Keresés

Részletes keresés

BigNick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 64
én biztos nem szavazok többet rájuk ...
mamicska Creative Commons License 2007.07.06 0 0 63
egyik pártnak sem vagyok taga és az "érdek" fogalmával, gyakorlatával még köszönőviszonyban sem vagyok

fogadd el, hogy itt van 5 normális ember a családban és mind SZDSZ szavazó:)
érdek és ismerettségek nélkül

magadban sosem keresed a hibát? Hátha te ítéled meg rosszul a helyzetet?
Milyen jogon mondod ki valakiről, hogy nem normális?
Na!
Előzmény: Törölt nick (40)
mamicska Creative Commons License 2007.07.06 0 0 62
harcinick az te vagy, kicsinyem
Előzmény: jozanul (59)
zsolti05 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 61
2010-ben úgy 6 százalék
jozanul Creative Commons License 2007.07.06 0 0 60

Ebben semmi új. Bele vannak őrülve az szdsz-be.
De ez annyit ér, mint halottnak a csók.

jozanul Creative Commons License 2007.07.06 0 0 59

Azt mindig tudtuk, hogy kéttucatnyi itteni harcinick rájuk szavaz
Hierro Nyh. Creative Commons License 2007.07.06 0 0 57

Nevetségesnek érzem a rasszizmust.

Szeretnék sikeres, versenyképes, szabad és demokratikus Magyarországot.

De számomra ez is kevés ahhoz, hogy az SZDSZ-re szavazzak.

Előzmény: Seki Waker (55)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 56
Értem én ezt persze, de azért az számomra mégis túlzás, hogy tegnap a försztlédi,  miniszterek és egyéb prominens személyek állva, könnyes szemekkel tapsolták meg ezt a nyilvános bejelentést...
Előzmény: BigNick (52)
Seki Waker Creative Commons License 2007.07.06 0 0 55

Nos, aki utálja a piacgazdaságot és úgy véli: az államnak köze van a szexuális viselkedésünkhöz + alakítgatnia kellene az ízlésünket és az életvezetésünket, az semmi esetre se szavazzon az SZDSZ-re. Sőt, szerintem annak is kerülnie kéne az SZDSZ-re szavazást, aki szerint magyaroknak meg kell védeniük magukat a saját hazájukban, noha elvétve azért akadnak rendes zsidók és nem tolvaj cigányok is.

Aki viszont velem együtt nevetségesenek érzi a rasszizmust, továbbá sikeres, versenyképes, szabad és demokrtatikus Magyarországot szeretne, az velem együtt szavazzon a Szabad Demokraták Szövetségére.

BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 54

az SZDSZ igaziból nem egy párt - hanem egy intellektuális kemény mag, az intellektuális szót ne vegyük nagyon komolyan, inkább nagypolgári felső 10000 lenne a megfelelő kifejezés. befolyásos emberek szövetsége, akinek együt angy hatalmuk van.

taxis blokád - megvan? (kormánybukta)

medgyessy - (kormányfő-bukta)

gyurcsány átállása, új koalíciós szerződés  (kormányfő saját zsebre)

ezek persze csak a kilométerkövek -

ami ezek közt van - az sem gyermekmese

aki az szdsz-szel szembekerül, általában baromi rosszul jár (tollerék?, Szabó István?)

Előzmény: BigBacon (49)
BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 52

"Vajon miért kell ezeket állandóan a nyilvánosság előtt nagy teátrális jelenetekkel kiteregetni?"

eddig úgy tudtam, munkaügyi okoból - pl. ha valakit ki akartak rúgni valami komoly helyről (pl. tv - na nem friderikuszra gondolok), akkor jó volt előjönni (coming out) - és akkor nem rúghatták ki az illetőt, mert az diszkriminácoió lenne :)

vagy: volt olyan, hogy valaki el akart adni egy könyvet - és ehhez "előjött"

erről a szetey-ről az imént értesültem (bár rémlik, hogy a hírtv piros csíkján valamelyik nap láttam futni ezt a nevet - de az emberr agya nem mindig van politikára állítva, ugye) - és hát ez egy új eszköz - a párt-kampány

az szdsz felvonul egy tiszteletreméltó meleg fickó kögött (amúgy nem tudom, mivel foglalkozik, de biztos valami hasznos dologgal - bár valszeg nem tűzoltó) - aki az SZDSZ nyilvánossága előtt "jön elő"  a melegségével ...

az egyik haverom arra hívta fel a figyelmemem az előbb, amikor kikérdeztem, mi volt ez - hogy érdekes módon a SZOCIK is rácuppantak erre az ügyre  - és ők is támogatnák a meleg-házasságot. Ez csupán annyit tesz, hogy annyira lezamortizálták a a szavazóikat, hogy a meleg-házasság már egy szoci-szavazót sem tud eltéríteni, annyira csaka kemény mag van, akik ezek szerint már akkor is ráju szavaznának, ha Gyurcsányék atommal fenyegetnék Budát - vagy Pestet:)

szóval kampány folyik - tök jó!!

akkor sem látom, mit tett a melegekért az SZDSZ:)

Előzmény: Törölt nick (47)
Derek Creative Commons License 2007.07.06 0 0 51
Hulyenek lenni allapolgari jog,de nem kotelezo
Előzmény: BigBacon (49)
n0ri Creative Commons License 2007.07.06 0 0 50
Én már csak ilyen földhözragadt műszaki vagyok, jobbos imádsággal, balos vágyálmokkal nem lehet valamit működtetni, csak az adott téma, jelenség, herkentyű stb. alapos ismeretével.
Előzmény: Hierro Nyh. (45)
BigBacon Creative Commons License 2007.07.06 0 0 49

"megvan a maguk észjárása"

Mutass egy pártot, bárhol a világban, amely 5%-kal miniszterelnököt és -helyettest ad, és minden lopó pozícióban tárcát birtokol.

Torgyánnak 13%-a volt anno, oszt a chilei cseresznyemagon meg a jobbközép és a belügy békéltetésén kívül nem rúgott labdába. Dávid Ebola szépen kussolt a miniszteri pozíciójában, mert annyira volt mandátuma.

Előzmény: BigNick (44)
BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 48

köszönöm a válaszod !!!

megmondom őszintén, nem hittem, hogy ez a szitu:)

bár tényleg így hangzott ...

azt, hogy racionálisan gondolkodnak - nem kétlem :)

de ha megendgeded: mennyiben/mennyire tartod liberálisnak a politikájukat?

Előzmény: n0ri (42)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 47
De igen, magánügy! Pontosan ez a probléma. Vajon miért kell ezeket állandóan a nyilvánosság előtt nagy teátrális jelenetekkel kiteregetni? Miért kell ezt fesztivál keretében nyilvánosan ünnepelni?
Előzmény: BigNick (34)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2007.07.06 0 0 45

a legracionálisabban gondolkodó pártnak tartom.

Részben ez is probléma: a világban nem minden működik racionálisan, és nem mindenki gondolkodik racionálisan. Ők pedig éppen ezt hagyják figyelmen kívül, és csodálkoznak, ha a döntéseikre, megnyilvánulásaikra a valós emberi reakció más, mint amit ők várnak. Nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy az emberi gondolkodást nemcsak a ráció határozza meg, hanem legalább akkora mértékben az emóció is (mondom ezt úgy, hogy egyes vélemények szerint én alapjában véve racionalista vagyok).

BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 44
megvan a maguk észjárása - a makuhoz való eszük
Előzmény: BigBacon (43)
BigBacon Creative Commons License 2007.07.06 0 0 43

"a legracionálisabban gondolkodó pártnak tartom."

Azt senki nem állította róluk, hogy élhetetlen balekok, lúzerek, hülyék lennének.

n0ri Creative Commons License 2007.07.06 0 0 42

Az SZDSZ tagja vagyok 89 óta. Befolyásom annyi a politikájára, mint bármely, az alapszervezetekben politizáló, néha vitatkozó tagnak. Az utóbbi időben egy kicsit közelebbről is megismertem a döntéshozó testületeinek munkáját.

Egyébként azért vagyok tag és azért szavazok rájuk, mert a legracionálisabban gondolkodó pártnak tartom.

Előzmény: BigNick (14)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2007.07.06 0 0 41

A magam részéről: nem.

Eddig ahányszor miniszteri tárcához jutottak, nem sok köszönet volt benne, és ahhoz képest, hogy a szabadság híveinek vallják magukat, azt képzelik, hogy az emberek gondolkodását csak úgy gépiesen meg lehet változtatni. Aki meg nem az ő idealista, utópisztikus elképzeléseiket osztja, az csak szélsőséges fasiszta lehet.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 40
Nincs mit veszitsenek! Normális ember már nem szavaz rájuk, csak érdekből! Azok meg normálisnak normálisok, csak éppen gazemberek, mert résztvesznek az ország szétverésében.
Előzmény: mamicska (8)
BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 39
meleg magyarok ...
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 38
Magyarok is lehetnek kissebbségben.
Pl.: szőke nők, kékszeműek, mozgáskorlátozottak, kis egyházak, stb. ők is magyarok
Előzmény: Commander Pepe (35)
Commander Pepe Creative Commons License 2007.07.06 0 0 37

A topic témájáról annyit, hogy a választék igen silány. Egyik rosszabb, mint a másik. Na de mind közül a legrosszabbra...

Úgyhogy a válasz: nem.

Derek Creative Commons License 2007.07.06 0 0 36
En igen,pontosabban a szadi az egyetlen part MO-on akikre ma szavaznek.
Commander Pepe Creative Commons License 2007.07.06 0 0 35

Ezzel csak az a gond, hogy következetesen csak a kisebbségek jogait védi, olyan esetekben is, ha nem nekik van igazuk.

Bármilyen konfliktus van a többség és valamelyik kisebbség között, azonnal minket támadnak, azzal nem törődve, ki a hibás.

Következetesen magyarellenes politikát folytatnak.

Előzmény: Libera nos, Domine! (15)
BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 34

én nem látom át, miért kellene a melegeknek az szdsz-re szavazniuk, én úgy tudom, hogy a vallás is magánügy, akkor a nemiség is - nem?

Előzmény: Törölt nick (29)
BigNick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 33

engem nem zavar, hogy piálsz - de figyelemreméltónak találom, hogy csak fröcsögsz, ahelyett, hogy mondanál valamit érdemben - pl. hogy te miért szavaznál még egyszer ezekre? (menj oda, hogy szdsz.hu, ott biztos mondanak valami okosat)

:D

Előzmény: mamicska (21)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.07.06 0 0 32
Ki az a "ti"? Az emberi jogok univerzálisak, mindenkit megilletnek.
Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!