Vizsgálat indul Horn halálhíre miatt a Népszabadságban. Mindkét főszerkesztő-helyettes beadta a lemondását, miután rövid ideig Horn Gyula halálhírét keltették a Népszabadság honlapján. Meddig zűlik mág a vezető maszop orgánum...
En olyan pletykat hallottam, hogy emlekzetes autobalesete nem mult el nyomtalanaul, es annak kesoi kovetkezmenyeit nyogi, de a forrasert semmi felelosseget nem vallalok.
buta fiú, az ő testvérét megölték, de, nyugodj meg, ha gyilkolt volna, mint Tóth Ilona, aki még szobort is kapott érte, ő már rég börtönben lenne; a svédországi alkoholista is jól beégett a fogkirugásos sztorijával
miért írsz NEKEM ilyent? írtam, hogy nem akarom, vagy nem is kívánom hogy baja leygen testileg. csak azt szeretném, hogy ítélje el a bíróság tetteiért. törvényesen, tisztesséegsen, ne úgy ahogy ők intézték el 1956-ban ellenlábasaikat!
Egyébként Horn, európa hőse 1994-1998 miniszterelnök Magyarországon.
A Baja Ferenc vezette környezetvédelmi és területfejlesztési minisztérium 1997-ben a zsurki vodkagyárat üzemeltető Hunalco Rt. számára 80 millió forintos, vissza nem téritendő állami támogatást juttatott. A cég ellen 1997-ben kezdett a rendőrség nyomozásba, mivel felmerült a gyanú, hogy kapcsolatban áll a szervezett bűnözéssel. A nyomozás során különböző visszaéléseket tártak fel, így többek között a cég állami támogatásban részesítését is törvénytelennek ítélte meg a nyomozóhatóság, így felmerült Baja esetleges büntetőjogi felelősségrevonása is. Az ügyben 1998. augusztus 27-én vádemelési javaslatot tett a rendőrség a megyei ügyészségen, mely ősszel be is nyújtotta a vádiratot. A nyomozást még Baja leköszönése előtt, 1998. június 21-én megszüntették.