Impotens, balfasz, idióta, dilettáns, pancser, tehetségtelen, hülye, béna, tehetetlen, kétbalkezes, hozzánemértő, istenverte, stb. stb. Ez mind egyszerre!
" a régi jó beidegződéseket próbálják átmenteni. "
Szerintem a gengszterváltás óta ez a téma : állambácsi aggyon minél többet , nekem ne kelljen fizetni-adózni , minden jár , alanyi jogon .
Néhány nemzedéknek még fel kell nőnie a szemléletváltásig , bár a végeredmény mindenképpen kétséges . Majd megkukkolom , ha van túlvilág . ( ha nincs , soha nem fogom még csak sejteni sem a végeredményt :(((((( )
És abban, hogy ebből az egészből hogyan fog kikerülni az ország, igen nagy szerepe van azoknak is, akik még mindig a régi jó beidegződéseket próbálják átmenteni. Araszolvencia, hálátlan-pénz, uram-polgártársam, álom-bácsi stb... Ha ők ilyen mondvacsinált érvekkel fexenek a próbálkozás útjába, akkor sokkal nehezebb lesz előre haladni. Igaz, utóbb meg azért fogják gyalázni a többieket, hogy miért nem voltak karakánabbak velük szemben....:-(((
Jah , a NEMZETHALÁÁÁÁÁÁL ............... Ugye , rosszabbul élünk , mint 4 éve :)))))))))) ( ez már tavaly sem jött be , irány a Pártközpont frissebb brossúráért ) .
Végre akadt valaki , aki NEM MEGÉLHETÉSIKÉNT , ( ugye , nem csak a ME-séghez ért , vígan megélne a NEM közjogi méltóságából összetarhált vagyonából is ) , Isten tudja , miért , végre bele mert nyúlni a Kádár apánk némileg megtámogatott trutyijába . Már igazán illett így lassan évtizedek múltán belecsapni .
Ha a Horn-kormány ( egyetlen felkent gurujával vagy nélküle ) végig tudta volna vinni a valóban csontbavágó elképzeléseit , nem itt tartanánk . Az utána következő 4 + 4 éves operettnek viszont ára van , tecc-nemtecc . Végre valaki szembe mer nézni a valósággal , nem kicsit , nagyon . Szerintem .
Nagyon orulok, hogy valaki vegre megnyitotta ezt a topicot!
Errol a kerdesrol mar reg beszelnunk kellene, nem is ertem, hogy eddig miert nem foglalkozott ezzel a polidilin senki.
Koszonom, hogy megosztottad velunk a topicnyitot, ami rengeteg uj, eddig nem ismert informaciot oszt meg velunk es egyben forradalmian uj tema kibontakozasat teszi lehetove.
Úgy egyben az egész kormány ????????? ( Szeteyt leszámítva , róla tudjuk , közünk hozzá igencsak tendál a nagy nulla fele . Isten tudja , kivel bújsz Te is ágyba , legkevésbé sem érdekel , részemről is magánügy , kivel teszem ) .
Meggyőződésem , hogy a "buzik" között is van bőven értékes ember , a heterók is olyanok , amilyenek . Szerintem ennek vajmi kevés köze van a kormányzáshoz , ilyen alapon szemszín szerint is lehetne válogatni az igazi "rátermettek" között , bár olyan ugye csak 1 van ( az is önjelölt , aki ugye csak ehez ért , csak még nem tudott erről meggyőzni elég szavazót . Közvkutatások szerint majd 2010-ben talán bejön , bár ez is kétesélyes , mint a Józsibá nélküli 2 nekifutás . Attól persze még a lepényhal meg utoljára :))))))))) .
Azért picinykét többe vágtak bele ( jól-rosszul ) , mint a koronaúsztatás , ezüsthajózás . Ha Számodra az volt az alkotó , kreatív "munka" , fölösleges az eszmecsere , nem beszélünk egy nyelven .
Fikázáson a látványos parlamenti ( tulképpen munkahelyi ) kivonulásokat érted ????????? Kedvem volna megpróbálni , de részben szeretem a főnökömet , részben meg nem kenyerem az ilyen nyuszifüles futás .
Esetleg "fikázásnak" lehet minősíteni ( nézőpont kérdése ) az Erzsébet-hídi "csatát " , a MP folyamatos b@tatását , a vekkerezést , a Kossuth-téri eseményeket , tojásdobálást , kölönböző gárdák létrehozását , stb . Mindenesetre egyre szánalmasabb a vergődés . Szerintem .
Úgy értem, hogy kóstolgasd valamelyik családtagodNem önmagam hatalmas mivoltára gondoltam - ami persze ettől függetlenűl vitathatatlan -, hanem arra, hogy felejts el. :)
Mindenki szabin van.Egy permanens forradalomban viszont minden nap meg kell nyilvánulni a kúúúrmány ellen.Sajtózni kell kutyakeményen.Ilyenkor előveszik a vonal alattiakat is.Csak miért pont ezt a kisverebet...? :))