Keresés

Részletes keresés

Shiro Creative Commons License 2007.12.09 0 0 24
Reményeim szerint még van addig minimum 14 év. Egyszer csak elmesélem neki azt a részét is ezalatt :o)
Előzmény: Gabiiiiii (23)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.12.08 0 0 23
Ok,de azert nem baj,ha tudja,hogy nem csak ott lehet szuletni:) meg a vegen egyszer meglepetes fogja erni:)
Előzmény: Shiro (22)
Shiro Creative Commons License 2007.12.08 0 0 22
igen, ebben tökéletesen igazad van, de nekem tényleg azon a vágáson keresztül születtek mindannyian :o)
S.
Előzmény: Gabiiiiii (21)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.12.08 0 0 21
az en 5 evesem tokeletesen elfogadja,hogy tobb nyilas van egy non,rajta is..Pont tegnap kerult ra az alkalom,hogy megmuttatam,hol van a pocijaban a petefeszke meg a mehe...kb:)
es igen,van rajta is egy nyilas,ahol majd kibujik a kisbabaja,ugyanott,ahol bekerult....egyelore eleg ennyi..
Előzmény: Shiro (20)
Shiro Creative Commons License 2007.12.08 0 0 20
Mikolthoz hasonlóan nálunk is az volt a magyarázat, hogy Anyának van egy mama-magja, Apának egy apa-magja és ha azok találkoznak, abból lesz a kisbaba. A hogy tette oda kérdésre nálunk a válasz: ügyesen :o). Tudom, nem a legszakszerűbb, de ezt elfogadták.
A hogy születtem meg Anya? kérdésre pedig könnyen válaszolhattam, mert egy 20 centis császárseb ott figyel a hasamon :o)

S.
h.o.era Creative Commons License 2007.11.19 0 0 19

Szerinted ez a megfelelő magyarázat egy 3-4-5 éves gyereknek?

Ennyire azért nem mindenki veszi ám lazán... :)

Előzmény: Rigor mortis (17)
Fogonda Creative Commons License 2007.11.19 0 0 18
Lényeg, hogy a magyarázatban szerepeljenek a virágok, és a persze a porzó meg a bibe, amiről a gyereknek fogggalma nincs, hgoy micsoda.
Előzmény: H_G (14)
Rigor mortis Creative Commons License 2007.11.19 0 0 17
Minek ezt túlbonyolítani: anya és apa dugtak egy jót ("összedugták, amilyük van" :), oszt ettől az anyuka hasában elkezdett növekedni a baba...
Előzmény: Aminah (-)
h.o.era Creative Commons License 2007.11.19 0 0 16

Az én fiam 5 éves, de amikor 2 volt is mindig azt kellett mesélni, hogy hogy is született. És óhatatlanul előjött, hogy hogyan került oda. Valszeg ezt akkor olyan jól magyarázhattam (tudod, any+apa szerették egymást...), hogy azóta nem téma.

Viszont tavasszal, amikor terhes voltam, ismét napirendre került ez a hogyisvanababadolog... De a hogy került oda... nem.  Azóta pedig felejthetetlen a téma, olyannyira, hogy már ott tartunk, hogy ő szülész lesz!!!

Nagy hasú nénit kell neki rajzolni, ahogy fekszik az ágyon, őt!!! pedig elé, mert persze ő a doki.

Ja, és a lényeg, hogy azért lesz szülész, mert akkor sok pénze lesz!!! Mi ezt sose mondtuk neki, de miért is kellett volna, hiszen már 5 éves... :DDD

Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 15
hat ugy, hogy az ember szaporodasa helyett a novenyekrol meg az allatokrol beszelnek, es a gyerek ugyanolyan tudatlanul kel fel a szekbol, mint ahogy beleult.
Előzmény: H_G (14)
H_G Creative Commons License 2007.11.18 0 0 14
Tkp. sohasem tudtam, hogy szokás előadni azt a méhecskés magyarázatot...

Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 13
Legközelebb majd kipróbálom ezt a magocskás sztorit, aztán majd beszámolok az eredményről :-)
Előzmény: Mikolt (12)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 12
az mas:) a magocskazast nem elotte csinaljatok, azt nem fogja o sem:)
Előzmény: Aminah (11)
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 11
Hát, amikor én szoptattam az öccsét, ő is "szoptatta" a maciját (a köldökéből! :-))), szóval a kompatibilitással még gondok vannak....:-)))
Előzmény: Mikolt (8)
Fogonda Creative Commons License 2007.11.18 0 0 10

a maci es az ember nem kompatibilisek:)

:)))

Előzmény: Mikolt (8)
Fogonda Creative Commons License 2007.11.18 0 0 9

Az enyém a kisvakondtól sem kapott szerencsére(?) ilyen téren ihletet, pedig ezt a részt (is) vagy nyolcvanszor látta.

Na de ami késik, nem múlik, biztos előkerül majd nálunk is ez a kérdés és ahog ismerem akkor alaposan kivesézzük a témát. Miért korszakban van a drágám.:)

Előzmény: Aminah (2)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 8

elfogadta, persze.

ilyeneket nem csinal, mert tudja, hogy ez ket felnott emberre tartozik, tehat hogy a maci es az ember nem kompatibilisek:)

Előzmény: Aminah (7)
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 7

És elfogadta a magyarázatot?

Most így a lelki szemeim előtt lejátszódott a jelenet, hogy a fiam, aki félelmetes, hogy mennyire mindent utánoz és eljátszik, a kukijával bökdösi a macija hasát :-). Én mondjuk az asztal alá gurulnék a röhögéstől, de anyósom szerintem rámszabadítaná a gyámügyet...:-)))

Előzmény: Mikolt (5)
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 6
:-)))
Előzmény: Mikolt (4)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5
az enyem 21 honapos volt, amikor occse szuletett, es ez volt az elso, amit megkerdezett, hogy hogy kerult oda:) es most is allandoan kerdezgeti, hogy lesz-e harmadik tesoja is.
Előzmény: Aminah (2)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 4
hat a kukijaval termeszetesen. miert, nem ugy?:)
Előzmény: Aminah (3)
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 3

És hogy teszi oda?

(nem kekeckedem, csak készülök... :-)))

Előzmény: Mikolt (0)
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 2

Az az érdekes, hogy a kistesója május végén született, akkor ő sem kérdezte, hogy hogy került oda, anya hasában van Tomika és kész, elfogadta, nem kérdezett. De ettől a kisvakondtól ihletet kapott, hogy a fene egye meg! :-)))

Előzmény: Fogonda (1)
Fogonda Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1

Néz rám a nagy szemeivel: De a nyuszikaaaat! AZOKAT ki tette a hasába?

:DDD

Pedig szerintem tök jó volt a sejtecskés magyarázatod, csak talán kicsit - khmm - korai...

Milyen érdekes: nálunk most született a kistesó, a lányom - 3 éves múlt - természetes végigasszisztálta a terhességemet, gyakorlatilag mindennap téma volt a baba így vagy úgy, de soha, egyetlen egyszer sem kérdezte meg, hogy hogy került a hasamba. Lehet, hgoy jobb is így, mert egyelőre én sem tudom, mit mondtam volna neki. Nyilván valami hasonlót, mint te, de hogy mennyit értett volna meg belőle...

Mikolt Creative Commons License 2007.11.18 0 0 0
anya pocakjaba apa magocskakat tesz, es abbol lesz a kisbaba. szerintem emesztheto a kicsiknek.
Aminah Creative Commons License 2007.11.18 0 0 topiknyitó

Láttátok a kisvakond sorozatban a "kisvakond és a születés" részt?

Nyuszifiú, nyuszilány nagyon szeretik egymást, egyszer aztán nyuszilány pocakja nőni kezd, születik három kisnyuszija, kisvakond segít a szülésnél.

2,5 éves fiam nézi, nézi, majd megkérdezi: ki tette a nyuszikat a hasába?

mire én: hát látod, a nyuszi apa meg a nyuszi anya nagyon szerették egymást és ollllllyan szorosan ölelték egymást, hogy két kicsi sejtecskéjük találkozott, és abból lettek a nyuszikák.

Néz rám a nagy szemeivel: De a nyuszikaaaat! AZOKAT ki tette a hasába?

mire én: hát a .... öööö.....figyelj csak, most jut eszembe, én hoztam ám neked meglepi tojást a boltból, megnézzük gyorsan, hogy mi van benne? (és nagyon reméltem, hogy nem nyuszi lesz :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!