Szóval én olyan helyen élek, ahol mindenkinek magánbiztosítóval kell szerződésének lenni. Mert kötelező, nem úőgy mint a sötét USA-ban. Én mongyuk baromira meg vagyok elégedve mindennel, megfizethetetlen, hogy nem kell csúszópénzt fizetnem, hogy embernek néznek, hogy meggyógyítanak, hogy az olcsó gyógyszert írják fel, mert különben a biztosító a fejükre csap, hogy a feleségem szülésénél 5(!) ápolónő ugrálta körül, áhhh... sorolhatnám még évekig.
Természetesen ez nem lesz egyik pillanatról a másikra, de mozdulni, azt kellett. Mondom ezt úgy, hogy a szadesz is és a szocik is kurvára távol állnak tőlem. Ez az egészségügy rendbetétele felé vezető út, nem más, de úgy látom otthon már a kicsinyes acsarkodástól nem látják az emberek a lényeget.
"Nekem szartig mindegy, hogy milyen az egészségügy, még sose láttam kórházat belülről."
Az eübiz nem is diszkópénztár, hogy az ember a szombat éjszakáját alapozza meg vele.
Emlékezz a tavalyi aug. 20-ra! Valszeg kevesen indultak el úgy, hogy majd jól a kórházban éjszakáznak. ... Ja, nyilván a 22 lábú eübiz kórházaiban is csak úgy számolatlanul látnák el az embereket hazulról beugró eüsök, mint akkor.
Vidéki, 80 ésves kisnyugydíjas?! Ugyanmár, Mari néni maga nekünk tiszta ráfizetés. Tessék csak szívesen nyugodtan meghalni bár ha van félmillája egy CT-re MRI-re meg még egypár dologra, akkor szívesen látjuk.
Éppen ezért a jobboldalnak van oka ünnepelni. Az mszp-nek rengeteg nyugdíjaskorú szavazója van. Most majd meglátják, mire képes a kormányuk. Nekem szartig mindegy, hogy milyen az egészségügy, még sose láttam kórházat belülről. Most is csak a híradóban fogom látni, hogy mit szól jancsi bácsi ahhoz, hogy várni kell a műtétjére.
"Keresztülverni" csak rajtad lehetne az empiriokriticizmust, de ahhoz előbb székhez kéne kötözni... Ezek parancsba kapták az igen gomb megnyomását és a szavazás pillanatában egy főelőénekes még üvültve bekiabálta "igen" (nehogy az elvtársak közül valaki hibázzon)
Csocsalov, józanódj már ki. Elhiszed erről az impotens bagázsról, hogy képes lesz 2 év alatt egy ilyet jól felépíteni? Másfél év múlva arról fog harsogni a média, hogy melyik SZDSZ-es, vagy MSZP-s közeli cégek profitáltak az egészből, te meg köthetsz mindenféle kiegészítő biztosításokat, hogy egyáltalán a náthátad komolyan kezeljék.
Azért valószínűtlen egy ilyen kormánybiztosos hadüzenet, mert pont a hadiállapot elkerülése miatt verte a frakció az MSZP fejébe az igent. Az egész konfrontálódás a választókkal felesleges lenne, ha utána úgyis megtörténik a beintés, és kitör a háború.
Legfeljebb egy dologgal lehetne revolverezni a szadeszt: azzal, hogy ártatlan szemekkel nyilatkozgatnák, hogy miután megkapták, amit akartak, nyilván bele kellene menniük a kormánybiztosba, ha úgyse huncutságon törik a fejüket, csak az eddig leírtak tartoznak a szándékok közé - de ennél nagyobbakat is mondot már Medgyessy, és nem szakadt bele senki orcája.
A festett hajú hájas állibsinő most győzelemről álmodozik. De nincs vége, még a közt. elnök is vétózhat, az Alkotmánybírósághoz is beadványok érkezhetnek, a népszavazás is ellentétes eredményt hozhat.... végső soros az emberek elkeseredettsége 2010 áprilisában elkergetheti ezt a pénzéhes kormányt...Halál a magyar betegekre? Csökkentik a magyar öregek nyugdíját? Ők mondják meg, ki lesz a háziorvosom, sebészem, bőrgyógyászom, és melyik elhanyagolt "súlyponti" súlytalan kórház tízágyas szobájában várhatom az epe, prosztata, méhnyak és egyébb műtéteimet?