény: tangerine (96)
Brian Benson Creative Commons License 2008.02.06 0 0 97
tangerine Creative Commons License 2008.02.06 0 0 96
Javítottam a linket: Baleset volt Heath Ledger halála
Előzmény: MarlaMarla (95)
MarlaMarla Creative Commons License 2008.02.06 0 0 95
Lamb2 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 94
MarlaMarla Creative Commons License 2008.02.01 0 0 93

When anything is blocking my head
Or there’s worry in my life. I just go
Sit on Mars or something and
Look back here at earth. All you
can see is this tiny speck. You don’t
see the fear. You don’t see the pain.
You don’t see thought. It’s just one
solid speck. Then nothing really
matters. It just doesn’t.

(Heath Ledger)

Brian Benson Creative Commons License 2008.02.01 0 0 92
Ma 18:25 HBO - Casanova
Lamb2 Creative Commons License 2008.02.01 0 0 91

Remember, I will still be here
As long as you hold me, in your memory

Remember, when your dreams have ended
Time can be transcended
Just remember me

I am the one star that keeps burning, so brightly,
It is the last light, to fade into the rising sun

I'm with you
Whenever you tell, my story
For I am all I've done

As long as you hold me, in your memory
Remember me

I am the one voice in the cold wind, that whispers
And if you listen, you'll hear me call across the sky

As long as I still can reach out, and touch you
Then I will never die

Remember, I'll never leave you
If you will only
Remember me

Remember me...

As long as you hold me
In your memory

Remember, when your dreams have ended
Time can be transcended
I live forever
Remember me

Lamb2 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 90
Brian Benson Creative Commons License 2008.01.31 0 0 89

Off

Köszi: Esőember

ON

Előzmény: cooldoc (88)
cooldoc Creative Commons License 2008.01.31 0 0 88
OFF
Rainman
ON
Előzmény: Brian Benson (83)
MarlaMarla Creative Commons License 2008.01.30 0 0 87
Brian Benson Creative Commons License 2008.01.29 0 0 86
Brian Benson Creative Commons License 2008.01.29 0 0 85
gemini22 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 84
"Csak úgy" igenis megállhat bármelyikünk szíve.

Egyébként, számomra úgy tűnt, ez az oldal NEM az ítélkezés és pletykálás helye. A hivatalos orvosszakértői jelentés (nem ismerem a pontos elnevezést) semmilyen kábítószerhez kapcsolódó okot nem állapított meg és én ennek hiszek.

Elnézést a visszatérő fórumozóktól, hogy csak így "betolakodtam". Bár régóta olvasom a hozzászólásokat, csak most éreztem úgy, hogy van miért írnom.
Én is köszönöm a fordítást, majd elolvasom az eredetit is, de valószínűleg kevesebbet értettem volna meg elsőre a szövegből, így még hálásabb vagyok. :)
Előzmény: harpokratesz (82)
Brian Benson Creative Commons License 2008.01.29 0 0 83

Nem vagy kegyeletromboló, csak nem vagy elég tájékozott, csak meg ne bántódj ezért. Azért járt drogosok intézetében többször is, hogy megfigyelje őket, szüksége volt egy alakításához erre. Dustin Hoffmann heteket töltött autisták zárt intézetében, amikor felkészült a... nem jut eszembe a címe, de tudjátok.

(ebben a pillanatban adta be a vh1 Daniel-Day Lewis mondatait, amit itt alant valaki idézett... milyen tökéletes szinkronicitás)

És a Dr. Monkot játszó színész is hetekig élt együtt olyan emberekkel, akik az általa remekül alakított karakter hendikeppjével élnek.

Volt egy barátom, soha nem drogozott, nem dohányzott, sportoló volt egész életében, soha semmi baja nem volt és egyszer csak kiszállt a medencéből, 31 évesen és egyetlen pillanat alatt meghalt. Pont úgy, mint Fehér Miklós. Én soha még életemben egy focimeccset végig nem néztem, de azt a fiút annyira sajnáltam, hogy el nem tudom mondani.

És egyébként mi van azokkal, akik - Heath Ledgerrel ellentétben - valami miatt drogoznak, vagy AIDS-esek, vagy öngyilkosok lesznek? Freddy Mercury, Kurt Cobain, Jim Morrison, River Phoenix, Soós Imre, Domján Edit, Ternyák Zoltán... értük ugyanaz a fájdalom és gyász szól azokban a lelkekben, akikben visszhangzik a lélekharang, mi itt nem ítélkezhetünk, mert nem tudunk semmit. Majd mindenki a hitében jut el oda, ahol minden tiszta és szép - ha van ilyen.

Előzmény: harpokratesz (82)
harpokratesz Creative Commons License 2008.01.29 0 0 82
Nem akarok kegyeletromboló lenni, de állítólag drogozott és elvonókúrán is volt. Emiatt vált el a felesége tőle, potom 2 év után. Ha ez igaz, akkor ő maga felelős a haláláért. Csak úgy nem áll meg senkinek sem a szíve. Ettől persze még nagyon sajnálom.
Thorie Creative Commons License 2008.01.29 0 0 81
Innen csókoltatom Daniel Day-Lewist, aki nemcsak a mút heti Oprah-interjúban emlékezett meg Heath Ledgerről (akit személyesen nem is ismert) de a pár napja átvett díját is neki, az emlékének ajánlotta. Engem az fogott meg, ahogy azt mondta: "Az egész felfoghatatlan: meghalt egy ember, egy tehetség, és nekem furcsa, hogy egyáltalán beszélgethetünk bármi másról."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!