Keresés

Részletes keresés

luxusaszketa Creative Commons License 2007.11.20 0 0 38
:-)
Előzmény: stewes (34)
tuutuu Creative Commons License 2007.11.20 0 0 37

Érdekes, a dinnyések jellemzően bérelni szoktak földet.

Nahát...

Előzmény: luxusaszketa (-)
krumpli11 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 36
2-t ismerek.
Mindketten család.
1-gyik lakáskölcsönt vett fel a másik autót vett.
A kocsit most adják vissza.
lujo2 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 35
nyugaton eegyetlen vállalkozó sem megy tönkre, és egyetlen egy sem veszti el a házát?
A vállalkozói létében benne van a kockázat, ahogy a mg-i termelésben is általában. Aki a lakását erre teszi fel jelzálognag, már elnézést, de hülye, ismerve azt, hogy az utóbbi időben milyenek a nyarak
Autót meg nem kötelező hitelre venni
Most ebből azt a következtetést levonni, mindez a gaz kormány miatt van, elég meredek összefüggés
Előzmény: luxusaszketa (-)
stewes Creative Commons License 2007.11.19 0 0 34
9 785 396 (kilencmillió hétszáznyolcvanötezer háromszázkilencvenhat)
baIekka Creative Commons License 2007.11.19 0 0 33
Jajj, de kellemetlen :))
Előzmény: BoRó (29)
damm Creative Commons License 2007.11.19 0 0 32
Olyat nem tudok, de egy aranyos kis történetem volna: sógorom mesélte, hogy az egyik "jobb" beállítottságú munkatársával volt egy kis beszélgetése. Megkérdezte tőle, hogy ha olyan szép kis autócskával közlekedik, meg van az a kis vityillova, akkor hogy a fenébe képes nyomorrol meg éhhalálról és egyebekről papolni. A válasz:
NEM KELL MINDENT KOMOLYN VENNI....
Hát valahogy így ................
vézé Creative Commons License 2007.11.19 0 0 31
a mérleg még pozitív, de túl sok munkát kell bele tolni, nem éri meg. vagy megszünök, vagy eladom a céget az év végén. (aztán irány Szlovákia)
Előzmény: neménvagyok (17)
luzav Creative Commons License 2007.11.19 0 0 30
Sajna van és nem is egy,vagy kettő.
BoRó Creative Commons License 2007.11.19 0 0 29
"Hátha azt a félmillió darab textilneműt amit megmunkáltak a robotjaim német,osztrák,svájci és francia piacra bukásnak nevezed"

Azt nevezem bukásnak drága kisfijam, hogy egyik pillanatban még azt hinted, hogy milyen menő vállalkozó vagy, mennyire ki vagy tömve megrendelésekkel (a Fletó kormánynak hála!), oszt még kettőt sem pislogtunk, kiderítetted, hogy azért kell irigyelni téged, mert milyen remek karbantartói állást csíptél ki magadnak. Vicc vagy, valóságos közröhej. :-)

"minek nevezed magadat,aki a Nagy Gazdasági Szakértő titulussal egy vaságykészítő KTSZ-be is belebuktál."

Drága kisfijam, erre a bukásra akkor téjünk vissza, ha egyszer sikerül annyi pénzt keresned, amennyit én a cég leggyengébb éveiben kivettem abból a vállalkozásból. :-) Csak aztán nehogy megint körberöhögjenek, mint legutóbb a Sínen a gazdaság... topicban. Tudod, amikor azzal dicskedtél, hány millát pengetsz évente a karbantartói fizetésed után az államkasszába.

Szerencsétlen.... :-))))

Boró
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 28
,,.., ez van, a balosok szorgalmasan dolgoznak .."
Nyugdíjasként? Kevés a nyugdíj?
Előzmény: neménvagyok (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 27

"csak te buktál bele"

Hátha azt a félmillió darab textilneműt amit megmunkáltak a robotjaim német,osztrák,svájci és francia piacra bukásnak nevezed,akkor minek nevezed magadat,aki a Nagy Gazdasági Szakértő titulussal egy vaságykészítő KTSZ-be is belebuktál.

Ja,hogy az az gaz kúrmány keresztbetett  mielőtt kiscicakörmeidet megmutathattad volna?

Hát kisfijam,ilyen az élet.

Előzmény: BoRó (26)
BoRó Creative Commons License 2007.11.19 0 0 26
Érdekes. Minden ismerősödnek jól megy, csak te buktál bele és mentél el karbantartónak. Mi lehet ennek az oka? :-)
Előzmény: Törölt nick (2)
Kalóz Jack Creative Commons License 2007.11.19 0 0 25
Azokat még a "reformok" előtt vette... :) Így már világos?
Előzmény: Törölt nick (21)
neménvagyok Creative Commons License 2007.11.19 0 0 24

igen, ez van, a balosok szorgalmasan dolgoznak és szerényen vackaikba húzódnak, a jobbosok meg sírnak de közben havajdizsi

nem is értem, ilyen fokú realizmus hogyan lehetséges

Előzmény: geva54 (22)
PBGI Creative Commons License 2007.11.19 0 0 23

Néhány hete beszélgettem itt az Index-en egy fazonnal, aki jövőre Szlovákiába viszi a vállalkozását.

De ugyebár "el lehet menni"...

geva54 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 22
Nem hiszem. Jobboldali ismerőseim ugyan úgy sírnak mint a fürdős kurva a tíz fillérért, de érdekes módon ők mennek télen Egyiptomba. Én nem is gondolok semmiféle utazásra.
Előzmény: neménvagyok (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 21
A kérdés csak az,minek vett vadiúj teherautókat,ha nincs munkája?
Előzmény: Kalóz Jack (15)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 20

Termékszerkezetet kell módosítani.

A vízágyú-gyártásban még komoly kiaknázatlan lehetőségek rejlenek.

:O)

Előzmény: vézé (13)
neménvagyok Creative Commons License 2007.11.19 0 0 19

egy balos nicktől furcsa is lenne :)

csődben csak a jobbosok vannak...

Előzmény: geva54 (18)
geva54 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 18
Nincs.
neménvagyok Creative Commons License 2007.11.19 0 0 17

a helyedben megszűnnék, ha nyereséges vagy nem kérdzenek küönösebben bele... de ha szereted a törvényes dolgokat, akkor ez így jobb, amíg persze át nem fordul nettó ráfizetésbe, akkor hüle lennél maradni

Előzmény: vézé (13)
neménvagyok Creative Commons License 2007.11.19 0 0 16

nekem meg olyan, hogy a csepel vas és fémművékből vett egy részt nulla forintért, később eladta nem nulláért, azonkívül, van, aki elcsórta az orosz államadósságot, majd egy bizonyos politikus az ügyben ismeretlen tettes ellen feljelentést tett :))) pedig hát...

lehet hogy blöffölök

Előzmény: 3x (6)
Kalóz Jack Creative Commons License 2007.11.19 0 0 15
Egy fuvarozó ismerős. Nemrég vett vadiúj teherautókat, természetesen hitelből. Meló kevés, hitel bukni fog. Vele együtt a cég is, valszeg. :(
vézé Creative Commons License 2007.11.19 0 0 13
Én a kb 8 évig nyereségesen működő bt-met akarom már egy ideje becsukni. A könyvelő eddig lebeszélt, persze, mert akkor neki sem lenne munkája, de az egyre kevesebb megrendelés és az adók nem kifizetődővé teszik a vállalkozást.

Ha tisztességtelen lennék, abban a volumenben amiben a cég dolgozik inkább számlát vennék egy erre szakosodott szolgáltatótól, jobban megérné.
battila63 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 12

"hullámölgyeket,"

Bocsi, még jóhogy nem hullámhölgyeket:)))))))

Előzmény: battila63 (11)
battila63 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 11

Valóban tévútra vísz az egyoldalú statisztika gyártás. Mindig is volt jó is rossz is.

Van ismerősöm, aki nem lát ki a melóból, és fut is a szekér, és van aki malmozik, anyagi gondokkal küzd. Eléggé  megszaporodott manapság a második verzió, viszont a tizenév vállalkozói múltamban többször átéltem már hullámölgyeket, hullámhegyeket. Mielőtt bárki bármit szólna, mindkét kormány alatt.

Tény manapság több a csőd, és csődközeli állapot. De mit is várjunk egy nadrágszíjhúzós időszak alatt.

Az a botor aki ilyenkor is ugyanazt szeretné megtenni, mint eddig, na aki így van vele, azt nem nagyon izgatja utódai jövője, csak a saját fogyasztása.

Csak szólok nem politikai vitát kezdeményeztem! Amúgy is tele a hököm a sárdobálásból, amivel saját magunkat ránjuk vissza a forró üstbe.

hgyi Creative Commons License 2007.11.19 0 0 9
0
cobba Creative Commons License 2007.11.19 0 0 8

0
luxusaszketa Creative Commons License 2007.11.19 0 0 7

Emberek! Figyeljetek a témára. Arra kell írni és nem másra. Ami ott van fenn apróbetüvel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!