Az Amber Smith frontembere szólóban! Poniklo akusztikus szólóest Szilvuplé, 2008. 05. 29., 21 óra (Budapest, 1062, Ó utca - Nagymező utca sarok)
A tavaly nyári két akusztikus est után Poniklo Imre, az Amber Smith frontembere ismét szólóban. Karizma ide vagy oda, ilyenkor derül ki, mennyire is zenekar az Amber Smith, illetve: mennyire másképp szólnak a megszokott dalok lecsupaszítva, ha nem zúz a dob, a gitárok és még Oszkár sem vokálozik. Nem csak egyszerűen Amber Smith dalok egy szál gitáron elpengetve: másképp értelmezve, csellóval átdolgozva....minden szólóest egyedi, így ezen az estén is rég vagy nagyon ritkán hallott Amber dalok, szokatlan feldolgozások. A belépés ingyenes, klíma van!
én csak a múgosat ismertem de ez cuki...lol cipőnézés..hát mostanában már nincs idő cipőtnézni....
Off
Fodrika, mér' nem tetszik a Kasabian?
olyan mint az Oasis, csak elektronikusabb, de van olyan száma ami tiszta Placebo- tudom nekem a mániám ki honnan koppint mi- de tényleg...szvsz jó a Kasabian, már sajnálom h nem mentem....E.Z. van....
Brekicc még a következő ígéretet tette: "A jövőben igyekszem spammelni minden kedves leendő ismerőst Amber Smith-es hírekkel és megjelenésekkel! Ehhe. :P"
Remélem, sokan ott voltak ma/tegnap a Zépében, mert szuper volt a koncert! Csak rövid volt, kb. 1 órás. A következő majd valamikor október közepén lesz... Az viszont még olyan nagyon messze van!:((( Ja, és ha jól emlékszem a cédére azt mondták, hogy valamikor a télen jelenik meg...
most a kedvencem tőlük a Sea eyes....ha valaki hangjába bele lehet szeretni...és sírás ellen jó az amber....de mivel baromi érzelmes, azér' elsírtam magam....