Igen. Ettől függetlenül például a MÁV kezelésében voltak a vasútjaik, az 1902-es vasút sematizmus meg tele van magyar nevekkel az egész horvát-szalvón részen.
Nemzetárulás. Milyen divatos szó lett ez. Nos, a "nemzetárulás" nem volt érvényes. Speciel tisztázni kéne, hogy mit is értesz most nemzetárulás alatt. Az volt nemzetáruló, aki nemmel szavazott, vagy az, aki nem szavazott?
Ha az volt nemzetáruló, aki nemmel szavazott, akkor "sajnos" nem voltak elegen a nemzetáruláshoz. Tehát nem történt nemzetárulás, jogosan írtam, hogy semmi történt.
Ha az volt nemzetáruló, aki nem szavazott, akkor a nemszavazás=semmi=nemzetárulás, tehát jogosan nevezem a nemzetárulást semminek. Természetesen nem minden nemzetárulás semmi, de ez igen.
A szerbek utána halálra röhögték magukat? Én már előtte, mert láttam, hogy ebből a katyvaszból, amit a mvsz kavart, semmi normális nem sülhet ki. Hát ez ez, népszavazásra bocsátani egy ilyen ügyet alkotmányos hiba volt. A parlamentben kellett volna intézni. Mondjuk Orbánnak. Ha a komcsik "nemzetárulók", akkor Orbán is az, mert ezt elmulasztotta, pedig 1998-2002 között volt lehetősége rá. Hát Orbán is semmit csinált. :)
Te magadtól vagy ilyen hülye vagy tanfolyamra jársz? Az a sok barom aki akarta a kettős állampolgárságot az el is met szavazni. Na ez nincs 20%. A többi meg nem akarja, mert tudja, hogy szar lenne nekik. Azért raksz be képeket mert még azon a szinten vagy, hogy a képeskönyvek kellenek? De mit nyomod itt ezt a régen lejárt lemezt, koncentrálj a jövőre. Lesz még 2010-ig sok népszavazásotok.
Koszovó a gyakorlatban már nem Szerbia része? Rendben van, de akkor azt is tegye hozzá, hogy Koszovó szerb többségű területei (vannak ilyenek) gyakorlatilag nem Koszovó részei.
Mi haszna származik ebből a délvidéki magyarságnak?”
Ez egyenesen csillagos ötös (lett volna 1990 előtt).
A tűzzel játszik Szerbia magyar elnökjelöltje c. cikkben itt az Indexen olvasható
1 magyarázat, hogy miért vállalta az elnökjelöltséget.
Ha a vajdasági magyarok egy része így látja, akkor jól kupán kell őket vágni innen Budapestről! (Legalábbis, ha a hozzászólók közül egyeseket jól értek.)
Ezt hunnet tudod? Nem titkos volt a szavazas? Ja hogy Orban mondta es neki elhiszed, ... aha ... szep toled, de nem is o mondta, es talan tevedhetett is ...
BTW
komolyan gondoltatok ezt a topikot? Az egesz SZDSZ branccsal es Fletoval a hatatok mogott? :))))