Ez a tény már ott nem tény, hogy az ország nincs elsüllyedve. Majd talán akkor, ha Szudánt erősen megközelítjük. Például. Nincs itt semmi komoly probléma, de még lehet csinálni. AKkor amikor budapesten 1,2 millió autó jut 2 millió lakosra, akkor ne röhögtessen már engem senki. Nem vagyok vak, meg hülye. Itt kurva sok pénz van és mindenki kurva jól él. Jódolgukban meg nem tudják mit csináljanak. Ahelyett, hogy örülnének, hogy van autójuk meg pénzük kajára, kimennek ugatni, akadályozni másokat a munkában és az országot az életben. Tényleg egyre szarabb itt élni, de nem anyagilag, hanem szellemileg. Szégyen ami itt folyik.
Engem ez már nem nagyon érdekel. Én csak elmegyek dolgozni, és intézem a saját életemet. Aki meg idióta, az az is marad, megy tüntetni és várja a megváltót, akit Orbánnak hívnak és elhiszi, hogy holnapra ellopják az egész országot. Egy olyan embernek, aki ezen dolgozott 4 évig és már mindenféle politikai irányzatot képviselt - természetesen hitelesen. Lehet itt polgárháborút is csinálni, mint ahogy Milosevicsék. Nekem lesz hova mennem, a sötétség meg hadd győzedelmeskedjen. Szarok rá.
Nincs jobboldal és nincs baloldal a politikában, mert ennek a két szónak már nincs értelme. Ez a fenyegetősdi is nevetséges. Főleg, ha saját maguknak csinálták. Orbán Viktor a múltkor majdnem sírt a rádióban, hogy a kommunisták tönkreteszik az országot és nem ő van hatalmon. Egyszerűen nevetséges. De ami ennél is siralmasabb, hogy vannak akik elhiszik neki és támogatják a hisztériakeltésben. Ez az egész vihar a biliben, csak innen néz ki a világ legborzasztóbb problémájának, ebben a kisszerű, pitiáner gondolkodású, kapzsi, depressziós országban.
Varhato volt a level. Csodalkoztam is, hogy 2006-os valasztasok elott hogyan is maradhattak el a jobboldali politikusok elleni megszokott, de sajatsagos modon mindig sikertelen, sot rajuk bnezve teljesen veszelytelen merenyletek.
Amíg a FIDESZ liberálként csak politikai pártocska volt!
A balhékról: tudjuk, hogy a taxisblokád mely párt nevével együtt említhető!
Tudjuk, 94-ben Horn Gyula ellen merényletet terveztek, ami egy autóbalesetben realizálódott!
Azt megint csak tudjuk, mi történt a TV-székháznál, meg tudunk tavalyi nemzetközi terrorveszélyről, éppen a FIDESZ gyűlése előtt közhírré téve - gyűlés elmaradt!
Majdnem egyetértek veled. Két lényeges különbség van, csak a jobboldal, pontosabban a Fidesz működik együtt a neonyilasokkal és csak a Fidesz tartja magát a magyar nemzet kizárólagos képviselőjének. Amíg ez nem változik, szvsz nincs remény az együttműködésre.
Nem a libsibolsi bagázs undorító. Az egész ország mindenestül. Politikusostul, tüntesőstül, szitkozódó utcaemberestül. Libsistül, bolsistul, fideszestül, konzervatívostul. És mind a két fele azt hiszi, hogy különb a másiknál. Képtelenek felülemelkedni ezen az egészen. Saját magád akadályozza az ország az előrehaladásban, erre megy el minden energia. És miközben mindenki részt vesz benne, mind a másikra mutogat. Ilyen hozzáállással sehova nem lehet jutni.