Én a kozmetikusomtól kaptam ezt a Quick Action-t és nálunk még a fiúk is rákattantak. Nem csak az jó ami benne van, még a kupakja is tök szupi, mert nem kell teljesen lecsavarni és jön belőle a kence :-))) De amire még esküszöm, az a körömerősítőjük!!!gondolom nem véletlen a honlapcímük se www.eroskormok.hu
A Micro Cell-nek van egy szuper kézkréme, már tavaly télen is azt használtam: jó testes, érzem, hogy táplál, de nagyon könnyen beszívódik. Quick Action a neve: http://www.eroskormok.hu/hu/shop/kezapolas/quick-action-hand-creme.prod Amióta ez van, a többiehez hozzá sem nyúlok. Mert vagy nagyon vizesek, vagy órákig kell várni, hogy beszívódjanak. Tündi
Köcií! Szerencsére hónapok óta nincs gond a kezemmel. Azért voltak gondjaim, mert a vendéglátásban dolgoztam baristaként. Amióta nem mosogatok, és nem főzök le napi 200 kávét, nem olyan száraz a kezem, hogy speciális krém kelljen rá.
bcontact: Nekem is nagyon nagyon száraz a bőröm alapjáratom.
Évek óta az ayurveda alapján igyekszem élni az életem. A kép összetett, mert ha valaki keveset alszik, esetleg nem meleg szaftos ételeket eszik (hanem pl. saláták), az időjárás is hidegre fordul, szelesre és sok stressz éri automatikus, hogy a bőr erőteljes szárazdásnak indul.
A bőr szárazságára, ha eszel egy-egy kanál ghit-t(tisztított vaj) vagy egy-egy kanál olivaolajat naponta, nagyon sokat segít.
Amúgy én oriflame párti vagyok, mert természetes alapanyagokat használnak és nincsenek elszállva az árak. A tender care kézkrém és univerzális balzsam nagyon jó.
mondjuk nem kézkrém de én arra is használom: DM-ben tégelyes olivaolajos testápoló. Olcsó és - nekem legalábbis - jó. Reggel (is) használom fürdés után és az esti fürdésnél még érzem, hogy csúszik a bőrömön a szappan. Előtte dove-oztam de csalódtam benne, mert csak kentem megamra de igazából semmi különös nem történt. A szappanjuk - a kék és az arany - viszont tökéletes, azzal fürdök, felér egy lájtos krémezéssel. Nincs az, mint más szappannál, hogy olyan, mintha lenyúzták volna a bőrödet.
én nem folymatosan mosogatok, hanem főleg termékeket készítek, nagyon bután néznék ki egy sárga gumikesztyüvel a pultban. A főnököm azonnal kirúgna:) Maradjunk a lényegnél. Melyik kézkrém jó extra száraz bőrre.
Tegnap gyorsteszteletem a piros Garnier-t és a Kamill-t, és annyit tapasztaltam, hogy a G tapadós kenés közben, a K percekig csúszós, amíg fel nem szívódik teljesen. G-nél viaszos érzés maradt, egyértelmű hidratációs különbséget nem tudtam megállapítani, így minősíteni se szeretném egyiket sem.
Sanszos, hogy a következő célpont a Sanatopic kézkrémje lesz.
Egy kávézóban dolgozom, és hiába van drága mosogatógép, elő kell mosnom neki a poharakat, meg van amit csak kézzel mosok. Emellett folyamatosan tisztán kell tartanom a pultot is, nedves szivacskendőket taperolok, ami annyit jelent, hogy egy óra alatt kb. 30szor éri a kezemet víz, ami gyakran vegyszeres is.