Keresés

Részletes keresés

düdüklü tencere Creative Commons License 2007.07.09 0 0 78
Szegény kóborkutyák. :-)
Előzmény: TomDantes (77)
TomDantes Creative Commons License 2007.07.09 0 0 77
Csak azt aki imitálja? És azt aki nem csak imitálja?
Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 76
Én a a tojástermelő lobbyt. Miattuk van az egész tojásdobálás. Legyűrték a paradicsomtermesztő lobbyt.:))
orpheline Creative Commons License 2007.07.09 0 0 75
Az Ír bíróságot....:o((

Egyre biztosabb, hogy megússza a börtönbüntetést az az ír férfi, aki hét évvel ezelőtt halálra gázolt Magyarországon két kisgyereket. A férfit távollétében börtönbüntetésre ítélték ugyan, de most az ír legfelsőbb bíróság is elutasította a magyar hatóságok kiadatási kérelmét.
Forrás: Ireland Information Guide

Egy ír bíróság már januárban elutasította Magyarország kérelmét Ciaran Tobin kiadatására. Az ügy fellebbezés eredményeként a legfelsőbb bíróságra került, amely a napokban hozta meg a döntését. A bíróság helybenhagyta a korábbi határozatot, vagyis Írország nem teljesíti a magyar kérést - írja az Irish Independent című lap.

Ciaran Tobin 2000 áprilisában gázolt halálra két kisgyereket Leányfalun. Nyomozás indult ellene, ugyanis a megengedettnél gyorsabban hajtott. Gondatlanságból elkövetett, halált okozó közlekedési baleset miatt három év végrehajtandó szabadságvesztést kapott 2002-ben. A büntetését a fellebbezést követő másodfokú eljárásban 18 hónapra csökkentették. A férfi azonban 2000 novemberében elhagyta Magyarországot családjával együtt, így a magyar hatóságok nem tudták végrehajtani rajta a büntetést.

A kiadatási ügyben idén januárban ítélkező ír bíróság elfogadta Tobin védekezését, aki azt állította, hogy nem menekült el Magyarországról. A férfi azt mondta, hogy csak az után hagyta el az országot, hogy lejárt a munkaszerződése, amely a magyarországi megbízásra szólt. A legfelsőbb bíróság is egyetértett ezzel, így Ciaran Tobinnak soha nem kell letöltenie börtönbüntetését - írja az Irish Independent.

Megkerestük az igazságügyi tárcát, hogy a mostani döntés után milyen lépéseket tesznek, illetve tehetnek a magyar hatóságok az ügyben, de későbbre ígértek választ. Amikor az [origo] januárban részletesen foglalkozott az üggyel, Miszori László, a Pest Megyei Bíróság Büntető Kollégiumának vezetője kérdésünkre három lehetőséget vázolt fel.

Elvileg felmerülhet, hogy töltse le a büntetést Tobin Írországban, Miszori szerint azonban nem biztos, hogy az ír hatóságok átvennék, illetve végrehajtanák a büntetést. Szintén csak elméleti lehetőség, hogy egy másik országtól kéri Magyarország a férfi kiadatását. Ezt csak akkor lehetne végrehajtani, ha Tobin egy másik államban is elkövetne valamilyen vétséget, és az eljárás során felfigyelnének a helyi hatóságok arra, hogy európai elfogatóparancs van érvényben vele szemben. A harmadik verzió, ha a férfi az elévülési idő letelte előtt visszatér Magyarországra, azonban a történet jelenlegi állása szerint ez se tűnik valószínűnek.
komment (25)Kommentálja Ön is!
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 74
MINDENKIT !!!    :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 73

Aki nemi aktust imitál az utcán.

theow Creative Commons License 2007.07.09 0 0 72
Hát ne, főleg amikor a drága szlovák atyafiak kezdenek megint keménykedni, akkor nem kellene támadási felüleletet kialakítania bajszoskámnak...
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 71

"ne dobáljon senki senkit."

ja, Kövér meg ne nagymagyarországozzon. :-(

Előzmény: theow (69)
bolemann lajos Creative Commons License 2007.07.09 0 0 70

gyermekek nevelésére azért alkalmatlan, mert ahhoz kell a nö ,és kell a férfi

És mi van a csonkacsaládokkal. Ha pl félárva lesz a gyerek irány a nevelőotthon?

Előzmény: Törölt nick (52)
theow Creative Commons License 2007.07.09 0 0 69

Te jó ég! Hogy nem lehet a rakottkáposztát szeretni?! Mindjárt hozzádvágok egy tojást!:))

Na nyugalom, nem... Éppen azt írtam volna, hogy szerintem hülyeség ez a topik: ne dobáljon senki senkit. Fogadjuk már el, hogy vannak ilyenek, vannak olyanok és még ki tudja milyenek lesznek. És mindenkinek vannak olyan alkalmai, amikor felvonul. És senki nem kér ajándékul tojást a nyakába.

Előzmény: Big-B (68)
Big-B Creative Commons License 2007.07.09 0 0 68
Én sem szeretem a melegeket. Ahogy a rap-et, a punk-ot vagy a rakottkáposztát sem. Nade én lennék a legnagyobb hülye, ha ebédre mégis rakottkáposztát kérnék, aztán meg szitkozódások közepette kidobatnám a kukába.
Big-B Creative Commons License 2007.07.09 0 0 67
A serpenyőmet, aztán pár perc múlva a kitátott pofimat... :-P
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 66
Kövér Lászlót.
orpheline Creative Commons License 2007.07.09 0 0 65
Orosz Józsefet.......a tahót......
32nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 64

"Te kit dobálnál meg tojással?"

Az összes politikust.

TomDantes Creative Commons License 2007.07.09 0 0 63
Miféle Szivárvány és miféle terrortámadás?
Előzmény: helci (62)
helci Creative Commons License 2007.07.09 0 0 62
'a diszkriminációt vagy a rasszizmust'

ezek közül a Szivárvány Terrortámadás melyik volt?
Előzmény: TomDantes (56)
oramester Creative Commons License 2007.07.09 0 0 61
én azért "nemszeretem" a melegeket, mert annak idején pár éve, egy "meleg" kb 2 km-n át kísért, majd amikor megkérdeztem, hogy akkor mit is szeretne tőlem, közölte, hogy volna-e kedvem hozzá...
nah ekkor küldtem el egy melegebb éghajlatra....
volt még pár hasonló eset, de nem értem, miért nem mennek el inkább egy "melegbárba" mintsem, hogy zaklatják a jónépet...

a másik, az index fotóin is ott volt a rózsaszín bibliás álpap....ennél kevés gusztustalanabbat láttam.Kiváncsi lettem volna mi történik, ha egy 6ágú csillaggal vagy egy menórával játszanak ezek a "kedves" fiatalok.
Szánalom és felháborító!
helci Creative Commons License 2007.07.09 0 0 60
ha lehetek fejlesztési igazgató, 10%-kal bent vagyok! ezzel szerintem egy szakajtó pénzt lehetne keresni. abszolút high end szolgáltatóipar, és iszonyat terjeszkedési lehetőségek. statisztákat meg fölösleges fizetni, össze kell haverkodni valami főrendőrrel, és kibulizni, hogy vezényeljen ki egy század rendőrt. igény szerint felöltöztetjük őket buzinak ésvagy román népfelkelőnek, és akár paint ball puskával is lövöldözhetnek rájuk.
Előzmény: carl solomon (43)
oramester Creative Commons License 2007.07.09 0 0 59
nyugaton hatalmas divatja van, de van még jobb, ami nekem nagyon tetszik az a torta dobálás :-D
Előzmény: AS-220 (29)
oramester Creative Commons License 2007.07.09 0 0 58
rég láttalak errefelé....
Előzmény: TomDantes (56)
helci Creative Commons License 2007.07.09 0 0 57
a korrupt köztisztviselőket. azokat, akik megütnek egy gyereket. az indulatokat korbácsoló bértollnokokat. a képmutató, hazug politikusokat. a kereskedőket, akik átverik a vevőiket. a tolvajokat. a bunkókat. a nagyképű, lelkiismeret nélküli opportunistákat. az erőszaktevőket. a sötét, bunkó, csizmatalp rendőröket. a hivatástudat nélküli orvosokat. kábé, így hirtelen.
TomDantes Creative Commons License 2007.07.09 0 0 56
Mindehez csak annyit tennék hozzá:
a magyar alkotmány szerintm indekinek jogában áll hogy asaját neméhez vonzódjon...és hogy ezt nyíltan vállalja..és ha emiatt bármi hátrány érti az törvény sértés.
A diszkiriminációt és a rasszizmust amúgy is büneti a törvény
Mindezt csak azért mondom el, mert a kedves tojás dobálok, nem is olyan régen azzal érveltek hogy nekik joguk van tüneteni véleményt nyílvánítani stb.
Előzmény: carl solomon (54)
TomDantes Creative Commons License 2007.07.09 0 0 55
ja igen értem.... hát ez tényleg így van, de nem azért mondom e én mem értem mit akarnak az aranybullával..., mert az a irály jogait nyirbálja meg a nemesekkel szemben.... itt pedig se nemesek ,se király.... kivéve Viktor királyt persze
Előzmény: Törölt nick (47)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 54
Az állatvilágban sincs általában a homoszexuális állatoknak kölykük. Nincs, mert nekik ez nem természetes!

És ezen felül nincs az állatvilágban az állatoknak:
-autójuk
-mobiltelefonjuk
-plazmatévéjük
-számítógépük
-mosógépük
-nájki suhogójuk
-pészmékerük
-nuncsakujuk
-svájci bicskájuk
...és még jópár hasonlóan fontos és lényegi dolguk. Nincs, mert nekik ez nem természetes.
Várom az ebből levonható, messzemenő következtetéseket.
Előzmény: Peti8100 (53)
Peti8100 Creative Commons License 2007.07.08 0 0 53

Akkor talán nem voltam világos:

Egy gyereknek Apa kell és Anya, nem Apa és Apa, s nem Anya és Anya.

Mert ez egyedfejlődés kérdése, természet dolga. Nemhiába kell hozzá két ellentétes pólus, energia. Az állatvilágban sincs általában a homoszexuális állatoknak kölykük. Nincs, mert nekik ez nem természetes!

Viszont a regisztrált párkapcsolat mindenképpen jó megoldás a melegeknek. Egy nagyobb löket a boldosághoz és egyszerűsödéshez sok dologban. Viszont ehhez mindenekelőtt a toleráns társadalomra van/lenne szükség...

Előzmény: Törölt nick (52)
Peti8100 Creative Commons License 2007.07.08 0 0 51

Hát tegnap láttam a híradóban, hogy mi volt a felvonuláson...

Egy ilyen felvonulás mindenképen szembesíti a társadalom csoportjait, hisz ez is az egyik nem titkolt célja az ilyen rendezvénynek, csak sajnos ennek a folymatnak nem lassan két évtizeddel a rendszerváltozás után kellene beérnie:-S

Meg, azért nem tudom: ott volt október 23., meg az egész szeptemberi-őszi események. Így nem lehet elüldözni kormányt, megfélemlíteni csoportokat, és ha a melegeket is csak dobálják, akkor ezzel csak őket ingerlik. Nem értem... Nem értem, mi értelme van a dobálózásnak, egymás leszólásának, mikor a többség is elfogadta ősszel azokat a mocskos állat embereket, akik térköveket szednek fel, tv-székházat foglalnak és provokálják a hatóságokat. Milyen lesz így a következő generációja ennek a népnek?

Meg azért a melegek sem dobálják meg pl a Budapest Parádén vonulókat, hogy "Húú, büdös heterok!". Az a baj, hogy ebben a nemzetben genetikailag kódolva van, a szűklátókörűség és mindenki azt hiszi, hogy igaza van. Csak megérteni kellene a melegeket is. Ehhez hozzájárulhatna a média is. Csak sajnos nemcsak a táncoló, vonagló travikat kellene mutogatni a felvonulásról sem, mert nemcsak ők vannak ott. Sajnos csak velük azonosítják a melegeket ebben az országban és sok hetero úgy érzi, hogy egy ilyen felvonulás azt reklámozza, hogy "Igen, legyetek ti is buzik!". Ez nagyon nem jó. Pont nem ez lenne az értelme, és pontosan az ilyenek miatt kell figyelemfelhívó kampányokat is elindítani, hogy kicsi tolerancia vagy a megértés apró csírája kialakuljon az emberekben. Mert legelőszöris erre van szükség, de sajna ezt a legnehezebb megalapozni. És sokan azt hiszik, hogy ez a melegség új keletű dolog, miközben mindig is létezett, csak sokszor voltak olyan idők, hogy ezt nem lehetett vállalni. Nem értem az idős bácsikat, néniket, akik tojásokat dobálnak. Az ő korukban is létező jelenség volt, és ha az ő fiúk/lányuk, esetleg unokájuk is a tömegben van?!

histler Creative Commons License 2007.07.08 0 0 50
Akiket megdobálnék,azokra még azt a 20ft-ot is sajnálom,amibe egy tojás kerül. Inkább ennék egy jó rántottát 5-6 tojásbol :-)
vergődő madár Creative Commons License 2007.07.08 0 0 49
Én a tojásdobálókat dobálnám meg, de nem tijással, hanem kutyaszarral minimum.
Előzmény: TomDantes (-)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.07.08 0 0 48
Ki vagy te, kis Kádár János? Szerinted az oroszokat behívták?
Előzmény: freecske (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!