Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

bmw740d Creative Commons License 2007.11.13 0 0 67
Az az igazán érdekes, hogy ha Te vagy én (értsd Adó, TB, stb fizető polgárok) síelés közben elesünk, eltörjük a lábunkat, akkor a saját pénzünkből fizetjük a gyógykezelésünket, mert a síelés extrém sportnak minősül, és nem vonatkozik rá a TB. Az illegális autóversenyzés nem extrém sport?
Előzmény: bzolee601 (66)
bzolee601 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 66

Valami olyat hallottam, hogy be akarja perelni az államot (rendőrséget?), hogy mivel előzetesben van és a Tököli rabkórházban tengeti napjait, szerinte nem kapja meg azt az ellátást, amit szabadlábon ő megérdemelne vagy mi.

Anyja p.-át érdemli meg, azt!

Remélem tényleg levágják / levágták a lábát! CSak sajnos az a baj, hogy az összes ellátását/kezelését fogvatartását mi (adófizetők) fizetjük.

Egy ilyen retek sose fogja felfogni, mi a tisztességes munka, és heyltállás az életben.

:(((

Tősgyökeres szentesi Creative Commons License 2007.11.12 0 0 65
A blikkben még a csaja is siránkozik, hogy jajj az ő pasijának. Örüljön neki, hogy nem ült akkor mellette, mert ha akkor ott lett volna, akkor asszem kiskanállal kellett volna a kocsiból előkaparni.
BigBacon Creative Commons License 2007.10.30 0 0 64

Remélem, hogy kifizettetik a láblevágást a köcsöggel.

De minek levágni? Hadd rohadjon!

tyler-durden Creative Commons License 2007.10.30 0 0 63
néha nem ártana megállni, és elgondolkodni h ki afasz vagyok én, és h hol élek. ha nem lennének azok az emberek, akikre ő a hétköznapokban magasról szarik, akkor még mindig ott rohadna az aszfalton.az ilyenek miatt olyan a világ, amilyen. fogadjunk egy gokartban lenyomnám...
Előzmény: tyler-durden (62)
tyler-durden Creative Commons License 2007.10.30 0 0 62

jaja, ezen én is röhögtem, meg azon, hogy az ügyvéd szerint az emberi jogok lábbal tiprása az, ami védence ellen folyik...

Azzal együtt, h őt is megilleti, kíváncsi vagyok h a baleset előtt hogyan vélekedett ez a fiatalember a másokat megillető emberi jogokról.

Azt hiszem ha valaki ennyire durván semmibe vesz bizonyos rá játékszabályokat, akkor milyen alapon követeli, hogy mások pedig vele szemben tartsák be a szabályokat?

Visszaélt durván a jogaival, el is vesztette őket. Fizessen, vagy emlékezzen erre örökre.

Előzmény: S.Szafi (61)
S.Szafi Creative Commons License 2007.10.30 0 0 61
"A szeptemberi karambolban a rendőrség megállapította, hogy ügyfelem nem volt vétkes, a balesetet a Porsche sofőrje okozta, így abban az ügyben nem folyik ellene eljárás" - mondta Lex Annamária.
Mi a f.sz?
300-al döngetett és nem volt vétkes? Ezt ki eszi meg?

Ezt itt olvastam:
http://index.hu/politika/bulvar/lambo1030/

"Lex Annamária védencéről elmondta, hogy a kezelőorvos folyamatosan tájékoztatta a VPOP-t a sofőr állapotáról, azaz hogy a balesetben szétrobbant térdet és térdkalácsot hogyan próbálja megmenteni. Kiemelte, hogy egy speciális szakterületről van szó, mivel a sípcsont és a combcsont összecsúszott, így a térdet és a térdkalácsot művi eljárással kell létrehozni."

Nehogy már egy adócsalót műtsenek az én adómból ...

Milyen világot élünk? És neki van igaza?
robitrobit Creative Commons License 2007.10.17 0 0 60
"a gyanú szerint félmilliárd forintnyi ÁFÁt csalt el, luxusautók eladásából..."
-a múlt hónapban Ő egyedűl (ez a kereskedés) - szerintem
-az országban legalább 20 ilyen cég van és legalább 10 éve csinálják - szerintem
-lehet számolni! - szerintem
-megússzák pénzbüntetéssel! - szerintem

Előzmény: Tősgyökeres szentesi (59)
Tősgyökeres szentesi Creative Commons License 2007.10.16 0 0 59
Tegnap kiderült, hogy miért volt ennyi pénze az egyik sportkocsis nagyarcnak: a gyanú szerint félmilliárd forintnyi ÁFÁt csalt el, luxusautók eladásából...
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 58
Csak tudod a versenypályán hamar kiderül, hogy kevés a nagy száj és csilli villi autó, amikor egy pálya Swift egy kisgxerekkel a volánjánál jobb köridőt fut.:)
Előzmény: gyártásvezető (56)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 57
Egyetértek, a 300 ordas baromság, azzal már senki sem szlalomozik. Ahhoz már F1-es autó kellene. Mennek az emberek ott 100 környékén, a 180-200-zal őt megelőző autó már félelmetes sebességűek tűnik. Meg azért egy ütközés 300-zal szerintem a teljes megsemmisülést jelentené.
Előzmény: gyártásvezető (56)
gyártásvezető Creative Commons License 2007.09.26 0 0 56
az lehet, hogy egy ember aki még életében nem ment 130nál többel és meglát, főleg meghall egy porschét ahogy a jó kis boxermotor repedtfazék módjára ordit egyből azt gondolja: na ez 300zal megy, pedig maximum ha 200zal.
meg ez a duma: 320szal szlalomoztunk az autók között...
már csak ezért a nagypofájú beszólásért elvenném a jogsiját 10 évre. :) ha meg 320szal tudNA szlalomozni, már rég versenyző lehetne...
kb 180nal összecsattant a két marha, jól megjárták... aki ennyire veri a nyálát, hogy van pénze, vegye már az időt és fáradságot, aztán D-ban nyomja a pályán, ott lehet...
Előzmény: BlueFazer (55)
BlueFazer Creative Commons License 2007.09.24 0 0 55
Azért ehhez kell egy arc:

http://www.origo.hu/itthon/20070924-ket-sportauto-utkozese-nyilatkoznak-a-soforok.html
CiluHS Creative Commons License 2007.09.23 0 0 54
A 17-es dobozban van a műszer, a 10.8-as üres jelenleg. De a statisztikai, lézeres mérők ha működtek, akkor van mérés.
Előzmény: johnblow (49)
bzolee601 Creative Commons License 2007.09.23 0 0 53

Bp. 16. kerület, József u. 55-57- Flatcar (www.flatcar.hu)

Itt is láthatsz mindent ha elsétálsz arra, szerintem legtöbbször 10 számjegyű az ott parkoló, eladásra várakozó autók összértéke...

Hasznaltauto.hu-n üss be drága autókat, akkor még találhatsz ilyen kereskedéseket, ahonnan több ilyen autót árulnak, ha keresel egyet valamiért...

Üdv, -Z-

Előzmény: Kriss33 (52)
Kriss33 Creative Commons License 2007.09.23 0 0 52
Hello, nem tudja valaki véletlenül hogy mi volt a rendszáma a Lamborghini Murciélagonak? Csak azért szeretném tudni mert én nemrég lefényképeztem eggyet ugyanilyen színben és felnikkel. Annak a rendszáma KTX-797 volt. Segítségeteket előre is köszönöm. És nem tudtok véletlenül még olyan helyeket ahol gyakran állnak ilyen kaliberű autók?   Kriss 
Sign Creative Commons License 2007.09.23 0 0 51
Hogy vannak a vezetők? Mit lehet tudni?
feherlofia Creative Commons License 2007.09.23 0 0 50

johnblow: a kocsik nem az autókereskedésből voltak, de igaz, hogy arról a két autóról van szó.

Ott parkoltak szinte mindig a Petőfi-híd pesti oldalán, mind a két autó.

Előzmény: johnblow (49)
johnblow Creative Commons License 2007.09.23 0 0 49

Hali,

1. A bevezető szakaron a trafi a kifelő menőket méri jelenleg (pontosabban nem méri, de arra van fordítva)

2. Használtautó link helytálló. Nem hinném, hogy több TechArt tuningos porsche lenne itthon. Még németeknél is egy-két darab van össz-vissz.

3. Szerintem az autókereskedők szokásos, esti "kihozom a kocsit és megjáratom amíg el nem adom" ügylete sült el balul. Persze nem az autómosó fiú vezette, hiszen ezeknek a kocsiknak az 1km-re vetített költsége több, mint a gyerek napidíja, hanem valószínű a "cégtulajdonos"...

4. Barmok voltak a söfőrök (nem is kicsit), de én azért nem kívánom -sok más iriggyel ellentétben-, hogy legyenek nyomorékok.

5. Ebbe a Tmába a motorosokat belekeverni, kb annyira korrekt, mint az "ámokfutú Jetskíket".

Ui:

"...Megfejelve közúti veszélyeztetés és rongálás bűncselekményekel..."

Azt imádom a sok hozzászólást közül egy egyik legjobban, ha a joghoz nem értő emberek próbálnak a témában okosakat mondani. (Gondolom, hogy neked a paragrafus és a violin-kulcs is egy és ugyanaz :-)

Üdv,

JB

Előzmény: andras100 (41)
Ordas Creative Commons License 2007.09.23 0 0 48

Egyet azért nem értek. Kik voltak a gazdák? Mikor hírdették a hasznaltauton ezeket? Mind2t PONt megvette egyszerre a tulaj és PONT egymással versenyeztek volna?

Biztos, hogy ugyanazok a kocsik voltak a hasznlatautón?

Ordas Creative Commons License 2007.09.23 0 0 47
Köszönöm. Így teljes!
Előzmény: CiluHS (7)
macccy Creative Commons License 2007.09.23 0 0 46
Fasza!
Akarom mondani hűdesajnálom az ilyen ááálatokat. Ezek is biztosan haverjai lehetnek a IX. kerületben cicababáját Jaguárban "kinyíró" Schumacher-nek. Vagy a tanítványai. Ha ígyvan a jelek szerint túltettek a mesteren. Hogy lehet ennyi barmot a világra szülni? Vagy ha már vannak, mérnem tudnak szép csendben veszélytelenül túladagolni egy gyémántberakásos klotyóban? Az való ezeknek, nem a közút. A kocsikon meg az árukon felesleges fennakadni. Először is lehet hogy lopott vagy szalonból hétvégére kölcsönvett dodgemekről van szó, de ha mégsem, akkoris bárki vehet ilyet baráti hitelre. Farok kompenzálónak (mert a sok szertől már nem áll fel) viszont kár ezeket igénybe venni ... Azért legközelebb hírezzék már ki, mert kimennék lekamerázni ezeknek a sztárocskáknak a nagy pillanatait.
Na ... kiadtam magamból ... lapozzunk szerintem, holnap is lesz ilyen ...

Ui: Motorosok. Lécci fogjatok kezet és parfümös levélpapíron vagy messengeren folytassátok, esetleg valami anti-kétkerekű topicban, de tényleg. Sokan nemszeretik a mocisokat, de ettől ez a topic még a két gokartos balfaszról szól. Kösz
CiluHS Creative Commons License 2007.09.23 0 0 45
Juteszembe: A baleset helyszíne előtti völgyben a nagy kijelzőtábla keretjéről mindhárom sávot statisztikai célú lézeres sebességmérő méri. Ezek ugyan nem mindig üzemelnek, de ha mégis, akkor még mérés is van róla... nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyik két mérési adat az övék...
Előzmény: flugi (43)
CiluHS Creative Commons License 2007.09.23 0 0 44
Miért is nem?

1. sebesség jelentős túllépése: 100eFt+1év jogsi+3pont

2. súlyos sérüléssel járó közúti baleset okozása: 100eFt+3év jogsi+1év börtön+7pont

3. közúti veszélyeztetés: 100eFt+végleges jogsielvétel+5 év börtön+7pont

Természetesen erre még rá fog jönni a pármillás helyreállítás (villanyoszlop, szalagkorlát, hangszigetelés, stb.)

Előzmény: Khelben (38)
flugi Creative Commons License 2007.09.23 0 0 43
azért lehet tippelni a felgöngyölített szalagkorlátmennyiségből..
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.23 0 0 42
Hát, ha nem egyértelműek a féknyomok és nem lőtte le őket traffipax, akkor nehéz lesz bizonyítani a sebességtúllépést. Egy jó ügyvéddel - lehet tolószékben - , de büntetlenül fognak távozni.
andras100 Creative Commons License 2007.09.22 0 0 41
Persze ! Szerinted a megengedett sebesség több, mint 2-szeres túllépéséért mi járna ? Megfejelve közúti veszélyeztetés és rongálás bűncselekményekel. Egyszer és mindenkorra elveszik a jogosítványukat és kapnak kb. 1 - 1.5 évet Baracskán és a mai napról egy új anyakönyvi kivonatot, mert újraszülettek.
Előzmény: Khelben (38)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.22 0 0 40
Azért aranyos, hogy beírsz egy nem a témához tartozó, és ráadásul bődületes baromságot (80%-nak nincs jogsija) és utána amikor erre valaki reagál az az idegbeteg. Érdekes egy emberke vagy te. Utána meg előadod, hogy az ismeretségedben sem ez dívik. Érdekes az enyémben sem, itt is mindenkinek van jogsija. Na nem mintha attól bármi is függene, nem a jogsitól tud valaki motorozni, ezt csak a tudatlanok hiszik. Menjen valaki végig a nevetséges, az élettel, gyakorlattal köszönő viszonyban sem levő oktatáson és rájön, mennyire a jogsitól tud majd valaki motorozni. Sőt a felét az oktatásnak mindjárt az elején el kell felejteni, mert pár km-en belül kinyírnának azok a motorosoktól eltérően mindig minden helyzetben szabályos autósok.
Azért látom a jó kis média propaganda a motorosok mind állatok megközelítéssel már kezdi megtenni a hatását.
Előzmény: Pitecus (29)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.22 0 0 39
Nem, csak nem veszed őket észre. Nekem is csak az állat tűnik fel.
Előzmény: Khelben (37)
Khelben Creative Commons License 2007.09.22 0 0 38
nem fogják elvenni a jogsijukat, a 30ezer forintos pénzbüntetés meg gondolom nem vágja földhöz őket...
Előzmény: andras100 (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!