Keresés

Részletes keresés

Big-B Creative Commons License 2007.08.16 0 0 46
Impotens? Nem baszogat eléggé?
anyuci.m Creative Commons License 2007.08.16 0 0 45
Nem kedvesem, te nem beteg vagy, csak ostoba.
Előzmény: mamami (41)
Undor Andor Creative Commons License 2007.08.16 0 0 44

Ha komolyan ez a véleményed, akkor sürgős kezelésre szorulsz.

Nem is megyek bele hogy pontról pontra vitatkozzam veled, aki ilyen buta, annak csak orvos segíthet.

Előzmény: mamami (37)
Kalóz Jack Creative Commons License 2007.08.15 0 0 42
Impotens, balfasz, idióta, dilettáns, pancser, tehetségtelen, hülye, béna, tehetetlen, kétbalkezes, hozzánemértő, istenverte, stb. stb. Ez mind egyszerre!
Előzmény: spiccS (-)
mamami Creative Commons License 2007.08.15 0 0 41

" a régi jó beidegződéseket próbálják átmenteni. "

Szerintem a gengszterváltás óta ez a téma : állambácsi aggyon minél többet , nekem ne kelljen fizetni-adózni , minden jár  , alanyi jogon .

Néhány nemzedéknek még fel kell nőnie a szemléletváltásig , bár a végeredmény mindenképpen kétséges . Majd megkukkolom , ha van túlvilág . ( ha nincs , soha nem fogom még csak sejteni sem a végeredményt :((((((  )

Előzmény: damm (40)
damm Creative Commons License 2007.08.15 0 0 40
És abban, hogy ebből az egészből hogyan fog kikerülni az ország, igen nagy szerepe van azoknak is, akik még mindig a régi jó beidegződéseket próbálják átmenteni. Araszolvencia, hálátlan-pénz, uram-polgártársam, álom-bácsi stb...
Ha ők ilyen mondvacsinált érvekkel fexenek a próbálkozás útjába, akkor sokkal nehezebb lesz előre haladni.
Igaz, utóbb meg azért fogják gyalázni a többieket, hogy miért nem voltak karakánabbak velük szemben....:-(((
mamami Creative Commons License 2007.08.15 0 0 39

"magától nem lehetvalaki ennyire vak!"

Esetleg valami konkrétabbat , ha lehetne . A minősítgetés önmagában nem túl meggyőző .

Előzmény: Lazi (38)
Lazi Creative Commons License 2007.08.15 0 0 38
Szerintem ezért az ökörségért amit idehánytál, fizetnek neked, mert magától nem lehetvalaki ennyire vak!

Lazi
mamami Creative Commons License 2007.08.15 0 0 37

"népirtást, gazdaság elkúrást "

Jah , a NEMZETHALÁÁÁÁÁÁL ............... Ugye , rosszabbul élünk , mint 4 éve :)))))))))) ( ez már tavaly sem jött be , irány a Pártközpont frissebb brossúráért ) .

Végre akadt valaki , aki NEM MEGÉLHETÉSIKÉNT , ( ugye , nem csak a ME-séghez ért  , vígan megélne a NEM  közjogi méltóságából összetarhált vagyonából is ) , Isten tudja , miért , végre bele mert nyúlni a Kádár apánk némileg megtámogatott  trutyijába . Már igazán illett így lassan évtizedek múltán belecsapni . 

Ha a Horn-kormány ( egyetlen felkent gurujával vagy nélküle ) végig tudta volna vinni a valóban  csontbavágó elképzeléseit , nem  itt tartanánk . Az utána következő 4 + 4 éves operettnek viszont ára van , tecc-nemtecc . Végre valaki szembe mer nézni a valósággal , nem kicsit , nagyon . Szerintem .

Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 36

Nagyon orulok, hogy valaki vegre megnyitotta ezt a topicot!

Errol a kerdesrol mar reg beszelnunk kellene, nem is ertem, hogy eddig miert nem foglalkozott ezzel a polidilin senki.

Koszonom, hogy megosztottad velunk a topicnyitot, ami rengeteg uj, eddig nem ismert informaciot oszt meg velunk es egyben forradalmian uj tema kibontakozasat teszi lehetove.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 34
fogadóirodák
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 33
Jó, hogy jöttél.A fogadóírodák magas oddsot adank arra, hogy megéred a 100. hozzászólást, ezen a nicken.Tudod, hogy ez nem jó jel? :)))
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 32
igazságtalan kiemelés - torgyán józsi pl. már le is van szarva?
Előzmény: KukacAV (30)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 31
hehe, népirtásozik a frissnick, hiába, a stílus néha újraregelést eredményez
KukacAV Creative Commons License 2007.08.15 0 0 30
Bezzeg Deutsch Tamás! :))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 29
Igazad van annyiban, hogy ha a népirtást, gazdaság elkúrást alkotó munkának lehet nevezni, akkor bizony képesek rá. Nem kicsit, nagyon!
Előzmény: mamami (27)
mamami Creative Commons License 2007.08.15 0 0 28

"dehogy buzi, az tuti"

Úgy egyben az egész kormány ?????????  ( Szeteyt leszámítva , róla tudjuk  , közünk hozzá  igencsak tendál a nagy nulla fele . Isten tudja , kivel bújsz Te is ágyba , legkevésbé sem érdekel  , részemről is magánügy , kivel teszem ) .

Meggyőződésem , hogy a "buzik" között is van bőven értékes ember , a heterók is olyanok , amilyenek . Szerintem ennek vajmi kevés köze van a kormányzáshoz , ilyen alapon szemszín szerint is lehetne válogatni az igazi "rátermettek" között , bár olyan ugye csak 1 van ( az is önjelölt  , aki ugye csak ehez ért  , csak még nem tudott erről meggyőzni elég szavazót . Közvkutatások szerint majd 2010-ben talán bejön , bár ez is kétesélyes , mint a Józsibá nélküli 2 nekifutás  . Attól persze még a lepényhal meg utoljára :))))))))) .

Előzmény: Törölt nick (13)
mamami Creative Commons License 2007.08.15 0 0 27

"Képtelenek az alkotó, kreatív munkára."

Azért picinykét többe vágtak bele  ( jól-rosszul ) , mint a koronaúsztatás , ezüsthajózás . Ha Számodra az volt az alkotó , kreatív "munka" , fölösleges az eszmecsere , nem beszélünk egy nyelven .

Fikázáson a látványos parlamenti ( tulképpen munkahelyi ) kivonulásokat érted ?????????  Kedvem volna megpróbálni , de részben szeretem a főnökömet , részben meg nem kenyerem az ilyen nyuszifüles futás .

Esetleg "fikázásnak" lehet minősíteni ( nézőpont kérdése ) az Erzsébet-hídi "csatát " , a MP folyamatos b@tatását , a vekkerezést , a Kossuth-téri eseményeket , tojásdobálást , kölönböző gárdák létrehozását , stb .  Mindenesetre egyre szánalmasabb a vergődés . Szerintem .

damm Creative Commons License 2007.08.15 0 0 26
Jé, a KE azt huhogta nemrég, hogy megy a rombolás ezerrel. Egy impotens mi mindenre képes!!! Mindig tanul az ember!!! :-))
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 25
Úgy értem, hogy kóstolgasd valamelyik családtagodNem önmagam hatalmas mivoltára gondoltam - ami persze ettől függetlenűl vitathatatlan -, hanem arra, hogy felejts el. :)
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 24
Mindenki szabin van.Egy permanens forradalomban viszont minden nap meg kell nyilvánulni a kúúúrmány ellen.Sajtózni kell kutyakeményen.Ilyenkor előveszik a vonal alattiakat is.Csak miért pont ezt a kisverebet...? :))
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 23
és aztatat is mondta, hogy a kúrmány a felelős a tavalyi viharért, iszonyat szánalmas volt
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 22

Egyébként tetszik mert vicces forma. :D

Te meg kostolgatsz.Tudod kit, ugye? :)

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 21
Nem, csak szóltam, hogy ne keressétek olyan buzgón melyik sudrákra gondoltam. :))
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 20
nem tetszik a fideszes, és magadban beszélsz?..
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 19
el igen.
Előzmény: John Doe(520i) (18)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.08.15 0 0 18
Impotensen lehet (el)qúrni? :-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 17
hazudozasban,lopasban,mindent elkurasban viszont profik
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 16

Megvan.Ő a Cser-Palkovics... :)))

Előzmény: Törölt nick (10)
zogu Creative Commons License 2007.08.15 0 0 15

"ezek csak védekeznek"

Ezek aztán igen! Orbán-gyalázásból élnek 2002 óta. (Sőt 1998 óta.)

És te hol élsz?

Előzmény: Pina_Tubo (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!