Keresés

Részletes keresés

anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 55

:)

Ha egy banyás anyára vágysz már csak, kivel sok dolgot már ugyserm lehet csinálni, mint cseverészni, hát szívesen fecsegek, csevegek. Bár bevalllom vannak olykor nehéz napjaim, s olykor tán még elönt az epe is, de szívesen  "látlak"  e jótékony láthatatlanságban. Ha bár többet nem  igérhetek, mint öreges kissé banyás anyáskodást a maga kissé negédesen kedveskedő formájában, ami csak egy kivénhedt anyától, s banyától kapható meg.

Előzmény: Törölt nick (54)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 53
Köszi:)  Bár ez köszönhető az általam ismert dorgosoknak, piásoknak, füvesekké lett volt masszív piásoknak...Szóval nekik, akik bizalmukba fogadva közelről engedték, hogy megismerjem őket...S őket nézve is csak az az igaz, hogy a dolgok bizony nem feketék és fehérek...
Előzmény: KukacAV (52)
KukacAV Creative Commons License 2007.08.27 0 0 52
Szerintem elég, ha továbbra is normális maradsz itt a fórumon (pl. te voltál az első jobber, akivel érdemben lehetett beszélgetni a drogtörvényről). Előbb-utóbb megjelennek azok, akiknek ez a vitastílus jön be. Aztán ha elérjük a kritikus tömeget, akkor megállíthatatlanul megnormálisodik a zindexfórum :).
Persze meg kell tanulni nem odafigyelni a törvényszerűen közbeszóló és vadul nácizó/komcsizó kamaszokra.
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 51
én már leírtam:)
Előzmény: Or Kán (50)
Or Kán Creative Commons License 2007.08.27 0 0 50

Még csak félig...

:)

Előzmény: anyabanya (49)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 49

Megy ez:) 

Előzmény: Skorpió (48)
Skorpió Creative Commons License 2007.08.27 0 0 48

Valami olyasmit írtam, hogy tehetséges politikus, kiváló szervező és hogy imponált nekem, amikor kiment az árvízhez. (Mert hogy ez akkor volt.) Van benne ambíció. stb.

Elég sok pozitív tulajdonságát tudnám most is felsorolni, de nem csak neki, hanem több fideszes vezetőnek is. (Kövérrel azért bajba lennék, de nem vitatom, hogy ő is az ország fejlődését akarja.) 

Most mennem kell. Majd holnap benézek.

Előzmény: Or Kán (42)
Commander Pepe Creative Commons License 2007.08.27 0 0 47
Felháborodnak, mert az általuk védett kormány politikájában nyoma sincs, és így kínos nekik a téma.
Előzmény: locsemege (40)
Commander Pepe Creative Commons License 2007.08.27 0 0 46

Attól függ.

A másik oldal szavazóival semmi bajom. Időnként találok is köztük józan figurákat.

Anyázni se szoktam, maximum többszöri provokáció után, de általában elkerülöm.

A politikusokkal szemben azonban valóban hiányzik a bizalom. De erről ők tehetnek, ők játszották el.

Előzmény: anyabanya (-)
locsemege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 45
Én is így látom. Ehhez képest sokaknál szitokszó a szolidaritás.
Előzmény: anyabanya (43)
locsemege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 44
Igaz, de egyre többeknek nem okoz semmilyen gondot az, hogy nincs intim szférájuk. Természetesnek veszik lassan, ha a vámos könyékig felnyúl beléjük a repülőtéren. Oda az emberi méltóság, s ha ezzel előhozakodsz - próbáltam - legyintenek csak. Nehéz ez, mert akik nem igénylik a szabadságot, csak a kényelmet üvegkalitkában, azok között nehéz olyannak élnie, aki más értékekre is vágyik, nem csak egy orwelli társadalom megalázott kiszolgálója akar lenni. Egy példa. Említettem több ízben is a törvénytelen kormányrendeletet, amely alapján a háziorvosok a betegek minősített személyes adatait kiadták az OEP-nek. Engem mélységesen felháborított ez, itt pedig az volt az érv, hogy az erre reagáló nick azt írta, hogy nincs itt semmiféle probléma, mert őt nem zavarja. Ja, vagy úgy. Hát talán az adatvédelmi törvény akkor nem is őérte van, hanem azokért, akiket ez zavar.
Előzmény: anyabanya (41)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 43
de ha már majd 40 évet lehuztam naivként, hát maradnék továbbra is az és szeretném hinni, hogy mindig jó lesz néha megpihenni az emberség árnyékában és mindig lesz valami jó és vonzó abban, ami emberi, ami jó és mindig mindenki meg akar egy picit állni, hogy elmélázzon azon, hogy mégis talán lehetne szolidárisabban, emberségesebben, mert csak...s hinni szeretném, hogy mindeg van valami út ami összehoz...
Előzmény: locsemege (40)
Or Kán Creative Commons License 2007.08.27 0 0 42

"Én kezdtem Orbánnal"

Mi volt az, ha szabad kérdezni?

Előzmény: Skorpió (37)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 41
Ebben igazad lehet, de néha megrázhatnánk magunkat, hogy akkor állj és ne tovább és akkor van idő kicsit modositani...
Előzmény: locsemege (38)
locsemege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 40
Ez csak Neked, mint indivídumnak fontos. Jól példázza mindezt az, hogy egyesek felháborodnak azon, ha szolidáris társadalmat mersz megemlíteni. Ha megbetegszel, megöregszel, nem kellesz többé.
Előzmény: anyabanya (36)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 39

Horn szerintem az egyik legjobb diplomáciai kézséggel megáldott politikus volt fénykorában...ma meg mindegy, mert nem aktív és igy lehet néha leersztenie...

Gyurcsányba nehezen, de szerintem is lépni kéne bizonyos honlapokkal szemben, amik megengedhetetlenül náci hangvétellel írnak...s igaza volt akkor is, amikor a kisgyermekek kolégiumi elhelyezéséről beszélt, mint a generácios lánc megszakitásáról...ezt szolgálták régen a tanyasi koleszok is és sok nehééz sorsú gyereket rángattak ki egy életre a nyomorból...

Mondj neveket és keresek jót is bennük...

s mondj jobbról neveket és keresek hibát is bennük...

Előzmény: Skorpió (37)
locsemege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 38
Ez csak annyit jelent, hogy jól működik az elszeparálás. Próbálj egy bármi mellett kiálló, komoly érdekvédelmi civil szervezetet létrehozni ma Magyarországon. Szerinted menne ilyen politikai légkör mellett? Nézd meg, hogyan reagáltak Morvai Krisztinára, holott nem tett mást, mint kiállt a jogsérelmet elszenvedettek mellett. Igen hamar "náci" lett ő is.

A jelenség, amiről írsz, semmi egyebet nem jelent, pusztán annyit, hogy az uniformizált jó fogyasztóvá nevelés a legjobb úton halad. Ezekben az években lehetett volna még más irányt venni, egyre inkább szentségtörés lesz, ha felemeled szavad mondjuk azért, hogy hé, más is számít az életben, nem csak a pénz. Nem ez az egyetlen rendezőelv. Már most kiröhögnek, ha ezt szóbahozod.
Előzmény: anyabanya (34)
Skorpió Creative Commons License 2007.08.27 0 0 37

Próbálkoztam én már régebben ilyesmivel. Az úgy szólt, hogy mindenki soroljon fel néhány jótulajdonságot a másik oldalról, ezzel bizonyítván elfogulatlanságát.

Én kezdtem Orbánnal. Válasz egy volt - a megboldogult speaker nick írt valami olyasmit, hogy az a jó Horn Gyusziban, hogy csak egy van belőle.

Nos, anyabanya, akár te is kezdhetnéd. (:-)

anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 36
Csak hát mégis azért vagyunk emberek, mert célunk nem súlytalanként lebegve lenni csak, hanem úgy igazán emberie létezni..
Előzmény: locsemege (32)
Or Kán Creative Commons License 2007.08.27 0 0 35
:o)
Előzmény: Fine Tune (31)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 34
Hát érteni, érteni vélem, de attól még, akármilyen senkik vagyunk nem kéne a semmit csinálnunk ilyen tökéletesen...
Előzmény: locsemege (24)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 33

Ezzel meg az a bajom, hogy sokszor olyanok teszik ezt, akik véleménye egyébként tényleg öszintén érdekel és akiket amugy szivem szerint tisztelnék is....(pl Pixy egy randa utálatos nöszemélynek tünik, de egészen biztos vagyok, hogy tulképpen nem is az...és néha tényleg érdekel, amit ír, csak már elkönyveltük egymást...és érdekel ám a H Tamáska is, miként Állományjavító is, mert csak, miként sokan mások)

Azt hiszem, hirtelen felindulásból mondunk valamit. Nem látszik az arcunk és lehetünk bátor nyúlként akármilyen pikirtek, gúnyosak, szemetek és eközben elszalasztunk egy fasza csatárral való frankó eszmecsere lehetöségét.

Előzmény: Or Kán (30)
locsemege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 32
A célokat tekintve jóindulatnak helye nincs, hiszen fontos, a szavaid súlytalanná váljanak. A civilek pedig sok esetben oldaltól függően szajkóznak, gyakorlatilag gondolkodás nélkül.
Előzmény: anyabanya (28)
Fine Tune Creative Commons License 2007.08.27 0 0 31
Ez nekem is jó lenne, de igazából nem szoktam emlékezni arra, hogy a múltkor ki is nácizott le:)))
Előzmény: Or Kán (30)
Or Kán Creative Commons License 2007.08.27 0 0 30
Asszem délibábot kergetsz...attól, hogy nyitsz egy ilyen topikot, attól még ugyanannyian fognak a jövőben is lenácizni, ahányan azt a múltban tették. Lenácizott - nem állsz szóba vele legközelebb. Ennyi az, ami adható (és erre topiknyitás nélkül is rá lehet jönni.)
Előzmény: anyabanya (28)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 29
gondolom, mert mellé ütöttem...szóval van a valodi hülye...van a kicsit lüke hüje és az abszulute  hüjje, aki csak ugy él, mint aki miért ne lenne tiszteséges...de ha már igen, akkor legalább vidáman...
Előzmény: Müller szakaszvezető (27)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 28
no engem már náciztak le, pedig tényleg távol áll tőlem...S néha ugy érzem, hogy olyan ostoba és felesleges ettől elhatárolodni, mint  ha azt mondanám, hogy ámbár nagycsaládos vagyok, de nem azért mert peofil is...Vannak természetes dolgok, amit nem kell, hogy mondogassak, mert ugy a normális.
Előzmény: Or Kán (23)
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.08.27 0 0 27
Miért azt írod , hogy hidje ?
Előzmény: anyabanya (17)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 26

:))  a hüjjéknek áll a világ:)  

még mielött leíratnák ám velem, hogy hülye 1000, hát közlöm, hogy vannak hülyék, s vannak hüjék, de a legjobbak a lüke hüjjjék:)

Előzmény: Törölt nick (20)
Cs. András Creative Commons License 2007.08.27 0 0 25
A jóindulat minden részről megvan szerintem, csak nem itt, a fórumokon. Túl sok iq-bajnok jár ide, akinek mindenről csak AZ jut eszébe. Ők azok az emberek, akik ha kinyitják a szájukat a munkahelyen, akkor a kollégák összenéznek. Pedig a kollégák közt is van jobbos meg balos, csak épp nem fixálódtak rá a zsidó/náci "kérdéskörre". És míg az életben ki lehet utálni az ilyen paprikajancsikat, itt addig ugrálnak, amíg nem unják meg az újraregisztrálást. Itt nincsenek rászorulva senki jóindulatára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!