Heti hetes, december 2.
Farkasházy a Heim Pál kórház és az éhező gyerekek részére árverésre bocsát Zidane mezt és futball labdát, a Real Madrid labdarúgóinak aláírásával. Bajor bunkó stílusban végig cikizi Farkasházyt, de a bunkóságra Kern rátesz, elkezd időjárásjelentést olvasni, mondván, a Heti hetes humoros műsor, miért kell ide ilyen jótékonykodás?
A Heti hetes néha humoros, de Kern humoros-e?
Még megy a 7i7-es??????? Ki a fax nézi még azt?????? Sokat segítettek az ott részvevő "művészek" az árok mélyítésében:(((((((((PPPPPPPPPPPPP Undorító egy társaság:(((((((((((((((((( Pfujjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem-e lehetne-e akkor fórumoznod, amikor józan vagy?
Előítéletek rabja vagy. Józanul is lehet valaki ősbunkó, persze megfelelő rátermettség nélkül komoly erőfeszítést igényel, de majd belejössz. Nekem már félkézzel és behunyt szemmel is megy bármikor, ettől függetlenül nem kell mesternek szólítanod, csak ha majd szívből jön:)
De érdekelne, milyen ügyben volt Farkasházy szarkeverő?
Amíg erre nem válaszolsz, ugyanolyan setét bunkó vagy, mint betoppanó rokon. Ő egy másik topikban rágalmazott valakit, többen rákérdeztünk, azóta hallgat mint a sír.
Hú, bazz, megláttam a tegnapi szereposztást, aztán 3 percig tudtam kínlódva nézni, amíg rájöttem, hogy ebben a részben nem lesz 1 olyan poén sem, amin én tudok nevetni. Nyilván bennem van a hiba, de Hajós nélkül az egész 1 nagy szar.
Tegnap este szörfölgettem és mit ád az a Magasságos, véletlenül rákattintottam a Heti Tetvesre. Éppen Kern beszélt. Egy ősasszonyt parodizált igazi ripacs módjára (szerintem az ősasszonyt erősen összetévesztette egy csimpánzzal). A ripacskodás poénja az volt, hogy az ősasszony azt mondja, hogy a nő ne akarjon értelmes munkát végezni, ne akarjon az USA elnöke lenni, hanem maradjon az odújában és szülje a gyerekeket, mert különben kihal a magyar nemzet.
A grimaszokat, a gunyoros hangnemet és a többi kretén ordenáré röhögését a képzeletetekre bízom.
Kern bunkó, de semmivel nem bunkóbb mint Fábry Sándor. Manapság ez a homo idealistikus, nincsen mit csodákkozni rajta. Szinészek, "sztárok", politikusok versengenek azért, hogy ki nyerje el a Legnagyobb Kőbunkó címet.
Én főleg Farkasházy miatt nem nézem, a Hócipő vásárlását is miatta hagytam abba, amikor már szinte róla szólt az egész... 4 oldalas beszámolók mindenféléről ami vele meg a feleségével meg a fiaival történt... áááá...:-((
2./ Utálom Farkasházyt , de Kernt talán még nála is jobban...
3./ Fentiektől függetlenül - ha ez a leírtak szerint történt - Farkasházynak egy jó pont (és jól tette, hogy előhozta a jótékonysági felhívást, hisz a műsor - állítólag - nagy nézettségnek örvend - NÉLKÜLEM) - Kern viszont végleg leírta magát...
Egy alapvetően vidám műsorban is vannak / lehetnek tabu témák, amiket komolysággal kell fogadni.
Ez biztos így van, de itt csak abból tud az ember dolgozni, amit elé társz. Márpedig ha te a Stürmert idéző módon kritizálsz, akkor a fogaggyisten is olyan lesz. :-)
Kern k. gáz, függetlenül attól hogy bunkó-e vagy se, halál unalmas, ráadásul rettenetesen ronda is. Nem is értem minek hívják meg az egyébként csillivilli felületességet domborító RTL klubba ezt a "véleményformáló" f*szt.