Hanem azért, mert több, mint egy évig jöttek a Budapest Analysis levelei a gépemre és gyakorlatilag mindig, minden kérdésben a jobboldal álláspontját tartotta igaznak. Mindezt persze nem a szokásos hírtévés bumfordisággal adta elő, hanem becsomagolva az elfogulatlanság és szakmaiság látszatába.
Namármost bármennyire is szeretik a jobbosok hinni, olyan nics, hogy mindig, minden kérdésben a jobboldalnak legyen igaza. Ráadásul elég régóta vagyok már a politikában és messziről megérzem a jobboldali szagot, mint róka a nyulat.
Nem is rossz ötlet!Keressetek magatoknak egy számadó juhászt!Szerintem Stadler József éppen megfelelne.a focit is szereti,momentán szabadlábon van.Szerintem még futballakadémiát is alapítana nektek,minden együtt lenne a sikerhez.
Csak néhány adat hirtelen, hogy ne legyek elfogult. Ezen adatokat a KSH oldaláról másoltam ki Neked. Remélem, elég magvas. Bár értelek én!:-)))) A KSH sem lehet igazán hiteles, hiszen segítségével pedikürözte Gyurcsány és szakértői az adatokat az EU felé. Az a sok csúnya trükk.
Ha ez itt nagyon gagyi, akkor szíveskedjél a koalíciónál reklamálni. Miért nem hamsítottak vissazmenőleg egy kicsit?! Ez diszkrimináció! Preferálják a Fideszt.
Ha létezne a nép "bölcsessége", akkor ez a politikai elit már rég követ törne, kapálna, vagy valamilyen vállalkozásban adót csalna valahol (ez utóbbit így is teszi).
Aztán látott már Európa viharos történelme a nép "bölcsességére" példát bőven (hogy csak a weimari köztársaság bukására utaljak; csak szerencsére nem az 1930-as éveket éljük)...
A "nép" által érzékelt bajok, a fennálló hatalommal szembeni jogos negatív attitűd könnyen terelhető irracionális mederbe.
Orbán Viktor immár 5 éve szigorúan erre játszik...
Nem ettől a megzakkant embertől kell félni. Aki egy ilyen impotens bagázzsal szemben képes elveszíteni két választást, az nem félelmetes, csak az az alternatíva-hiány, amely ezt az embert a felszínen tartja. Amikor már bárki jobbnak tűnik, mint a jelenlegi...
Igen arra én is kiváncsi lennék ki az a többség, Te meg a haverod ? vagy a választók ? Mert az utobbiak nem ezt mondták. Idegbeteg pojáca ugyanugy elmondható a kedvenc OVI -d ról, sőt....Mániákus hatalomvágyó, mindamellett.