Gyerekek most néztem végig a viasat3-on a kandikamerás filmet, hát törvénytelen, mekkorákat röhögtem azon, ahogy bepaliztak embereket, tényleg legszebb öröm, a káröröm.
Én sem olvasom ám végig a topikokat, max 10-15 hozzászólásig, a hosszabbaknál a topiknyitót olvasom, és a legutolsó hozzászólást, én is jártam már így.
Leplezetlen kárörömmel állapítom meg, hogy nem olvastad végig a topikot, és a nagy lazán, humorosan odavetett beírásod Istennyila már a 32-es hozzászólásában szó szerint ugyanígy megírta. Szóval égés, ciki!!!!!!!!!!!!! hehehehhehehehehehehehheehhehehehhehe :)))))))))))))))
Épp azt mondom én is, hogy nem tudni, mi a jó. Az én Istenem fejleszti az embereket, visszavezeti őket az Eredethez, az Egységbe, az pedig természetéből adódóan sem nem jó, sem nem rossz. Az odavezető utat pedig ki hogyan itéli meg a saját belátása szerint.
ebben nem értünk egyet. de amiket előtte írtam, azt érted, ugye? Hogy nem határozhatod meg, kinek mi a jó. Még ha szerinted az Istened jót tesz is azzal az emberrel...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nem tom a bor hatása,vagy avijé,de jót kuncogok:)
de gyüvök,a topikodba,teh izületi beteg:)))))
másrészt,meg minek fojtottad vissza magad?mér türtél az illetőtől? én aztat mán tom,hogy ami nekem nem jó,azt nem kísértem:) nem várom meg míg betellik a fohár,mert akkor böszme lennék:) utazzak még avi?:)))))))))))
Nyugodtan kedves Ruca, én nem hiszek abban, hogy meg lehet átkozni, ezért csak nyugodtan. Volt anyósom is megátkozott annak idején, most mit csináljak? Legfeljebb iszom egy plusz védőfröcsöt, pedig három elég lett volna, de most miattad, csak miattad le kell küldenem egy negyediket is. Isten látja bűnös lelkemet, hogy csak miattad iszom meg a negyediket. Ez pedig viszaszáll rád, és neked is meg kell inni 4 fröccsöt.
Egészen pontosan egyszer történt meg. Mintha maga az ördög lett volna bennem, iszonyú erővel tört fel belőlem, hozzátartozik, hogy nagyon sokáig, nagyon sokat tűrtem el az illetőtől, és akkor betelt a pohár, ezért nem érdekeltek a visszahatásról, meg egyebekről szóló hiedelmek, arról nem is beszélve, hogy én már előr megkaptam az izületi betegséget. És amikor felhívott az illető, hogy rosszul van, gyorsan le is szedtem róla, és akkor jobban lett. Mit csináljak? Most akkor többé nem jössz a topikomba?
teh átkokat dobálsz emberekre?és aztat még nem hallottad,hogy ki átkozódik izületi beteg lesz?viccet félre téve,tényleg olvastam már ilyenről:)meg olyanról is,hogy ki átkozódik,az visszaszáll az átkozóra:))))
Hehehehe fognak az átkaim, vigyázok is ne félj, az év elején valakit megátkoztam, iszonyú mérges voltam, hát nem győztem leszedni szegényről, de végül sikerült. Te is mentesítve vagy ezennel, idd boldogan a franszia borodat, és he meglátogatsz hozz egy üveggel barátom.
nah,jah.mikor picinyke jányka vótam még,akkor azt mondogattam mindig,hogy majd én jól elbújok a halál elől az ágy alá.......valahogy mindig féltem tőle,........időbe tellett,mire felfogtam,hogy se elbújni,se elmenekülni nem lehet előle:)jobb ha kézenfogva haladok halálpajtással:)
Azért nem sürgetem, mert úgyis meg kell halni, utána meg megint megszületni, és ez így megy már mióta.... Bomba jó görög zenét hallgatok közben az internet rédijón.... És mindjárt iszom a második fröccsömet.