Keresés

Részletes keresés

Balázs-xyz Creative Commons License 2008.09.14 0 0 6
Még egy pár dolog:

A pénz igen is boldogít, még egyik gazdag sem panaszkodott, hogy rosszul menne a sora. Legyünk őszinték magunkkal, én bevallom: engem a pénz boldogítANA, ha több lenne. De így is boldogít; lemegyek a boltba és megveszek egy csokit - hát mi ez, ha nem a boldogság!? :)

Soha nem várj arra, hogy valaki gazdaggá tesz, vagy konkrét tippeket ad ahhoz, hogy te gazdag legyél. Egyszerűen nem így működik a világ. Ha gazdag akarsz lenni, azért magadnak kell megküzdeni, az esetek legnagyobb részében legalábbis.
Balázs-xyz Creative Commons License 2008.09.14 0 0 5
Legálisan pénzt csinálni csak munkával lehet. Dolgozhatsz másnak pénzért, vagy pénzért dolgoznak neked (aminek az eredményéért más többet fizet, mint te fizettél és máris meg van a hasznod, vagy a pénzt dolgoztatod (pl. kereskedelemmel (olcsón megveszel valamit, aztán drágán eladod), befektetéssel, de ehhez is munka kell.). Ennyi a titok, sok sikert! :)

(Hitellel nem szerzel pénzt, mert vissza kell fizetned - csak kölcsönveszed, amit viszont jól megfizetetnek veled.)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.10 0 0 4

Eleve rossz a hozzáállásod. A pénz nem boldogít! Inkább add nekem a pénzed. Én az életemet mások segítésére tettem fel.

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.08 0 0 1
onlinepoker
asci Creative Commons License 2007.12.08 0 0 0
0 pénzünk lesz.
peeedaaal Creative Commons License 2007.12.08 0 0 topiknyitó
momentán én sehogy ....még.... de te majd megmondod....ugye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!