Keresés

Részletes keresés

Uff Creative Commons License 2007.08.08 0 0 31

A lengyel rendőrök ?

...Ja, nem.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 30
düdüklü tencere Creative Commons License 2007.07.14 0 0 29
A független magyar bíróság, tippem szerint majd felmenti jól Lengyelt, bizonyítottság hiányában.
Itt meg lobogtatva lesz a határozat, hogy na, a béróság is kimondta: nem Lengyel vert rendőrt!
Úgyhogy szvsz lehet ám külön beszélni a cselekményről és annak jogi konzekvenciájáról is.
Előzmény: Seki Waker (27)
orpheline Creative Commons License 2007.07.14 0 0 28
1 állítás - 3-al szemben......? És a rendőrök szolgálatban voltak..... Lengyelnél meg nem voltak papírok....

Normális esetben előadva a történet, biztos, hogy nem fajul idáig, hanem a bemondott adatok alapján ellenőrzik a nyilvántartóban...... és ha mégis előállítják a delikvenst, akkor a yardon az azonosítás után szabadon engedik, és max. KRESZ szabálysértés miatt feljelentik....... Ha tényleg ennyi a történet, akkor a verekedés már nem életszerű...:(
Előzmény: Törölt nick (26)
Seki Waker Creative Commons License 2007.07.14 0 0 27

Onnan tudom, hogy Ő maga is elismerte. Amúgy meg persze szerintem is célszerű megvárni a független bíróság ítéletét. Ebben az ügyben is és a Zsanet ügyben is.

Előzmény: Törölt nick (26)
Seki Waker Creative Commons License 2007.07.14 0 0 25
Hát, ha valaki agresszíven lép fel az intézkedő rendőrökkel szemben, az teljsen jogszerűen is pofáraeshet. És nem csak nálunk, hanem a világon mindenütt. Amerikában pl. nagyon nem javasolnám a keménytökőséget a rendőrökkel szemben, mert ott  esetleg még egy skulo is jöhet a túl nagy arcba.
Előzmény: orpheline (24)
orpheline Creative Commons License 2007.07.14 0 0 24
Off:

1x voltam 1 tárgyaláson - mint tanú.......

és a bírónő -mivel a rendőrök nem emlékeztek az esetre - felolvasta a jelentést.....

"... nevezett személy ellenállt az intézkedésnek, fenyegető karmozdulatok kiséretében azt kiabálta felénk, hogy f@sz...-pó rendőrök, most megb@szlak benneteket.....
Mivel nevezett cselekményéből közvetlen támadásra lehetett következtetni, ezért a tanult önvédelmi fogásokat alkalmazva először karfeszítés, és lábsöprés segítségével a földre kényszerítettük, majd a szolgálati bilinccsel a kezét - hátra helyzetbe - megbilincseltük......
az intézkedés során nevezett 8 napon túl gyógyuló bordatörést, járomcsont törést szenvedett, mivel a földre kényszerítés során arccal a járdaszegélynek esett..... továbbá a bal arcán, mindkét karján, és a térdein horzsolásos hámsérülések keletkeztek......"

a bírónő természetesen jogszerűnek, szakszerűnek, és arányosnak ítélte meg az intézkedést......:o))

On:
Seki Waker Creative Commons License 2007.07.14 0 0 23
Szerintem Lengyel  nyugodtan elmehetett volna rendőrnek a Kádár korban :-) Akkoriban pont az ilyen pökhendi agresszív barmokat vonzotta a legjobban a pálya.
Előzmény: kutya17 (4)
3x Creative Commons License 2007.07.14 0 0 22
Igen, de ott ordibáltál, hogy:
- Köcsög rendőrök, Gyurcsánybérencek, felhívom a testvéremet, és nektek annyi !
Na, erre bebasztam neked kettőt, a szemed alá.

Ugyanis én voltam az egyik rendőr, akkor ott szolgálatban, úgyhogy coki, kis provo.
Előzmény: KoporShow (17)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.07.14 0 0 21
Mit coptak be?
Előzmény: Törölt nick (9)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.07.14 0 0 20

Tettél feljelentést?Látlelet?

ivan2007 Creative Commons License 2007.07.14 0 0 19
Volt azonosító, állítólag. Csakhogy rajta volt a láthatósági mellény.
Előzmény: bolemann lajos (11)
AS-220 Creative Commons License 2007.07.14 0 0 18

"ucsorogtem melegitoben egy teljesitmenytura utan egy baratomra varva. A rendorok megallitottak,"

Miért érzem azt, hogy sántít a sztorid?

KoporShow Creative Commons License 2007.07.14 0 0 17
Oszinten szolva, en egyaltalan nem szimpatizalok a Fidesszel, de sajat tapasztalatom alapjan elhiszem LL sztorijat.

Egyszer a volt Ferenciek teren ucsorogtem melegitoben egy teljesitmenytura utan egy baratomra varva. A rendorok megallitottak, es mivel nem volt nalam szemelyi bevittek a kapitanysagra. A javaslatomat, miszerint felhivnam a testveremet, hogy hozza el az igazolvanyomat, tobbszoros udvarias keresem ellenere elutasitottak, majd bevittek egy cellaba es behuztak egy akkorat, hogy ket hetig kek folt vol a szemem alatt.

Par oravaig zarkaban tartottak, nem engedtek, hogy akarkivel beszljek, aztan rendorautoval atlvittek a tizeharmadik kerultebe es ott raktak ki.
Előzmény: Törölt nick (13)
wizes Creative Commons License 2007.07.10 0 0 16
:)
Előzmény: villamosjegy (15)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 15
Melyik sértett? Lengyel vagy a rendőrök?
Előzmény: Törölt nick (14)
tbando Creative Commons License 2007.07.10 0 0 12
Mijaza megfideszesedés?
Előzmény: MadFairy (8)
bolemann lajos Creative Commons License 2007.07.10 0 0 11

Volt azonosító szám, és látlelet is készült a rendőrről, akit ez a kis köcsög megütött.

Előzmény: Törölt nick (9)
méregkeverő Creative Commons License 2007.07.10 0 0 10
MadFairy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 8

Hát ja.

Azért a megfideszesedés sem teszi az embert mindenre képessé.

Előzmény: tbando (7)
tbando Creative Commons License 2007.07.10 0 0 7

Nem tudjátok, vettek vért alkohol-tesztre? Vagy kábszerre? Mert a rendőrségi verzió  nekem csak úgy reális, ha be volt baszva a pali.  

überalles Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6
Ha az lenne a kérdés, ki nézett ki hülyébben - egyértelmű, hogy a fürdőgatyás Lengyel.  :D
urál Creative Commons License 2007.07.10 0 0 5
Megdugták, gumilövedékkel gyorshajtásra kényszerítették, mártíriusszá tették és ez csak a kezdet volt, mivel furmányosan hülyét is csináltak belőlle! :)
Előzmény: ChrisRea (-)
kutya17 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 4
sztem is - orrhossznyival
Előzmény: Der Beste (3)
Der Beste Creative Commons License 2007.07.10 0 0 3
Szerintem Lengyel.
lujo2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2
nem hiszem el, hogy ha nem okoskodik, meg a stílusa sem lekezelő, sértő, akkor is kikapják a kocsiból. Már én is jártam úgy, hogy iratokat otthon felejtve mentem, és semmi ilyen nem ért. Igaz, a megfelelő bűntetést megkaptam éret, de nem pattogtam -gondolom én-, a kiszabható bűntetés alsó határát kaptam
nszethi Creative Commons License 2007.07.10 0 0 1
elötte, máshol, mások. :-)
Pávek úr Creative Commons License 2007.07.10 0 0 0
(00rbán).
ChrisRea Creative Commons License 2007.07.10 0 0 topiknyitó
esetleg meg is dugták :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!