Vasárnapra megint megállt a topic! Győzött a fityesz Romániában is:) bejutott Tőkés (tudom, a libsiknek ez nem nagyon tetszik), ellenére a pampogásnak!
oda szavaztam, ahol a legtöbb kapcsolódást láttam a jobblib értékrendemmel, de közben k.ra nem voltam lelkes - ilyenformán nem mérvadó hogy kire szavaztam
mondjuk ha a fidesz a kisgazda-keresztény fordulat előtti pillanatban még megállt volna, akkor az lett volna a legközelebb, ma meg az esik a legtávolabb, ennyi
Az nem titok, hogy az MTK a köz szemében mindig is zsidó csapatnak volt tartva. Az is tény, hogy a Fradi keménymagja nagy számban áll szélsőjobbos figurákból.
De Kende Péter ne szidjon senkit gyűlöletért, mert belé abból annyi szorult, hogy egy vérgőzös nácinak is dicsőségére válna.
"– Az FTC-t privatizálta az MTK, ez pedig nem sportügy, hanem valamilyen nemzetellenes sötét ügy, a társadalomszerkezeti jelenségekbe való beleturkálás. A Ferencvárost és a mindenkor a tehetős zsidósághoz kapcsolt MTK-t ugyanaz a cég, a Békesi László által, tehát az úgynevezett reformkommunizmus és az SZDSZ-liberalizmus által létrehozott és több szálon tulajdonolt FOTEX Rt birtokolja. Az FTC-t megszerezte az a mohó, gátlástalan üzletcsoport, amelynek semmi köze sincs a Ferencvároshoz és a magyarsághoz. Az önmagát magyarnak érző kispolgár, rendes magyar ember identitása áll szemben az MTK-t pártoló, üzleties szellemű, idegengyökerű nagypolgárral. A fradisták mindig is úgy érezték, hogy míg ők a nép egyszerű gyermekei, addig a társadalmi ranglétrán fölöttük állók a zsidó fogalomba tömöríthetők."
A Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal tényállás-leírása a nyomozást megtagadó 101/2001. számú határozatában, 2001. augusztus 17. (Közli Kende Péter: Az igazi Orbán Viktor2)
A Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal tényállás-leírása a nyomozást megtagadó 101/2001. számú határozatában, 2001. augusztus 17. (Közli Kende Péter: Az igazi Orbán Viktor2)
"A MIÉP úgy döntött, hogy Bognár László alelnököt, aki a Fradi eladása kapcsán antiszemita kijelentéseket tett, a Ferencvárosban indítja a képviselőválasztáson.
A Magyar Igazság és Élet Pártja országos elnöksége augusztus 17-i ülésén úgy döntött, hogy a korábbi tervektől eltérően Bognár László alelnököt a Ferencvárosban, a budapesti 13-as számú választókerületben indítja a 2002-ben esedékes országgyűlési képviselőválasztáson.
Az ügyészség pénteken közölte: nem nyomoznak a Bognár Lászlóval szembeni zsidó szervezetek feljelentésének tárgyában, az ügyészség szerint ugyanis nem történt bűncselekmény. Több zsidó szervezet tett feljelentés amiatt, mert Bognár László a Fradi eladása kapcsán nyilvánosan tett antiszemita kijelentéseket. Bognár László július 25-i sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja elítéli és nemzetellenesnek tartja, hogy döntően a Fotex Rt. tulajdonába kerül a Ferencváros labdarúgó csapata. "Az FTC-t megszerezte az a mohó, gátlástalan üzletcsoport, amelynek semmi köze sincs a Ferencvároshoz és a magyarsághoz" - jelentette ki július 25-én Bognár László, a MIÉP elnöksége nevében. "