Egy számot kell írni a hozzászólásban. Olyan imerőseidet kell számba venni, akik hitelt vettek fe, eddig rendben fizették a felvett hitelt, de szerinted hamarosan nem fogják bírni a törlesztést. Konkrétan olyanokat kell számmal jelölni, akik a bankok számára jó adósnak tünnek, - hiszen eddig fizettek - de hamarosan bedobhatják a törölközőt. Röviden le is írhatod miért gondolod ezt. Tehát egy nagy szám és a rovid sztori.
nyugaton eegyetlen vállalkozó sem megy tönkre, és egyetlen egy sem veszti el a házát? A vállalkozói létében benne van a kockázat, ahogy a mg-i termelésben is általában. Aki a lakását erre teszi fel jelzálognag, már elnézést, de hülye, ismerve azt, hogy az utóbbi időben milyenek a nyarak Autót meg nem kötelező hitelre venni Most ebből azt a következtetést levonni, mindez a gaz kormány miatt van, elég meredek összefüggés
Olyat nem tudok, de egy aranyos kis történetem volna: sógorom mesélte, hogy az egyik "jobb" beállítottságú munkatársával volt egy kis beszélgetése. Megkérdezte tőle, hogy ha olyan szép kis autócskával közlekedik, meg van az a kis vityillova, akkor hogy a fenébe képes nyomorrol meg éhhalálról és egyebekről papolni. A válasz: NEM KELL MINDENT KOMOLYN VENNI.... Hát valahogy így ................
"Hátha azt a félmillió darab textilneműt amit megmunkáltak a robotjaim német,osztrák,svájci és francia piacra bukásnak nevezed"
Azt nevezem bukásnak drága kisfijam, hogy egyik pillanatban még azt hinted, hogy milyen menő vállalkozó vagy, mennyire ki vagy tömve megrendelésekkel (a Fletó kormánynak hála!), oszt még kettőt sem pislogtunk, kiderítetted, hogy azért kell irigyelni téged, mert milyen remek karbantartói állást csíptél ki magadnak. Vicc vagy, valóságos közröhej. :-)
"minek nevezed magadat,aki a Nagy Gazdasági Szakértő titulussal egy vaságykészítő KTSZ-be is belebuktál."
Drága kisfijam, erre a bukásra akkor téjünk vissza, ha egyszer sikerül annyi pénzt keresned, amennyit én a cég leggyengébb éveiben kivettem abból a vállalkozásból. :-) Csak aztán nehogy megint körberöhögjenek, mint legutóbb a Sínen a gazdaság... topicban. Tudod, amikor azzal dicskedtél, hány millát pengetsz évente a karbantartói fizetésed után az államkasszába.
Hátha azt a félmillió darab textilneműt amit megmunkáltak a robotjaim német,osztrák,svájci és francia piacra bukásnak nevezed,akkor minek nevezed magadat,aki a Nagy Gazdasági Szakértő titulussal egy vaságykészítő KTSZ-be is belebuktál.
Ja,hogy az az gaz kúrmány keresztbetett mielőtt kiscicakörmeidet megmutathattad volna?
Nem hiszem. Jobboldali ismerőseim ugyan úgy sírnak mint a fürdős kurva a tíz fillérért, de érdekes módon ők mennek télen Egyiptomba. Én nem is gondolok semmiféle utazásra.
a helyedben megszűnnék, ha nyereséges vagy nem kérdzenek küönösebben bele... de ha szereted a törvényes dolgokat, akkor ez így jobb, amíg persze át nem fordul nettó ráfizetésbe, akkor hüle lennél maradni
nekem meg olyan, hogy a csepel vas és fémművékből vett egy részt nulla forintért, később eladta nem nulláért, azonkívül, van, aki elcsórta az orosz államadósságot, majd egy bizonyos politikus az ügyben ismeretlen tettes ellen feljelentést tett :))) pedig hát...
Én a kb 8 évig nyereségesen működő bt-met akarom már egy ideje becsukni. A könyvelő eddig lebeszélt, persze, mert akkor neki sem lenne munkája, de az egyre kevesebb megrendelés és az adók nem kifizetődővé teszik a vállalkozást.
Ha tisztességtelen lennék, abban a volumenben amiben a cég dolgozik inkább számlát vennék egy erre szakosodott szolgáltatótól, jobban megérné.
Valóban tévútra vísz az egyoldalú statisztika gyártás. Mindig is volt jó is rossz is.
Van ismerősöm, aki nem lát ki a melóból, és fut is a szekér, és van aki malmozik, anyagi gondokkal küzd. Eléggé megszaporodott manapság a második verzió, viszont a tizenév vállalkozói múltamban többször átéltem már hullámölgyeket, hullámhegyeket. Mielőtt bárki bármit szólna, mindkét kormány alatt.
Tény manapság több a csőd, és csődközeli állapot. De mit is várjunk egy nadrágszíjhúzós időszak alatt.
Az a botor aki ilyenkor is ugyanazt szeretné megtenni, mint eddig, na aki így van vele, azt nem nagyon izgatja utódai jövője, csak a saját fogyasztása.
Csak szólok nem politikai vitát kezdeményeztem! Amúgy is tele a hököm a sárdobálásból, amivel saját magunkat ránjuk vissza a forró üstbe.