Gary új filmjét, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-t állítólag Magyarországon is forgatják. Ha valaki megtud valami konkrét infót, légyszi ossza meg! ;-))
hzalljátok új vagyok szóval sziasztok csak annyi hogy ez az eragon meg a star wars nagyon bedöglött bazé pedig engem az érdekelt volna nagyon :-( na nem baj itt is sok a jó fej
Tényleg jó választás. Bár ebben jó harry potter sorozat, mert a 3 főszereplőt is nagyon jól választották ki. Szerintem az első részben harry-t választották ki a legjobban. Azóta persze megnőtt és kicsit fucsa hogy ilyen sármos lett de ez azért benne van:D
:))) Ez jó... :D Egyszer jó lenne hallgatni ahogy ezek egymással dumálnak tök idióták lehetnek, faarccal meg minden, olyan angolosan. Hm... egy új és fiatal Oldman-fiú? Nyamm. :)
Egy másik interjúban azt is megerősítette, hogy a fia is dolgozik a filmen :-D
"And I’ve got a 21-year-old [son] — he’s a P.A. [production assistant] on "Harry Potter." … It’s great when I get a knock on the door, and I open it, and he says, "Dad, they want you on the set." It’s freaky! [He laughs.]"
Az 51-es bolygó már megy a mozikban? Kicsit le vagyok maradva, a mi mozink biztos nem fogja játszani, meg amúgy is szinkronos lenne, úgyhogy más módját választottam a megnézésnek ;-P Aranyos, a világot nem fogja megváltani, és inkább kisebb gyerekeknek való, de vannak benne humoros részek és utalások más filmekre is, az animáció és az alapötlet amúgy nagyon tetszett, ja és Gary is jó volt :-)))
Erről már volt pletyka, de így már mindjárt más, és természetesen: ÉJJJJJJJJEEEEENNN!!!!!!
Mindamellett most van ez az új animációs film, az 51-es bolygó, és abban hallhatjuk Gary-t, az egyik karakternek (gondolom a tábornok... ???) adja a hangját.
Oldman recently wrapped a few days of shooting on the upcoming Harry Potter and the Deathly Hallows, in which he'll reprise his role as Sirius Black or, rather, as Sirius's ghost.
"They’re very proud that I’m Sirius Black. Maybe in the old days you can imagine if your dad was Neil Armstrong: ‘My dad walked on the moon, he’s an astronaut.’ They can say, ‘My Dad’s Sirius Black!’ And it’s funny when I’m out with them people might stop me and say, ‘I like your work’ or ‘Can I have your autograph?’ something like that. My little one always says ‘Is that because you’re famous Dad?’ They’re very sweet."
---------
"I was dragged to a strip club many years ago," he smiles, "and there was a woman up there sort of dancing like they do. Afterwards she came off stage and came up to me, leant down and said ‘You know, I really liked you in Rosencrantz and Guildenstern Are Dead.’"