az en barnazasom most eppen ugral az agyon alvas helyett. es nem csak barnazott, elenkpiros ver es minden egyeb horror is volt. szoval fel a fejjel, nincs semmi gond :) doki latott, azert ez jo
Köszönöm, nagyon kedves vagy, hogy előkerested! Tényleg csak heveny felindulásból paráztam mert amúgy tökre tudom, hogy mennyire az orvostól és a géptől is függ, hogy mit mérnek. Meg az is lehet, hogy éppen lehajolt valamiért a gyerek :)) Tegnap egyébként voltam dokinál mert sajna volt 1-2 csepp barnázás és akkor már 13 mm-t mondtak rá. Nem hiszem, hogy elsőre jól mértek. Hála az égnek, nincs semmi gond egyébként. Ha most átalakíthatom egy kissé a topikot az "egy aggódó anya kérdései" című siralomházzá, akkor megkérdezném, hogy más is járt így, hogy ilyen hülye barnázások miatt nem tudott hátradőlni a fotelban és élvezni a terhességet?
jartamban - keltemben bekukkantok es milyen kis mosolygos topik ez itt :) nagyongratu! es nagyondrukk! zsizzsiknek is!! ne parazz, minden baba mas, meg ilyenek, tudod.....
tok rendben van a bebid! az en 6+2esem 2 mm volt annak idejen! izi rajder, az is lehet hogy nagyobb volt a tied is csak nem tudta rendesen lemerni a doki.az enyem 2szer is probalta de mindketszer tok mas eredmeny jott ki.a vegen atlagolt.:-))) ott van,mukodik! ez a lenyeg!:-) (amugy imadom hogy ezen agyalsz, tok joooo!)
es mivel debra nem jott elujsagolom akkor en hogy debraeknal is jon a kisteso! ( mar huszonvalahany hetes mar es valoszinuhugi lesz ott is)
Itt vagyok én is, engem utolért a koraterhes parahullám. Most éppen azon problémáztam, hogy 6+6-nál miért csak 4 mm-es a gyerekem. Tudod, ha már nincs különösebb tünetem, akkor kreálok magamnak valamit.
Itt is elújságolom: lányunk lesz, Nóra :o)))) És apu is jobban van, most nyaralnak, ami hallhatóan jót tesz nekik. És ha hiszitek, ha nem, idebent süt a nap. Odakint meg ... kit érdekel?!
masik "zsenialis" otletem: nem volt az uj lakasban pohar, 1.5 literes palackbol meg a hutohideg vizet nem akartam adni mirkonak. maradt a kupakbol itatas. ezentul ezt csak az ellensegemnek kivanom. :) es majd ma viszek mar at poharat es tanyert is :)
vagy mondd, hogy a családodról kaptál jóhírt :o)))) Mamua és az én verzióm is igaz, még választási lehetőséged is van ... és ha nem, még mindig bőgőzhetsz :DD