Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.27 0 0 147

Nyilván az IMF követelte.  Hogy képzelik ezek a magyarok. Peticíót átadni. Nekik. 

Itt persze nincs liberalizmus, hanem sitt.

Előzmény: toloba (146)
toloba Creative Commons License 2012.03.27 0 0 146

Bilincsben vitték el a jobbikos képviselőt

A rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya ma kihallgatásra állította elő Toroczkai Lászlót, miután házkutatást tartottak a lakásán - közölte a Szent Korona Rádió, amely szerint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnökét bilincsben vezették el.

Toroczkai László éppen óvodába vitte kislányát, mikor a rendőrség visszakísérte házkutatásra - közölte a Szent Korona Rádió.

A beszámoló szerint Toroczkai lakásán adathordozókat foglaltak le, átkutatták a garázst is és lefoglalták a férfi telefonját és laptopját is. A házkutatás után bilincsben vitték el, az akcióban a rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Főosztályának nyolc munkatársa vett részt - tette hozzá a cikk.

Március 15-én az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (Milla) nevű civil szerveződés az Erzsébet híd pesti hídfője és a Városház utca között tartott ünnepi rendezvényével egyidejűleg radikális szervezetek Rendszervágás elnevezéssel gyakorlatilag azonos helyszínen, a Jégbüfé előtt tartottak ellendemonstrációt, amelyen Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnöke is jelen volt.

A pár száz fős tömeg - amely bekiabálásokkal próbálta megzavarni a Milla rendezvényét - később Toroczkai László, a HVIM elnökének és a Jobbik Csongrád megyei képviselőjének felhívására vonult át a Szabadság térre, majd a HVIM vezetője több mint száz társával bement az V. kerületi Bank Centerbe, ahol petíciót akartak átadni a Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselőjének.

Az épületben vitatkoztak a portaszolgálattal, miután azt a választ kapták, hogy a nemzeti ünnepen üres az épület,  többen a futballmeccsekről ismert pirotechnikai fáklyákat égettek, majd távoztak az épületből.

A randalírozók ezután átvonultak a Szabadság térre, a volt MTV-székházhoz, ahol Toroczkai László beszédében azt mondta: "a világon egyedülálló és példátlan módon megalázták" az IMF-et. Később a rendőrség azt közölte, tíz embert azonosított a behatolók közül.

Hétfőn a Jobbik országgyűlési képviselője, Zagyva György Gyula közleményt adott ki, amely szerint Gaudi-Nagy Tamással sajtótájékoztatót tartanak a Bank Center előtt a március 15-ei történésekről, "és azok következményeiről, nevezetesen a kialakult rendőrségi terrorról."

MTI/hvg.hu

http://atv.hu/cikk/20120327_bilincsben_vittek_el_a_jobbikos_kepviselot?source=hirkereso

cren Creative Commons License 2007.12.03 0 0 145
Nyugi, én páholyból fogom nézni, a köveket a sarki edzőteremben kigyúrt kopaszok fogják dobálni.
Előzmény: Al_Hazared (142)
Al_Hazared Creative Commons License 2007.12.03 0 0 144
Rajtam védöfelszerelés? Ugyanmár! Én ilyesmivel foglalkozom pl:
http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_plasmon_resonance

és tavasszal megyek ide egy közös projekt miatt:
http://www.huji.ac.il/huji/eng/

Én nem az utcán küzdök kövekkel az ország jövöjéért. Bár megtenném, ha kelllene, de addig is inkább az én területemen teszem.
Előzmény: betoppanó rokon (143)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.12.03 0 0 143
Megkérdezhetem, hogy volt-e már rajtad a csapatszolgálati századoknál is rendszeresített védőfelszerelés?
Előzmény: Al_Hazared (142)
Al_Hazared Creative Commons License 2007.12.03 0 0 142
Nyugodtan! De én békés ember vagyok, megszakadna a szíved, ha engem kellene dobálnod.
Előzmény: cren (140)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.12.03 0 0 141

Szerinted meg pár idióta bíró szerint.

Előzmény: Al_Hazared (139)
cren Creative Commons License 2007.12.03 0 0 140
Kipróbálhatom rajtad?
Előzmény: Al_Hazared (139)
Al_Hazared Creative Commons License 2007.12.03 0 0 139
mióta született egy olyan állásfoglalás, hogy a kődobálás nem okozhat súlyos sérülést.

Hát a bepáncélozott rendörön nem is.
Előzmény: betoppanó rokon (137)
cren Creative Commons License 2007.12.03 0 0 138
És aki nézte-hallgatta, az pontosan tudta, mit mondott a tömegnek a szónok.
Előzmény: betoppanó rokon (135)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.12.03 0 0 137

Nekem azóta nincsenek illuzióim a bíróságokkal kapcsoltban, mióta született egy olyan állásfoglalás, hogy a kődobálás nem okozhat súlyos sérülést.

Ilyen ország ez. :-((((

Előzmény: geva54 (136)
geva54 Creative Commons License 2007.12.03 0 0 136
Hát igen. Valóban, szép kis bagázs. Gondolom Sólyom már gratulált nekik ehhez a dicső tetthez.
Előzmény: cren (134)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.12.03 0 0 135

Pataki bíró úr biztos nem nézett TV-t és hallgatott rádiót akkoriban.

Nevetséges ez.

Üzenet:nyugodtan gyújotgassatok és támadjatok közintézményeket, hiszen nem eshet bajotok.Bevisznek -nagy ügy az nem is forradalmár akit nem- és utána elengednek.Kész.

Nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban már régen kényszermunkán törlesztené az a rohadék a 10 millert, napi 200 forintjával.

Előzmény: Törölt nick (133)
cren Creative Commons License 2007.12.03 0 0 134

Idézet egy blogból:

"Gratulálok a Fővárosi Bíróságnak, személy szerint pedig Pataki Árpád bírónak a hétfői ítéletért, amellyel elutasította a tavaly márciusban az LB hirhedt itéletével szerecsenmosdatott egykori csendőrnyomozó által megkínzott, ma 87 éves Pintér Mariann keresetét. A gratulációm a következetességnek szól: következetesen védik a Horthy & Szálasi rendszerek gyilkosait, pribékjeit. Éljen a köztársaság demokratikus igazságszolgáltatása!

Aki lemaradt volna róla: első fokon pert vesztett a Legfelsőbb Bírósággal szemben hétfőn a Fővárosi Bíróságon Pintér Mariann, aki azért kezdeményezte a bírósági eljárást, mert tavaly rehabilitálták Kristóf László csendőrtisztet, akit Ságvári Endre, a kommunista, antifasiszta ellenálló meggyilkolásáért, valamint négy másik ellenálló 1944-ben történ megkínzásáért 1959-ben háborús bűntettek elkövetéséért mondtak ki bűnösnek, és halálra ítéltek. A halálos ítéletet végre is hajtották. Pintér Mariann az egyetlen túlélője a Kristóf László és csendőrtársai által folytatott brutális kínzásoknak."

http://izsak.nolblog.hu/?post_id=26924

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 133
http://www.hirszerzo.hu/cikk.toroczkai-brfk_1-0.51005.html

Toroczkai-BRFK: 1-0

A Fővárosi Bíróság hétfői határozatában elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Toroczkai László ellen indított kártérítési keresetét.

A keresetben a rendőrség mintegy 10 millió forintot követelt a Magyar Televízió székháza ostrománál keletkezett rendőrségi károk miatt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom volt vezetőjétől.

A rendőrség keresetét azzal indokolta, hogy a Kossuth téren múlt év szeptember 18-án demonstráló tömeg egy része Toroczkai László felszólítására ment át a Szabadság térre a televízió székháza elé. Ezért felelősség terheli az ott keletkezett károkért. 

Pataki Árpád bíró az ítélet indoklásában úgy fogalmazott: a rendőrség, mint felperes nem bizonyította Toroczkai László szervezői tevékenységét, így a kártérítési jogalap nem megalapozott. Az ítélet nem jogerős.

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 132
Konyorgom, ha mar valakit el akarok kapni, akkor tessek mar egy kicsit felkeszulni, nem pedig igy ahogy itt latszik, mert igy Toroczkai papa megint hujet fog csinalni a teljes rendorsegbol es jogosan. Szerenyebben, precizebben, jogszerubben elvtarsak.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 126

Ez a Toroczkai egy akkora egy takony.

- Én indulok kezemben egy zászlóval hogy mindenki lásson ti kövessetek ,és mindenki tegyen belátása szerint.-

kábelbúvár Creative Commons License 2007.10.24 0 0 125

Gyorsított eljárásban áll bíróság elé Toroczkai László

klubradio

pellerin Creative Commons License 2007.10.24 0 0 124
igenk, elegünk van a két aljadékból
Előzmény: zsolti05 (123)
zsolti05 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 123
bizony, drága jó Dévényi úr
Előzmény: méregkeverő (121)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.10.24 0 0 122
Tankos Gárdás Horváth úr dettó...
Előzmény: Törölt nick (120)
méregkeverő Creative Commons License 2007.10.23 0 0 121

Toroczkai, Budaházy, elég volt belőletek! - Az a helyzet, hogy nem kérünk belőletek. Sőt: elegünk van belőletek. Unjuk az állandó öncélú balhéitokat

Kedves Dévényi úr és legjobb minőségű oliva!

Ha ezt már tavaly szeptemberben egyértelművé tették volna, (és nem holmi forradalomról tudósított volna az egyik TV), akkor tegnap ez nem történt volna meg...

Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 120

Dévényi István, hetijegyzet@hetivalasz.hu

7. évfolyam 42. szám, 2007.10.18.

Toroczkai, Budaházy, elég volt belőletek!

Dévényi István: Toroczkai, Budaházy, elég volt belőletek! - Az a helyzet, hogy nem kérünk belőletek. Sőt: elegünk van belőletek. Unjuk az állandó öncélú balhéitokat, a nemzeti ünnepek környékére időzített belvárosi cirkuszt, ahol ti és néhány száz haverotok időről-időre kieresztheti a fáradt gőzt, jelentős anyagi, és még jelentősebb erkölcsi kárt okozva. Folyt.
<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //--> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]> on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8"))) Sub banner_208888_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_208888_DoFSCommand(command, args) end sub

Kedves Toroczkai László és Budaházy György!

Az a helyzet, hogy nem kérünk belőletek. Sőt: elegünk van belőletek. Unjuk az állandó öncélú balhéitokat, a nemzeti ünnepek környékére időzített belvárosi cirkuszt, ahol ti és néhány száz haverotok időről-időre kieresztheti a fáradt gőzt, jelentős anyagi, és még jelentősebb erkölcsi kárt okozva.

Tisztázzuk: ez nem forradalom. És nem felkelés. Ez sima buli, még ha szépen köré is tudjátok keríteni a nemzeti maszlagot.

Amikor májusban megkérdeztem tőletek, hogy mi a célotok, azt válaszoltátok: szebb, jobb világot akartok. Nézzünk szembe a valósággal, a ti szebb, jobb világotokban civilek autóit rongálják meg, Molotov-koktélokat dobálnak, és rendőrökre támadnak zsúfolt köztereken, mert bizony, miközben Toroczkai Lászlót már biztonságos helyre szállítottak, a cimboráitok ott csatáztak az egyenruhásokkal a Nyugati-téren lófráló ártatlan polgárok között. Remek kis revolúció, gratulálok hozzá. 

És külön gratulálok neked Laci, hiszen azzal, hogy mindjárt a randalírozás legelején letartóztattak, ismét semmi komoly váddal nem illethet majd a hatóság. Mázli.

Gyuri, te pedig megszívtad. Lakhelyelhagyási tilalomkor rendőrökkel összecsapni nem túl szerencsés hobbi. Főként, hogy a tudósítások szerint kijelentetted: halál a vízágyukra, s eztán kerültek elő a Molotov-koktélok. (Ha nem így volt, ne engem hibáztass, forradalmi ügyekben ugyanis a Kuruc.info-ról tájékozódom, ezt is ott olvastam.) Tehát nagyon úgy néz ki, hogy neked ismét nem lesz olyan szerencséd, mint Toroczkai barátodnak.

Egyébként emlékszel, hogy mi volt annak a cikknek a címe, ami miatt megorroltatok rám? Ha nem, segítek: Budaházyt csőbe húzzák.

Szerinted?

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 119
Morvai mekkorákat sikítana :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (116)
halkergető Creative Commons License 2007.10.23 0 0 118

Látod, csak az a fránya 300 év hiányzik...

A következő korosztályok reménykedhetnek, hogy éppen folyó napjaink után a többszáz év hátha jelentősen rövidíthető. Életkoromból adódóan engem csak más remények éltethetnek.   :))

Előzmény: Törölt nick (116)
halkergető Creative Commons License 2007.10.23 0 0 115
Jahhhhh! Biztosan és tényleg csak a tiszteletteljes üdvözletét átadni szándékozott, hogy egyem a zúzáját a Nagyvezírnek...    ;-))) 
Előzmény: Törölt nick (105)
halkergető Creative Commons License 2007.10.23 0 0 114

"Egyszer s mindenkorra ki kell(ene) szedni ezt a bagázst a normális emberek közül, aztán minden ünnep elôtt 2 nappal lecsukni. Ünnep után két nappal meg kiengedni, ha közben nem csinált semmit."  (A kiemelés tőlem.)

Hatékonyabb eljárást magam sem igen tudnék, de:

Van erre jogszabály, tisztelettel? Merthogy jogállam vagyunk, ugyebár...

Ha nincs, akkor meg kéne alkotni ilyet...

Hááááááát, manapság ennél fajsúlytalanabb dolgok sem nagyon sikerednek a törvényhozásunkban.

Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 113
Totockai benövesztheté a feje lágyát, van 3 éhes kölyke, menjen a bányába dógozni.
Heartbreaker Creative Commons License 2007.10.23 0 0 112

Ha jól tudom, az angoloknál van pár éve az a rendszer, hogy az ilyen elmebetegeknek kijárási tilalom van a lakhelyükről meccsek, ünnepek, meg egyéb rendezvények idején. Szúrópróbaszerűen kimegy időnként a yard, és ha nincs otthon azonnal elkezdik körözni és amint elkapják, szó nélkül kapja a letöltendőt (ha kint megfogják a tilalom idején, értelemszerűen akkor is). Itt is ezt kéne bevezetni.

Előzmény: Törölt nick (107)
mibi Creative Commons License 2007.10.23 0 0 109
Óvatosan!  A degradábilis műanyagok már 10-15 éven belül lebomlanak.
Előzmény: Törölt nick (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!