Ne kapkodj ennyire, hagyj egy kis időd magadnak végigondolni, biztos meg fogod érteni. De ha nem, majd a szerző biztos elmondja, mert lehet, hogy én is rosszul értem.
TÖrténelmi egységet teremt a népszavazás - végetvethetünk a kormány ámokfutásának..... Móresre tanítjuk a hazugokat, és megtanítjuk a hatalmas igazat mondani.....
hitem szerint a népszavazás a magyar demokrácia öntisztulása lesz.
Éves rendes közgyűlését tartja jövő kedden, szeptember 25-én a Felcsút Sportegyesület. Az ilyenkor szokásos napirendi pontok mellett tisztújításra is sor kerül, s amint arról a sajtóban már olvasni lehetett, a tagok várhatóan Orbán Viktort választják majd a klub elnökének. A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója interjút adott honlapunknak.
Már a Hajógyári-szigetre felvezető hídon Fidesz-zászlók jelezték a rendezvény helyszínét, a hétvégeken szórakozóhelyként működő Studió csarnokot. Az eredetileg is kívül-belül narancssárga színű csarnok egyik végében állították fel a kétszintes színpadot, amelyen a szónoki pulpitus mögött a házigazda III. kerületi Fidesz közel 50 tagja kapott helyet, az első sorban ülők például narancssárga ülőkés bárszéken. A színpad háttérében lévő drapériára kétoldalt a nemzetiszínű zászlót tették ki.
A rendezvényen néhány kivételtől eltekintve csak állóhelyek vannak, a csarnokba 1000-1200 embert hívtak meg, országgyűlési képviselőket, megyei és a önkormányzati vezetőket, szimpatizánsokat, munkatársakat. A meghívottak már délután két órától, a kezdés előtt egy órával elkezdtek gyülekezni, sokan a beléptetést követően megálltak a Fidesz-relikviákat áruló pultnál, válogatva a fideszes pólók, sapkák, esőkabátok között, de megvehetők még például Orbán Viktor, Áder János és Bayer Zsolt könyvei is.