Adott egy ilyen kis gyerek quad. Szépen indul, jó az alapjárat, jól is pörög gázadáskor, ha felemelem a hátulját, de ha a kisfiam ráül szinte nyél gázt kell húznia hogy elinduljon. Kompressziót sajnos nem tudom hogy kell mérni. Sehol nem látni hogy szivárogna a blokkból valami. Kuplungot cseréltem, a tengelyen el nem forog, mert ékpályán van. Nem tudom mi lehet a hiba. Talán a kompresszió, vagy dugattyú, vagy hengerfej? Nagyon hálás lennék egy kis segítségért mert nem tudom miből induljak ki. Előre is köszönöm!
Szükségem lenne egy kis help-re, van egy 49cc-s pocket bike-om, amiben motort kellett cserélni. Az új motorhoz járt ugye új karburátor is, és több mint valószínű hogy nincs beállítva. Ebben lenne szükségem segítségre. Sajnos az angol nyelvtudásom nem az igazi, így hiába nézek videót, nem értem a szakszavakat. El tudná mondani nekem valaki, hogy hogyan állítsam be a levegő-benzin arányt? Nem értek a motorokhoz. Csak sejtem, hogy a csavar forgatásával, de nálam csak jobban tudhatjátok.
Olvasgattam forumokat, elvileg lehet vele kozlekedni ha szerelsz ra lampakat, meg ami még szukseges a kozuton valo kozlekedeshez, de mindennapi kozlekedesre kenyelmetlen.... Ellenben amint lattam vannak mar rendes versenyek ilyen kategoriaban, es eleg komoly gepek is vannak mar ott... De poennak nagyon jo, nekem nagyon megtetszett ebben a 2 napban... Lehet csak az ujdonsag varazsa, de lehet hogy meg tobb is lesz belole... :)
Probald ki egyszer ha teheted es eldontod magad jo-e vagy sem... :)
valamilyen keverék benya kell bele iszonyat hangos iszonyat büdös nagyon tud menni (30cm-vel ülsz a föld felett és megy vagy 50-60-t) halálfélelmem volt rajta
A helyzet az hogy nyertem egy Pocket Bike-ot.... Semmit nem tudok rola, igy minden erdekell ezzel kapcsolatban.... Milyen benzin kell bele, mire kepesek, max terhelés, egyszoval minden ami vele es ezzel az uj mufajjal kapcsolatos... Remelem vannak itt sokan akik mar kapcsolatba kerultek veluk!