Keresés

Részletes keresés

BGbr Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5
Nekem nagyon tetszett a sorozat, de egyrészt erősebb lezárást vártam, másrészt valami magyarázatot az egészhez...
frc0032 Creative Commons License 2007.09.22 0 0 4
Helló!! Láttam az e-bay en, hogy valaki csinált olyan buszjegyet, ami a filmben van(http://cgi.ebay.com/The-Lost-Room-Props-The-Pen-and-Bus-Ticket_W0QQitemZ250166531530QQihZ015QQcategoryZ153QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem), csak én lusta vagyok magyarországra szállítattni(ha lehet egyáltalán), és inkább úgy döntöttem hogy csinálok egyet, de az nem olyan eccerű.... Nem teláltam a neten sehol sem olyan képet, amiből ezt meg lehetett cvolna csinálni + a filmben sincs olyan kép ami erre a célra használható lenne.Léccia valaki adjon ilyen képet, vagy adjon meg linket hozzá, nagyon kellene! (a mail címem: frc0032@freemail.hu) előre is köszi! üdv: FRC#0032
Lencsibaba Creative Commons License 2007.09.04 0 0 3
Köszönöm, ez pont az, amire gondoltam!!!
Előzmény: the soft cushions (2)
the soft cushions Creative Commons License 2007.09.04 0 0 2
nemtom, ez mennyire segit, de a wikipedian minden epizodnak kulon oldala van, eleg reszletesnek latszik, talan ki tudsz hamozni belole vmit:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Comb_and_the_Box
Előzmény: Lencsibaba (1)
Lencsibaba Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1
Igen, állítólag Magyarországon bontották 6 felé.
Szóval akkor "lefordítva" a 2. rész utolsó 5 percéről van szó, az említett események után. Erről van információ?
Köszönöm!
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (0)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2007.09.04 0 0 0
Ez egy 3 részes sorozat. Tehát a 4. részrők 0 információm van.
Előzmény: Lencsibaba (-)
Lencsibaba Creative Commons License 2007.09.04 0 0 topiknyitó
Kedves sorozatrajongók!

Igazából azért nyitottam a topicot, mert a legutóbbi, 4. rész utolsó 5 percét nem láttam (csak negyed szemmel), és nagyon szeretném tudni mi történt, de sehol nem találok ilyen részletes tartalmat a neten.
Addig láttam, mikor a fésűvel megállították a szellemnőnél az időt, és ő végre megnyugodva meghalt (???), ezután a fénykép került elő.

Azért persze arra is kiváncsi lennék, lesz e valami épkézláb végső magyarázata a dolgoknak, de lehet, hogy botorság ilyesmit várni. De ezt azért ne áruljátok el, majd végignézem! :)))

Köszönöm!
Lencsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!