A "liberális" párt, amely legalizálja a drogokat, tök jó fej a fiatalokkal, csómó mindenre ad pénzt - ja persze:) Az ÁLLIB párt, amely miniszterelnököket zsarol és mondat le, amely ráteszi a kezét a legzsírosabb tárcákra (Csillag-autópálya, MagyarB oktatás, Kókáék- EÜ) - és zsírosra lopják magukat - miközben az ország - beleértve a fiatalokat zuhanórepülést végez. Ki szaavzna még 1x az SZDSZ-re és MIÉRT?
Értem én ezt persze, de azért az számomra mégis túlzás, hogy tegnap a försztlédi, miniszterek és egyéb prominens személyek állva, könnyes szemekkel tapsolták meg ezt a nyilvános bejelentést...
Nos, aki utálja a piacgazdaságot és úgy véli: az államnak köze van a szexuális viselkedésünkhöz + alakítgatnia kellene az ízlésünket és az életvezetésünket, az semmi esetre se szavazzon az SZDSZ-re. Sőt, szerintem annak is kerülnie kéne az SZDSZ-re szavazást, aki szerint magyaroknak meg kell védeniük magukat a saját hazájukban, noha elvétve azért akadnak rendes zsidók és nem tolvaj cigányok is.
Aki viszont velem együtt nevetségesenek érzi a rasszizmust, továbbá sikeres, versenyképes, szabad és demokrtatikus Magyarországot szeretne, az velem együtt szavazzon a Szabad Demokraták Szövetségére.
az SZDSZ igaziból nem egy párt - hanem egy intellektuális kemény mag, az intellektuális szót ne vegyük nagyon komolyan, inkább nagypolgári felső 10000 lenne a megfelelő kifejezés. befolyásos emberek szövetsége, akinek együt angy hatalmuk van.
taxis blokád - megvan? (kormánybukta)
medgyessy - (kormányfő-bukta)
gyurcsány átállása, új koalíciós szerződés (kormányfő saját zsebre)
ezek persze csak a kilométerkövek -
ami ezek közt van - az sem gyermekmese
aki az szdsz-szel szembekerül, általában baromi rosszul jár (tollerék?, Szabó István?)
"Vajon miért kell ezeket állandóan a nyilvánosság előtt nagy teátrális jelenetekkel kiteregetni?"
eddig úgy tudtam, munkaügyi okoból - pl. ha valakit ki akartak rúgni valami komoly helyről (pl. tv - na nem friderikuszra gondolok), akkor jó volt előjönni (coming out) - és akkor nem rúghatták ki az illetőt, mert az diszkriminácoió lenne :)
vagy: volt olyan, hogy valaki el akart adni egy könyvet - és ehhez "előjött"
erről a szetey-ről az imént értesültem (bár rémlik, hogy a hírtv piros csíkján valamelyik nap láttam futni ezt a nevet - de az emberr agya nem mindig van politikára állítva, ugye) - és hát ez egy új eszköz - a párt-kampány
az szdsz felvonul egy tiszteletreméltó meleg fickó kögött (amúgy nem tudom, mivel foglalkozik, de biztos valami hasznos dologgal - bár valszeg nem tűzoltó) - aki az SZDSZ nyilvánossága előtt "jön elő" a melegségével ...
az egyik haverom arra hívta fel a figyelmemem az előbb, amikor kikérdeztem, mi volt ez - hogy érdekes módon a SZOCIK is rácuppantak erre az ügyre - és ők is támogatnák a meleg-házasságot. Ez csupán annyit tesz, hogy annyira lezamortizálták a a szavazóikat, hogy a meleg-házasság már egy szoci-szavazót sem tud eltéríteni, annyira csaka kemény mag van, akik ezek szerint már akkor is ráju szavaznának, ha Gyurcsányék atommal fenyegetnék Budát - vagy Pestet:)
Én már csak ilyen földhözragadt műszaki vagyok, jobbos imádsággal, balos vágyálmokkal nem lehet valamit működtetni, csak az adott téma, jelenség, herkentyű stb. alapos ismeretével.
Mutass egy pártot, bárhol a világban, amely 5%-kal miniszterelnököt és -helyettest ad, és minden lopó pozícióban tárcát birtokol.
Torgyánnak 13%-a volt anno, oszt a chilei cseresznyemagon meg a jobbközép és a belügy békéltetésén kívül nem rúgott labdába. Dávid Ebola szépen kussolt a miniszteri pozíciójában, mert annyira volt mandátuma.
De igen, magánügy! Pontosan ez a probléma. Vajon miért kell ezeket állandóan a nyilvánosság előtt nagy teátrális jelenetekkel kiteregetni? Miért kell ezt fesztivál keretében nyilvánosan ünnepelni?
Részben ez is probléma: a világban nem minden működik racionálisan, és nem mindenki gondolkodik racionálisan. Ők pedig éppen ezt hagyják figyelmen kívül, és csodálkoznak, ha a döntéseikre, megnyilvánulásaikra a valós emberi reakció más, mint amit ők várnak. Nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy az emberi gondolkodást nemcsak a ráció határozza meg, hanem legalább akkora mértékben az emóció is (mondom ezt úgy, hogy egyes vélemények szerint én alapjában véve racionalista vagyok).
Az SZDSZ tagja vagyok 89 óta. Befolyásom annyi a politikájára, mint bármely, az alapszervezetekben politizáló, néha vitatkozó tagnak. Az utóbbi időben egy kicsit közelebbről is megismertem a döntéshozó testületeinek munkáját.
Egyébként azért vagyok tag és azért szavazok rájuk, mert a legracionálisabban gondolkodó pártnak tartom.
Eddig ahányszor miniszteri tárcához jutottak, nem sok köszönet volt benne, és ahhoz képest, hogy a szabadság híveinek vallják magukat, azt képzelik, hogy az emberek gondolkodását csak úgy gépiesen meg lehet változtatni. Aki meg nem az ő idealista, utópisztikus elképzeléseiket osztja, az csak szélsőséges fasiszta lehet.
Nincs mit veszitsenek! Normális ember már nem szavaz rájuk, csak érdekből! Azok meg normálisnak normálisok, csak éppen gazemberek, mert résztvesznek az ország szétverésében.
engem nem zavar, hogy piálsz - de figyelemreméltónak találom, hogy csak fröcsögsz, ahelyett, hogy mondanál valamit érdemben - pl. hogy te miért szavaznál még egyszer ezekre? (menj oda, hogy szdsz.hu, ott biztos mondanak valami okosat)