Jo lenne ha a belso fogyasztas is elenkulne , nem pedig a turistakbol akarnanak megelni.Annyira azert nem vagyunk latnivalokban gazdag orszag hogy erre tudnank epiteni.
A gazdaságot a fogyasztás élénkíti. Mivel nálunk csökkentések vannak, jó lenne ha a turisták jönnének és pénztköltenének. Ezeket viszont riasztják a vandalizmusok.
a 20 hektáros gyurcsányi birtok centruma. (forrás: googleearth) 3 főépület, az egyikben lakozik ferink. 3 páncél-audi a konvojban, találd ki, melyikben ül épp ferike. van néhány extra személyi testőr á fél millió EUR/év, meg a közt. őrezred egy jelentős hányada. a kerítésben áram, vérebek, elektronikus mozgásérzékelés (szerencsére a balcsi halmentesmnek mondható, úgyhogy ritka a téves riasztás (esetenként azért a "békétlen" helybéli bedob egy döglött macskát, akkor riadó). elekronikus lehallgatásvédelem, ami remek, mert a faluban a mobilszolgáltatás annyira frankó, hogy az orvost se nagyon lehet elérni. meséljek még?
Nem is teszi. Állandóan kijavít, korrigál, próbál alkalmazkodni."
hat persze hogy javitgat meg korrigal a szerencsetlen , hiszen:
"Hogy egy sor ügyben fogalmam sincsen, hogy melyik, nem a hatodik lépés, még a harmadikat sem tudom. Tudom az első kettőt....Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk! Nincsen ennyi kapacitásunk. Azt az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig dolgozik az egész csapat, és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni. Nem tudjuk 12-15 embernél többen körülülni azt az asztalt, amelynél meg kell állapodni kormányzati emberekkel, minisztériumi emberekkel meg szakértőkkel. Nem tudjuk. Ennyi tehetségünk van gyerekek! "
Nincs felhaborodva, csak kicsit furcsa annak fenyeben , hogy olyan miniszterelnok adta ra az utasitast(na jo , nem biztos, hszen hallottuk hogy ilyen tartalmu level nem erkezett a miniszterelnoki hivatalbolDDD) , akinek a dolgai elevultek.
Ado es jarulekcsokkentes..?Mondanal valos peldakat?
Kívánságotok parancs. A szigorú elszámoltatás elkezdődött pl , és mennyire föl van háborodva a jobbos sajtó, hogy elszámoltatják Viktorkát. Ő maga sem ajálkozik, hogy igen kezdjék velem!
Az adó és járulékcsökkenés is van, ha minden jelenleg fizetendőt beleveszünk. Egyenlőre nem a legnagyobb arány, de ki a kicsit nem becsüli....
Mindenkit sajnálok akit fizikai bántalmazás, vagy lelki terror súlyt. Én magam soha nem kívánok senkinek rosszat, és ha csak lehet nem is teszek, mert hiszek benne , hogy a Sors nagy kiegyenlítő, és hozza a számlát.
Elfogadom, hogy vannak akiknek nem szimpi a jelen kormány, nekem sem az idolom, de megválasztottuk, és menet közben csak arra van lehetőség, hogy kordában tartsuk, ügyeljünk arra, hogy ne tehessen rosszat.
Ez az ellenzék dolga, nem az állandó kampányolás.
És ne gyere azzal, hogy az eladósodás, mert a hitel nem a főbűn az én szememben, és azzal se hogy hazug, mert jót hazudni nem nagyobb bún mint rosszat. Rosszabbul élünk kampány.
Jól van demonstrálhatnád a demokratikus elkötelezettségedet hogy idézel néhány hsz-t amikor kifejezed az ellenérzésedet az ártatalan embereket érő rendőterror ellen!
Majd, ha idézel engem, amint tapsikolok a kardlapozásnak, akkor esetleg adok néhány tippet gyomorrontás ellen. De lásd, milyen jó szívű vagyok, tudván, hogy ilyent nem találsz, viszont szívemen viselem a jó közérzetedet: Igyál Unicumot.