Keresés

Részletes keresés

Jay-X Creative Commons License 2013.03.02 0 0 15

Na igen, van itt pár fura eset.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.02 0 0 14

Csupán a ma esedékes 4-es metró látogatásról adtam közérdekű linket, amiről időközben kiderült, hogy a regisztráció lezárult így sztornó, máj. 9-én lehet menni legközelebb. Aztán ezt a pár hozzászólást törölte egy nagyokos moderátor, amit szóvá tettem, mondtam, hogy akkor már legyen szíves az összes hozzászólásomat törölni, meg a nicket is, erre ezt a kérést is kitörölte és kitiltott. HB is szólt, hogy nem így működik a topik, aztán azt is törölte. Amolyan jó kommunista módra. Persze nevet még véletlenül sem lehet tudni, ki volt. Ezek után fórumozzon itt a halál. Volt egy sajátunk valahol.

Előzmény: Jay-X (13)
Jay-X Creative Commons License 2013.03.02 0 0 13

Mi történt? Láttam HB írását, de el nem tudtam képzelni mi történhetett.

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.02 0 0 12

Az okos moderátor sikeresen ki is tiltott a Pripjaty topikról, köszönjük, HB kérését is kitörtölte. Van még valaki kitiltva?

gmarc Creative Commons License 2007.10.02 0 0 11
Hehe:-D Marabu zseniális.
Broner2 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 10
Azért nem hiszem, de van több olyan kisváros/falu Ohioban ahol magyar többség van. És állítólag 2 millió felett van valójában, csak már mondjuk a nyelvet nem beszélik, elég durva, több magyar él a Amerikában mint Erdélyben és a Partiumban. Brazíliában pedig becslések szerint 1 millió magyar él, így valójában jóval 15 millió felett vagyunk.
Előzmény: gmarc (9)
gmarc Creative Commons License 2007.09.28 0 0 9
Nem kevés... A pirossal jelölt kerületekben többségben vagyunk, vagy az milyen arányt jelöl? :-)
Előzmény: Broner2 (7)
rali Creative Commons License 2007.09.27 0 0 8
Szutyukker?Nemááá...
Előzmény: gmarc (-)
Broner2 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 7

No, offoljunk mán egy kicsit:) :

http://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian_American

Azt eddig is tudtam, hogy sok magyar él az államokban, de hogy ennyi.

gmarc Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6

Jóvanna, csak viccöltem:-)

Előzmény: Broner2 (4)
DJ Szegecs Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5
Nemrég gyomláltam ki a "Kedvencek" rovatot, erre most +1 topic :)
Broner2 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 4
Ebben nincs semmi polidili, nem szídtam az egyik oldalt sem, és nincsenek benne különböző, emberek származására, vallási hovatartozására és szexuális orientációjára utaló trágár, uszító szavak.
Előzmény: gmarc (3)
gmarc Creative Commons License 2007.09.26 0 0 3
Ööö...lehet, hogy inkább a PoliDiliben kellett volna nyitnom...? :-DD
Előzmény: Broner2 (2)
Broner2 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 2
Én nem vagyok vállalkozó, diák vagyok. Nagyon becsüllek, hogy befizeted az adót, ez derék dolog. Eddig olyan vállalkozóval igaz még nem találkoztam aki ne fizetné be, de talán csak azért mert öreganyám beijesztette őket a gigahisztis apehcsinovnyikokkal;). Néhányan megpróbáltak nem adni számlát, jól meg is büntették őket, azóta adnak. Szvsz 2010-ben ígyis-úgyis azonnali adócsökkentést és egyszerűsítést kell végrehajtani. Remélem lesz annyi esze a kormánynak, hogy az utolsó éveben kampány címén nem kezd pénzosztogatásba mint ahogy Medgyessy, így megmarad az államháztartás egyensúlya.
Broner2 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 1
Ez jó ötlet, hogy ez eddig miért nem juttot eszünkbe:)
Előzmény: gmarc (-)
bindera Creative Commons License 2007.09.26 0 0 0
0ff
gmarc Creative Commons License 2007.09.26 0 0 topiknyitó
Tehát ott tartottunk, hogy Suzuki, meg külföldi munkavállalók...:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!