Szia. Nekem van . 2007.ben vettem Soulban,mert ez igazábol egy Koreai termék QRIO HD720 az igazi neve. Meg vagyok vele én is elégedve.
2006 Qrio, Korea-based Company launched its compact HD camcorder called 'HD-720p' in Korea market, HD-702 supports H.264 video format, 320GB SDHC card that record for up to 16 hours, 8M digital camera and AV in/out port.
As Korean electronics makers grow in confidence and begin to challenge Japan’s domination of the East-Asian market, Qrio Communication Co. Ltd is a supplier of Digital video cameras and other products from Seoul, South Korea.
Alább van egy link egy kis videora, kint sötét volt, benn lampa égett. Rövid, meg kusza, de mutatja, a minőséget.
A zoommot csak akkor lehet hallani, ha nagyon halk a hatterzaj. Ha van valami kis hang akkor már nem lehet hallani, de hangja van...
Az autofocus neha zavaro igen, repulot a tiszta egen, nemigen lehet filmezni... De ha van valami nagyobb test akkor mar nincs gond.... (Egy nagy felho az egen)
off Keresek használt hordozható DVD-lejátszót. Mivel nem DVD-k lejátszására kéne, hanem képvisszanézőnek, olyan is érdekel, aminek a lejátszórésze hibás. Ajánlatokat, ötleteket mailben várok. Köszönöm! on
Sziasztok, erdekelne par kerdes, mivel ilyen kameran gondolkodom, illetve Toshiba Pro HD-n, ami elvileg ennek az atbrandelt verzioja. Mennyire rossz a kepminoseg belteren? Mennyire hangos a zoom? Az hogy nincs manualis fokusz, mennyire zavaro? Gyakran lesz eletlen a kep?
Szerinted megéri ilyen Aiptek videókamerát venni? Már én is régóta szemezgetek vele. Magyarországon kapható ilyen? Ha nem, akkor add már meg légyszíves annak az embernek a nevét, akitől az eBay-en vetted.
OFF, és bocs. Segítsetek! Információ, illetve leírás kellene ehhez a szerkezethez: Toshiba PX1333E, a legfontosabb kérdés, hogy milyen akkumulátorral müködik! On!
Mostanában nézegetem én is ezeket a mini kamerákat.. Tönkrement a fényképezőm és azon gondolkodám' benevezek egy olcsó DSLR-re, mellé meg kéne vmi ami videót vesz fel.
Nagyon jónak tűnik a cucc, a felvétel minősége milyen? Honnan sikerült beszerezned?
Úgy látom ezt GO-HD ként szerepel az aiptek usa honlapon..
Gondoltam nyitok egy kulon topicot ennek az AIPTEK Z300-as kis kameranak. Bar meg csak nehany napja nyuzom, de nekem nagyon tetszik. Magyarorszagon nem elterjedt, nem is talaltam se forumot, se komolyabb irast rola.
Van masnak is ilyen?
Fobb parameterei:
1280x720-as videofelbontas 30fps
1280x720-as fenykep felbontas
SD kartyara rogzites
Segedfeny
vaku
Szines TFT
autofokusz
5cm-es makro
3x optikai zoom
HDTV kimenet
Nyilvanvalo, hogy nem profi kamera, amire pl. nekem is kell arra szvsz kivalo.