Keresés

Részletes keresés

W.H.maestro Creative Commons License 2018.05.30 0 0 14
Martin Eden Creative Commons License 2018.05.30 0 0 13

Egyértelműen a sofascore a legjobb. :) No nem feltétlenül a sima  webes verzió, bár az sem rossz. Van Windowsra store-ból letölthető alkalmazás és természetesen Android app is, praktikus widgettel. Rengeteg sportág, személyre szabható és beállítható értesítésekkel sportonként, egymás elleni statisztika, aktuális forma kijelzés, előzetes és élő odds, a népszerű bajnokságok góljairól perceken belül vannak videók, ha meg tv-ben nézi az ember a meccset és szeretne izgulni, nem árt kikapcsolni az értesítéseket, mert a teló általában hamarabb jelez, minthogy a magyar sportcsatornán elindulna az akció...

dualpa Creative Commons License 2018.05.30 0 0 12
Előzmény: sonomilanista (10)
mojak Creative Commons License 2008.01.17 0 0 11

A kézilabda EB-hez tudtok mondani livescore címet?

sonomilanista Creative Commons License 2008.01.09 0 0 10
goalkeeper17 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 8

Ezt megnézed és rájössz, miért nem találtad:

http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=517219

Előzmény: mojak (7)
mojak Creative Commons License 2008.01.09 0 0 7
Szép... ennyi oldal közül egy sem közvetítette tegnap a Bremen-Freiburgot.
A_MB Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6
livescore.cc
Előzmény: mojak (5)
mojak Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5
krumplicska, igazából minden sport érdekel, mivel fogadok sokmindenre, azért érdeklődöm, hogy melyik a leggyakrabban frissített, legjobb, legmegbízhatóbb. Az Eredmények.com tényleg jónak tűnik mondjuk, de ott meg nincs kézilabda. Köszi a tippet, ha van még valami ötlet, várom, előre is köszi!
aszti72 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 4
Eredmények.com
Előzmény: mojak (-)
spurs84 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 2
az eurosport.com-ot tudnám még ajánlani(a.k.a.:uk.eurosport.yahoo.com)
Lila-feher Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1
Én a www.livescore.com oldalt szoktam használni,de igazából sportágtól is függ...
pl. ha tenisz livescore-ról van szó,akkor megkeresem a google-n a hivatalos honlapját a versenynek majd ott a live scoreboardot keresem.
Szerintem használható még a bwin.com livescore-ja is,de szerintem fogadástipustól is erősen függ a választás.
NBA-nél cbs.sportsline.com/nba/scoreboard,eu kosárnál pedig euroleague.net stb.
klorosol Creative Commons License 2008.01.07 0 0 0
nulla :)
Előzmény: mojak (-)
mojak Creative Commons License 2008.01.07 0 0 topiknyitó

Azért hoztam létre ezt a topicot, mert érdekelne, hogy ki, milyen weboldalt használ eredménykövetéshez. A gondom az, hogy szoktam fogadni, de a stream odalakat nem tudom nézni a melóhelyen, mert nem lehet semmilyen progit letölteni (ezzel azt hiszem, nem vagyok egyedül) , viszont érdekelne, melyik oldalt javasoljátok. Melyik a leggyorsabb, legmegbízhatóbblivescore oldal? Előnyök, hátrányok érdekelnének. Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!