Számítógépet szeretnék építeni/venni Karácsonyra 12 éves fiamnak! Van egy kis zsebpénze meg én is megpótólnám így össze jöhet úgy 70 eFt! Tehát az lenne a kérdésem ki mit venne belőle! Nem kell rögtön nagy HDD meg író sem bele, ja és bill+egér és a monitor is megvan már! A memória is csak épp a szükséges! Majd később bőviti ha tudja! Köszönöm a segitséget!
Gura persze nem vagyok, de egy biztos: karácsony után, tehát a jan-eleji leltározások után pár nappal minden (ami marad) kicsit olcsóbb lesz. Ha addig várnál...
Számitogépet szeretnék venni, olyat, amin a legujabb játékok is akadozás nélkül futnak. Tehát gondolok itt pl a Crysis c. játékra, amiröl azt irták, hogy 4 magos processzorral és 4 GB RAM-mal az igazi. De nem feltétlenül ragaszkodok ezekhez, ha ezek még arányaiban tulságosan drágák.
Kb 150-200.000 Ft brutto körüli konfiguráciot szeretnék (monitor nélkül) Olyan alaplappal és duo vagy quad processzorral, aminek már az ára egy kicsit lement az irreálisan magas nyitoárrol, de még a legjobb kategoriában van. Kb 500 GB HDD. Kb 2-4 GB RAM. Erös videokártyával (+DVD, bill, egér a szokásos...) szoftver nem kell.
A legfontosabb, hogy az adott árkategoriában összetartozo erösségü hardvereket szeretnék, tehát a videokártya legyen olyan erös, hogy kihasználja az alaplapot/procit (és viszont), ugyanigy a RAM-mal.
AMD vagy Intel mindegy, de talán inkább az AMD felé huz a szivem (de ezt is a ti ajánlásotokra bizom, esetleg mindkettöre érdekelne ajánlat).
Azt hiszem a legfontosabbakat leirtam, ha vki tud ajánlani konfigot és helyet ahol megvehetem, azt megköszönöm,