Íme eljutottam ismét ide. Eléggé el vagyok kenődve, ki többet, ki kevesebbet tud, majd idővel ez úgyis egy szintre emelkedik :) Addig is íme egy fotó a szilveszteri énemről, lesz még több, jobb is, a lényeg, hogy masszív voltam:)
jajj, ááááhhh, épp szidom magam, mert tegnap sem voltam suliban és ma is képtelen voltam bemenni, pedig csak 1kor kezdődött az óra. ez a nap már tönkre ment :D :D :D majd holnaptól jó kislány leszek.
milyen farsang Ferikám? jujjujjujujujujjjj, képeket minél hamarabb! tisztára felcsigázódtam :)))
Feriiiii, de mikor jöttök Dundibaaaa? mikormikormikormikor???? Vica azt mondta, h csak nyárra tervezitek, pedig olyan jó lenne, ha még akkor jönnétek amikor én is itt vagyok. úgy szeretnék nektek csapolni, meg megmutatni egy csomó dolgot! olyan nagyon jó lenne!
itt amúgy minden oké, főleg dolgoztam az utóbbi időben. vasárnap olasz 'családi' nap volt, mert most itt van Renata apukája meg az egyik báttya (az anyukája meg ugye ideköltözött még korábban) és nálunk ebédeltek babástól. nagyon jó volt és a kicsi iszonyatosan édes. végre megfogtam, ehehehe. és büszke voltam magamra, h nem kezdett el sírni :D
pénteken sunweed van, amit már nagyon várok ugye, mert a legutóbbiról lemaradtam. londonból jön egy dj meg egy csodás hangú énekesnő. most erre pörgök, utána viszont nem tudom mit fogok várni. unalooooooom.
ma este szabadnapos vagyok végre, de a fiúknak foci nézős kan estéjük lesz, Juci meg melózik. ehhh... és itt nincs Duna part meg ilyesmi, ahova elhúzhatnék mélázni.
ja amúgy van egy új rajongóm, ehehehehe. csodaszép fiú, olyan igazán nagyon jó pasi. pénteken betévedt a pubba és azóta minden nap jön és bámul. tegnap "tanulni jött be" és eljutottunk odáig, h meg is szólított. amikor közölte, hogy he's from italy, kis híján a képébe röhögtem. ha nem lenne pasim, már tuti szanaszéjjel pörögtem volna magam a gyereken, így meg persze legalább kapok egy kis önbizalom tréninget, meg robertot idegesítem vele. :D :D nem tudom amúgy miért félt ennyire a saját nációjától, elmondtam már neki ezerszer, h ne legyen egoista, a magyar pasik is nagyon jók :)
na, hát tudom, h nem eget verő sztori, de hát kisvárosban élek, na.
Végre eljött ez a pillanat is! Nem lesz hosszu a hsz, mert iszonyat más-harmadnapos vagyok. Tegnap voltam síelni, bár ezt mindenki tudja, :) és utána találkoztam Pataki Lórival, dumáltunk, utána meg beültem Gergőékhez 1 sörre, na ebből az lett, h fél7re értem haza a felezőbuliből, alig élek. Bejöttem suliba délre, kiderült 1330tól van az órám, majdnem felkötöttem magam. Sajna nincs netem, Matyesz elvitte, de majd vhogy küldök magamról fotókat, amik a farsangon készültek, besz*rás :)
én is szomorúan olvasom a történteket... ez tényleg nagyon elkeserítő. figyu orsikám, nem lehet amúgy, h a múltkor pont ezért nem merték kitessékelni a fojtogatós pasit? mármint, h féltek, h beagresszívul?
itt minden oké, nincs ma jó napom, de reméljük ez csak átmeneti állapot. amióta írtam, semmi extra történés.
nagyon-nagyon-nagyon hiányoztok!
szert kell tennem valami barát-féleségre, csak olyankor nehéz ám, amikor a legjobbakhoz van szokva az ember jánya!
nos, hallottam a híreket orsika, sokszor és sokat es valoban nagyon megrendito, komolyan. gondoltam is rad sokat.
nagyon szornyu es midnenben osztom a velemenyedet.
en jol vagyok, ma mar pesten vagyok, a hikben irok ezerrel. nekem is jo a szerda csut, csak annyi van, h a szerda nem veg nelkul, mert csut mennem kell konzultalni, igy inkabb a csutot favorizalnam.
na, fiuk, hazaertek! remelem jol ereztetek magatokat, varjuk az elmenybeszamolokat.
henikem, remelem tovabbra is jol vagy, meselj hogy alakulnak a dolgok.
heni, nagyon örültem soraidat olvasva, hogy milyen magabiztos és ügyes vagy! csak úgy mint itthon... :) ori, sztem szerda vagy csüt jó nekem is, megpróbálom megszervezni a dolgokat és szólok...
nos, most tájékoztatni szeretnék mindenkit arról a szörnyű mészárlásról, ami szombat este veszprémben volt, mert a tetves cigányok már itt is eluralkodtak.... azon a szórakozóhelyen, ahol én is buliztam, megölték az mkb veszprém egyik játékosát, kettőt pedig súlyosan megsebesítettek. nagyon durva!! a médiákban is fals információk vannak és még azt sem merik kimndani, hogy büdös hiperpigmentált állatok voltak... a történet: a déli part védelmi pénzbehajtói itt buliztak (mint most számomra világossá vált az a paraszt fehércigány, aki két hete ugyanezen a szórakozóhelyen elkezdett fojtogatni szintén ebből a társaságból került ki.... akkor most meg kellene köszönnöm, hogy engem nem ölt meg??????). szóval a 30 fős cigánybanda ott vedelt, majd távozáskor nem akartak fizetni. amikor ezt a pultoslány szóvá tette, beleverték a fejét a pultba (eltört az állkapcsa) ekkor keltek a kézis fiúk a segítségére (mert itt a törzshelyükön ünnepelték egyik csapattársuk kisfiának a megszületését). ekkor a 30 kancigány kirángatta őket az utcára, cozma-t szíven szúrták, egy 19 éves játékost vesén, akinek el kellett távolítani a veséjét, a harmadik kézis srácot pedig úgy fejberúgták, hogy koponyaalapi törést szenvedett (arról pletyka járja hogy megvakult-e egyik szemére vagy kettős látása van), de most még az arcműtétre vár a veszprémi kórházban.... a mentő 20 perc alatt ért ki.... a rendőrök olyannyira nem siettek, hogy az ingyenélők nem is egyszerre távoztak, hanem a város szélén egy benzinkútnál bevárták egymást a lopott audikkal...
a leghitelesebb információk a kuruc infó-n vannak... jellemző....
ezt azért írom le, mert veszprém teljesen felbolydult, de sajnos nem az eset egyedisége miatt.... múlt hétvégén 2 barátomat is megverték éjszaka a főutcán, elvették a mobiljukat, cipőjüket stb... pedig mindkét fiú (balogh milán, meg az unokatesóm) csak egyik szórakozóhelyről mentek át a másikra, mindketten 3-3 fős férfi társaságban voltak ráadásul, de amikor 10 kancigány rájuk támadt még elfutni sem volt esélyük.....
mert az, hogy pest egyes kerületeiben ez mindennapos, már talán meg is szoktuk. de az, hogy az egyik legbékésebb magyar várost is már ellepi a csőcselék....
szerencse, hogy a cigányok felzárkóztatására költött milliárdok nem voltak hiába....
Jaj draga heni
Nagyon orulok, h visszahoztad nekunk a hodofot, sztem ezzel midenki igy van. A fiuk sztem most nincsenek gepkozelben, mert dani siel, feri meg lement brendesre. De en is nagyon remelem, h mindenki aktiv lesz.
Nos, en jol vagyok, megvan a kerjog es ez nagyon jo. Most hazajottem debibe, csalad, meg irom a muvet, na.
Nagyon jo volt olvasni a leveledet, en azt hiszem, jol alakulnak arra a dolgok. Renatanak eztuon is nagyon szivbol gratulalok es legjobbakat kivanom nekik a babaval. Olyan jo volt olvasni, h milyen feltoltott es objektiv vagy, csak igy elore egyenesen, szepen. ezt mind te erted el, es ez benne a legszebb. remelem egyre jonnek majd a visszaigazolasok.
En is igyekszem igy csinalni, mindig jon hideg -es melegviz, mint azt tudjuk, hat mi mast tehetnek, en is probalok megmaradni ebben a ket vizben es kozben fejlodni.
Jo ejt, sok puszi mindenkinek.!!!!!!
szereeeet
hát úgy volt ez, hogy akartam jelezni mindőtöknek, aztán rájöttem, hogy: jééééééé, hisz nekünk van egy fórumunk és ez a felület pont alkalmas erre a feladatra :D
szoval úgy gondoltam, teszek még egy (remélhetőleg sikeres) próbálkozást, h felvirágoztassam a mi kis hodof-unkat :)
szoval bevágok egy bővített levelet, amit tegnap megírtam, someone jobban, someone kevésbé updated, de ha valami nem tiszta, vagy más részletekre bővebben kíváncsiak vagytok, akkor örömmel leírom majd azokat is.
naszoval az alapszitu:
nem bántam meg, h átmentem a károlira, bár az ismeretlenből fakadóan nem volt stresszmentes a vizsgaidőszak (de hát ne legyünk utópikusak, ehe), sokkal nyugodtabb voltam, h tiszta lappal indíthatok. egy pp szigorlatot halasztottam cv-re, de még gondolkozok, h egyáltalán felvegyem-e, mert itt a cv időpontját a tanszékek döntik el, és vagy a két vizsgaidőszak között van (mint a pázmányon), vagy pedig a nyári vizsgaidőszakban veheted fel vizsgaként. namármost nekem a nyári vizsgaidőszakban, ha jól számoltam 14 vizsgám lesz, nem biztos, h megtoldanám még ezzel a szigorlattal (ami a nemperes eljárásokkal együtt tényleg nagy anyag, meg szigorúan is veszik), főleg, h nem épül rá semmi. szoval kicsit patt helyzet, mert a vizsga időpontja majd csak azután dől el, ha bejelentkeztél vizsgakurzusra. nade igyekszem jó döntést hozni ám :)
otthon a vizsgaidőszak ellenére is nagyon jól éreztem magam, a biztonságérzet, meg hogy nem vagyok egyedül a világban... és ez főleg nektek köszönhető ám! mostanra tudom ezeket a dolgokat rendesen értékelni és a saját helyükön kezelni, úgy érzem. anno nyáron ugye azért jöttem vissza, mert éreztem, h még van dolgom itt, nem aknáztam ki mindent... hát mostanra ez az érzés elmúlt, de ettől függetlenül be kell fejeznem azokat a dolgokat, amikbe szeptemberben belekezdtem. az az igazság, nem volt különösebben katarktikus élmény visszajönni... se nem túl jó, se nem túl rossz, most ez a megszokott, ez van, ezt kell csinálnom. persze ott van a tudat, h ha nagy krízis áll elő, akkor akármikor hazamehetek, oda, ahol biztos, h jó, és ez nagyon megnyugtató érzés!
a lakótársi felosztás ősz óta eléggé átalakult: marianne és renata elköltöztek (marianne azért, mert szakítottak alfonso-val, renata pedig babát vár és nyilván ennél egészségesebb környezetet akart a kicsinek). maradtunk: alfonso, balta, roberto, én, és jött egy magyar lány, juci. lehet ismeritek, pázmányos, szőke. na hát szerintem ha nem így hoz össze minket az élet, mi két szót sem váltottunk volna egymással... viszont dumálgattam vele a napokban és jófej, normális értékrenddel bíró csajnak tűnik, aki még bulizni is tud, szoval nem igazán kívánhattam volna nála jobbat.
robertoval nagyon viharosan alakultak a dolgaink az otthon tartózkodásom utolsó heteiben, én konkrétan olyan depresszióba estem, mint tínédzser koromban, de ez annyira képlékeny sztori, hogy inkább nem részletezném. tulajdonképpen úgy jöttem vissza, hogy 'legalább meglegyen a lehetőségünk szemtől szemben, értelmes ember módjára szakítani'.
ami még nyomott azon, h rossz volt eljönni otthonról, az az volt, h úgy éreztem, h az itteni életem egyik színtere sem működik igazán. a robertósat fentebb említettem; a melóhellyel azért voltak kétségeim, mert ősszel úgy gondolom önhibámon kívül sok szart kaptam. a konkrét kiváltó ok az volt, h a főnök igaz, h jóváhagyta még nyáron, h hazamenjek a vizsgaidőszakra, de amíg távol voltam ezt úgy felfújta magában, h pikkelni kezdett rám és ha mindent jól csináltam is keresett valamit amibe beleköthetett és ami alapján cseszegethetett. ezt a dolgot később sikerült vele áthidalnom, de feldolgozni nyilván más dolog, meg persze bennem volt a de ja vu - szerű félsz, hogy ez megismétlődik. (ori látta, h akkor hogy s mint mentek a dolgok, tényleg nem arról volt szó, h én érzékeny kislányként hisztizek, hanem szörnyen gonosz és övön aluli módon baszogatott a főnök) -> nem akarom elkiabálni, de már két shiftem volt azóta, és úgy tűnik nem fordult ki újra magából, ezért jó volt újra csapolni, ehehe. bár az igaz, h mivel a pub nem megy jól mostanság, tőle függetlenül kevés órát kapok, ami a fizetésem szempontjából ijesztő és szomorú is egyben. lehet, h próbálok majd egy másik part time melót találni, ma körbe is nézek a városban, h vannak-e üresedések.
a baráti szál meg amiatt volt csalódás, mert ugye nekem marianne volt az első emberem itt ilyen téren, ő viszont mióta fofo-val szakítottak valahogy csak és kizárólag rajtam élte ki az ignoranciáját. ez alatt azt értem, h a fiúkkal 'maradjunk barátok' címen viszonylag sokat foglalkozott, engem meg egyenesen leszart. ami azért volt sokkoló, mert úgy gondoltam, h a közöttünk lévő dolog ennél többet ér. a mai napig nem értem amúgy a viselkedését, de mióta visszajöttem, nyit felém. és hát értitek: nem harag volt bennem felé, inkább olyan szomorúság félét éreztem vele kapcsolatban. és hát ha egyszer megszeretünk valakit, szimplán elvek miatt képtelenség a szőnyeg alá söpörni...
na és a történések az utóbbi napokban:
összességében minden oké, zajlanak a dolgok. vasárnap csajbuliban voltam (marianne, a barátnője + az új lakótárs csaj), hát kérlem alássan iszonyat csúnya módon berúgtunk, ami most az egyszer tényleg nem az én hibám volt, ugyanis a lányok (marianne) most jött rá, h alkesz lesz és úgy ittunk, mint a 15 évesek, akik először találkoznak alkohollal. sajnálom amúgy ezt a lányt, nagyon össze van zavarodva szegény. önzők a nők, ő meg akaratlanul is el volt kényeztetve, hisz kikapta a perfect boyfriend-et... furcsa elvárásai vannak/lennének, talán mostanra kezd neki leesni, h mit veszített. persze, meg is értem, hisz én is voltam ilyen szituban anno. szeretnék neki segíteni, kérdés, h hagyja-e, szeretném megérteni az ő nézőpontját, de arra hivatkozva, h 'ne rontsuk el a hangulatot', nem beszéltünk róla. hát csak szeretem én őt. a tavalyi évben kulcsfigura volt a itteni kis életemben, és igen, csúnyán viselkedett velem, de nem tudok rá haragudni és szeretnék mellette lenni. ha van rá igénye. ha nincs, hát akkor csak sajnálni tudom és hagyom főni a saját levében szegényt.
hétfő reggel renata megszült, megérkezett a kis paola (a.k.a she bongo)... hát hát hát... egyszerűen számomra ez varázslatos. az, h láttam valakit napról napra növekedni és most meg látni az eredményt.hétfőn meló előtt be is mentem meglátogatni őket a kórházba... az a pillanat, amikor megláttam renatat a babával a kezében... komolyan mondom, én még nem éreztem ilyet! az egy dolog, h renata is megéri a pénzét, de hát erről az a csöpp kis ember abszolút nem tehet... őszintén remélem, h jó élete lesz és renata körül is minél hamarabb elrendeződnek a dolgok. az apuka, ha minden igaz hamarosan kap vízumot a uk-be, tényleg remélem, h minden a lehető legnagyobb rendben lesz velük. amúgy nem tudom, körülöttem ezelőtt még nem szült senki nagyon közeli emberke, főleg olyan nem, akinek a terhességét ennyire nyomon tudtam volna követni, de hát ááááá... életemben most használtam angolul az wonderful szót úgy, h igazán értelmet nyert! maga az, hogy egy nem egészen 1 napos babát látsz testközelből... áááááá. rettentő durva. meg azóta voltunk már 'háznál is', ehehe... kurva vicces, hogy ezek az olaszok basszus... amikor egy 1 napos gyerket próbálnak elaltatni, vagy abbahagyatni vele a sírást... úgy ciccegnek, mint egy kutyának :D :D :D képzeljétek el a szitut, hogy a gyerek ordít már 20 perce, mamma már full ideg, a két melák cicceg, én meg próbálom visszafojtani a röhögést. persze ilyenkor suttognak... ami náluk olyan hanghordozás, mint normális embereknél a hangos beszéd. :D ja, az egyik bnőm vetett fel egy nagyon vicces kérdést: hogy oké, hogy mi turmixult zöldségeket adunk a bébiknek, de az olaszok turmixolt pastát meg pizzát? :D :D ígérem kiderítem az elkövetkező hónapokban :D
ami engem és a huligánt illeti... hát... nem igazán tudok nyilatkozni a dologról. egyedül azt érzem, h bennem valami megváltozott. jól vagyok, és szeretem, de nem úgy. kérdés, h ez a másféle szeretet jobb-e vagy rosszabb. hihetetlen mennyiségű energiával töltöttetek fel, amikor otthon voltam, és persze az ő viselkedése sem múlt el bennem nyomtalanul. más vagyok. sokkal magabiztosabb, és nem az a görcsösen ragaszkodó valami, ami azelőtt voltam. ezt a fiú is érzi és talán kicsit meg is van ijedve, más részről viszont tetszik neki. nem veszem már magamra a hülyeségeit, nem fájnak, nem forgok rajtuk. és őt is máshogy látom, semmiképp sem úgy, mint a 'nagy, mindenható férfit' az életemben, akinek egy rossz reakciójától kikészülök vagy összeomlok. szeretem, ez nem kérdés. de nem úgy, mint mielőtt eljöttem. talán jobb így, mert kevésbé fájnak a dolgok és a jóknak meg változatlanul tudok örülni vele kapcsolatban. az is lehet, h tényleg kezdek kiszeretni belőle. nem tudom, nem is akarok ezen gondolkozni, majd megérzem, ahogy telnek az események. egy biztos: nem akarok visszaesni abba a görcsösen ragaszkodó állapotba, amiben korábban voltam! most jól érzem magam, nem fáj semmi. most tényleg jó. próbáltuk megbeszélni a dolgokat, de annak, h mi történt, meg miket vágtunk egymáshoz, egyikőnk sem érezte értelmét feszegetni, hiszen azt msn-en már százszor átbeszéltük. azon volt a hangsúly, hogy mit akarunk. és lám-lám (orinak volt persze igaza, de hát elborult fejjel nem tudtam tisztán látni, elismerem) mily' meglepő: mindketten akarjuk a másikat. nem is ezzel van persze a gond, hanem h ezt mennyire vagyunk képesek gyakorlatban is működőképessé tenni. na hát erről beszéltünk mi. az viszont már kérdés, hogy ő ezt mennyire gondolta komolyan és mit tud majd érte tenni. így inkább a tettek, meg az egymáshoz való viszonyulás amire figyelni próbálok és ez volt az árulkodó mióta itthon vagyok. és ahogy korábban leírtam, az enyém más. és ő pedig az én viselkedésem miatt reagál máshogy talán. látja, h nem hisztizek, meg nem sértődősködök (mert kb. hidegen hagy), de anélkül, h akármit reagálnék, érzi, ha nem úgy viselkedett, ahogy alapvetően elvárnám és rögtön korrigál. (persze nem kell itt nagy dolgokra gondolni, csak nyilván kétes helyzetben apró dolgok is ki tudják borítani a bilit.) 4 nap nem a világ, de arra pont elég, h leromboljon egy világot. nem rombolta le, csak erősítette. soksok kis apróságoból tevődik ez össze, de eddig megvan az összhang. persze ettől függetlenül lehet itt még akármi. amúgy meg tényleg nem tudom. persze én mindig mindent ösztönösen csináltam korábban is ebben a kapcsolatban, de a mostani fejemmel még jobban rájöttem, hogy nem szabad a másik felet elkényelmesíteni. és úgy gondolom, h azzal, h vitáztam vele, igenis elkényelmesítettem tudat alatt, mert az jött le neki, h mennyire ragaszkodom hozzá. mostanra viszont azt érzem, h látom őt a saját valójában és ő is lát engem. és ami a legfontosabb: azt az oldalamat látja, amit én is szeretek magamban. és korábban pont ennek hiányával volt a problémám. tegnap este meló közben pont az villant át az agyamon, hogy már elég ideje visszatértem ahhoz, h ehettem volna egy jó pastát. de hát persze, persze, nincs ezzel semmi probléma, h kimaradt a dolog, hisz minden este volt valami más: babalátogatás, meg főként meló. erre most kapom az sms-t, hogy vegyek már gnocchi-t, ha tudok, mert főzne végre nekem valami jót. szoval érzi ez a lény, h mi van, úgy vélem. én meg mosolygok. és persze eszek egy jót, nehogy véletlenül fogyjak még egy kicsit :D
a házban amúgy az új lakótársi felosztás miatt elég kényelmes pozícióban vagyok, hisz nyilván a női jelenlét fontos, és én maradtam az egyedüli nőnemű, aki korábban is jelen volt a többiek életében. persze az nem azt jelenti, h örülök, h a többiek elköltöztek, meg, hogy jucit el akarnám nyomni, sőt!
szoval összegezve annyit mondanék (ez végülis hasznos, mert elég az első meg az utolsó bekezdését elolvasni a hozzászólásomnak :D), hogy minden téren jobban áll a helyzet, mint amire a visszajövetel előtt számítottam.
és veletek mi újság drágáim?
danikám, sajnálom, h keveset tudtunk találkozni, és hogy nem tudtam személyesen gratulálni a diploma osztón, remélem azért hallok rólad!
feri drága, hogy s mint? nagyon ügyesen lenyomtad a vizsgaidőszakot, le a kalappal! remélem élvezed a megérdemelt pihit és van időd kiengedni, gondoljatok rám, ha együtt isztok pls, számomra egy olyan igazi estéhez semmi nem ér fel! ugye az komoly, h jöttök dundiba? mikor tervezitek? én tényleg nagyon szeretném, ha hozzánk jönnétek, meg is sértődnék, ha nem így lenne, ehe. de tényleg, hát milyen már, na... nem csabit akarom lehúzni, de azért magamat csak közelebbi barátnak tartom. a magyar és a skót számom is él amúgy, mindkettőn el tudtok érni, le kellene egyeztetni, ezt a dolgot! :)
orsikám, gyönyörű, piercinges, dr barátnőm! jól vagy drágaság? hogy alakult utána a péntek este? nagyon jó volt együtt lenni, és remélem, h te is jól érezted magad! mi a szitu azóta? kevin? hogy áll a helyzet, mentek végül londonba? mert titeket meg szeretnélek meglátogatni, főleg, h kevinről mindig lemaradtam az utóbbi időben. meg hát amúgy is, ha olyan közel lennétek, such a shame lenne, ha nem látogatnátok el a fiúk által szervezett gig-re!
és végül, de nem utolsó sorban az én egyetlen sejttagom hogy van? el sem tudom mondani, mennyire örülök, h meglett a kerjog, azóta is ezen flashelek, hogy van igazság egyszer az életben, basszus! majd ha van időd, írd már le annak a körülményeit, mert nagyon kíváncsi vagyok! gondolom a család is mennyire örült, ooooh. ja amúgy tudod, mi a durva? tök gáz, h öcsivel én már lassan két éve nem találkoztam :( a fiúval volt valami kontakt azóta? voltál tegnap a moriban? tegnap meló közben rámhajtott egy leszbikus nő, és azon gondolkoztam, h mennyivel jobb is a pult másik oldalán fejtegetni az élet nagy dolgait, mint a vendégek hülye dumáját hallgatni munka közben :))))))
ugye írtok drágáim? ne hagyjatok info nélkül, mert máris nagyon hiányoztok! én is ígérem, jelentkezem olyan sűrűn, ahogy tudok, jó? csak ha nincs reakció, akkor nincs kedve írni az ember jányának... az nem szép dolog ám :)
úgy tűnik, hogy ez azon nem változtat, hogy nem látjuk egymást. előre szólok, 13án megyek vissza. őszintén remélem, hogy addig a sokrétű elfoglaltságaink mellett össze tudunk hozni egy ötös estét. :)
kisse en is elmaradtam, mentsegemre szoljon, hogy msn.en eleg jol megtalalhato vagyok
szeretnek itt is gratulalni a sikereitekhez, olyan jo latni, h mindnenki igy hasit elore, nem vicc, nagyon buszke vagyok am ratok !!!
dani es orsika, nektek nagy kitartast, az elso-utolso hajrara, nagyon gondolok ratok
ferikem, remelem msn.en tudunk hamar beszelni, mert mar nagyon reg sikerult, de tudom elfoglalt voltal, nem kis siker koronazza a kitartast !!!
henriett elvtarsno, na mi a helyzet, a nagy-dundee-ban, mar nagyon kivancsi vagyok am a fejlemenyekre
nos, gyerekek, en jol vagyok, hatarozottan ezt lehet mondani, amin dolgozom is, mint mindannyian, meg olyan kedves, szivet melengeto hely ez a franciaorszaaaag.
a munkammal vegulis minden ok, gyurom, ok, nem veszes, a talalkozo szervezese van mostmar az elso helyen, hisz bo egy honap es produkalni kell, nem hagyom magam, jo lesz es kesz
lassan nekem is el kell kezdenem tanulni, amihez semmi kedvem, na ezzel kene valamit kezdeni.
a kozhangulat jo, a barataimmal is, ugy erzem kialakult a statuszom is, fura osszevetni a dolgokat, az jopar honappal ezelottiekkel, lenyeg, ugye kiegyensulyozottan nezni, vagy mi......ok, kicsit mar le vagyok mara faradva
majus elejen megyek ugye delre, amire egyre jobban raflesselek, ááááááááá. holnap veszem a jegyem, a szallas mar megvan, ninaval meg a lengyel baratnnojevel indulunk neki a kalandnak, jo is lesz, kell egy kis toltodes.
hetvegen muszaly (vagy ez pontos j??) egyet buliznom, mert sok itt a program meg a szep es jo, sose volt kerdes, de egy kis fenekrazas mar ramfer.
amugy asszem en vagyok telhetetlen, mindig van vmi, nem lehet egy rossz szavam se
jaj, ma ahogy jottem haza, epp cipekedett egy fiu, lathatoan most koltozott be, en meg nem tudom miert, jofejnek ereztem magam es megkerdeztem segitsek-e neki, ő meg elfogadta, beszedbe is elegyedtunk, de voltam olyan bena, h a nevet se kerdeztem meg (pedig eleg jokepessegunek tunt)....oriiiiii.........na, remelem legkozelebb
heló kispajtások! jelentem, itthon vagyok dundiban. hááát mit ne mondjak... elég sok minden történt mióta elindultam otthonról. ott kezdődött, hogy a repülőm 4 óra késéssel indult el, lényeg, hogy kicsit sem kaptam agylobot :D aztánhát lekéstük az utolsó éjszakai vonatot brigivel és csak reggel 6kor jött a következő. itt jön be persze a fordulat, richard hősiesen megmentett minket és kijött elénk kocsival. megjegyezném, hogy hajnal 3ra értünk haza és másnap 8tól dolgozott. kedves :) deamúúúúgy tényleg annyira kedves fiú. aztán múlt csütörtökön elindultunk kirándulni és ma este értünk haza. első nap hardcore kempingben nyomtuk, a második két nap pedig hostelekben szálltunk meg. láttam szép tájat, hegyet, tavat, mindent ami szem szájnak ingere. tök jó volt otthon lenni, csomó erőt adott és úgy gondolom, hogy azon kívül, hogy túl lettem a nemzetközin kezdtem volna visszanyerni a stabilitásom. kezdtem volna... :D :D
ezen a ponton szeretném leszögezni, hogy nálam élhetetlenebb telhetetlen idióta picsát nem sokat hordott a hátán a föld :D:D:DD:D
jójó, nem mennék én bele a részletekbe, fogalmazzunk úgy, hogy a tájon kívül is sokat tapasztaltam :D nem tudom, hogy a nyílt konyha vagy a biliárd asztal űbereli-e a söröshordót??? :) szerencsére nekem a műkörmökre nem kellett vigyáznom ;)
valaki mondja már meg: mióta lettem totál idióta? lelkileg amúgy meglepően jól vagyok, az egyedüli parám az, hogy muszáj lesz tiszta vizet öntenem a pohárba mielőtt kiderül, hogy december óta két végéről égetem a gyertyát.
orsikám, örömmel fogadtam a fórummal kapcsolatos statisztikádat :) tudom, hogy mondtátok, de írjátok már le légyszi mégegyszer a dátumot, hogy mikor mentek polgából!
remélem kisori is jól van és eseménydúsak a napjai!
én ígérem, hogy próbálom magam aktivizálni a fórumon, de ti iiiis mááár, naaaa! fiúk, halljátok!
ma visszaolvasgattam a régi bejegyzéseinket -mikor lenne máskor ilyenre ideje az embernek, ha nem államvizsgára készülés közben :)- és több megállapítást tettem:
1. nagyon viccesek vagyunk :)
2. a fórum eddig 16 oldalra nőtte ki magát, amelyből (most meglepő adat fog következni) 13 júliustól novemberig íródott és november közepétől, azaz az elmúlt 4,5 hónapban pusztán 3... nem dorgálásként írom, mindenki tudja maga mikor, mennyit tud, szeretne írni...
én most vp-ben nyomom, államvizsgára készülgetek... para 1000rel!!! de még sosem volt úgy hogy ne lett volna valahogy! :)
ne köszönd meg, mert zavarba jövök... olyan jó volt végre látni!!! és látni hogy milyen okos, szép és talpraesett felnőtt nőt farag belőled skócia (kis hippi beütéssel :) ).... remélem, h jó lesz visszamenni és jól fogod magad kint érezni!!!
már nagyon várom, hogy újra együtt legyünk! tudom h mindenkinek most ott kell lennie ahol van... és mindenki folytatja majd a saját útját, de már nagyon várom hogy pár péntekihez hasonló vicces bulit elüssünk ötösben is!
csak annyit szeretnék mindenképp leírni, hogy hihetetlen jó volt végre értelmes, értékse beszélgetést folytatni olyan emberekkel akiket szeretek és akik szeretnek.
ti nem is tudjátok... tényleg összehasonlíthatatlan!
nem tűntem el, a síelés jó volt, sajnos az utolsó 2 napban megbetegedtem, torokfájás + magas láz, de nagyon szép helyen voltunk, jó volt az egész, szerencsére baleset nélkül megúszta az egész társaság (nem úgy, mint Bálint és Zsófi, szegények mind a ketten síbaleseteztek az idén, de már jól vannak, megmaradtak:))
Április 18-án jön a polgár államvizsga, amire el si kezdtem tanulni egy kiba****t hosszú 700 oldalas jegyzetből, ami elképesztően szar, úgyh most Oriska tanácsa alapján áttérek egy 500 oldalas kidolgozásra. Mostmár kicsit kevesebb, mint négy hét van hátra, nem tudom, hogy lehet ezt addigra teljesen jól megtanulni, de nyomom neki, aztán lesz, ami lesz, nem hagyom, h egy ilyen hülyeség elrontsa a kedvem:)
Heni azatérését már nagyon várom, kevesebb, mint egy hét és megünnepelhetjük a sikeres vizsgát!!!!
Megyek vissza tanulni, egy kicsit megint megfájdult a torkom, úgyh literszámra iszom a teát, nem akarok megint kidőlni...
Nagyon jó ám olvasgatni a beírásokat, jelentem, h mostnaában vagyok msn-en, úgyh majd jól elkapom, akit fönn találok!!!!!
en jol vagyok, koszonom, mindig van valami, dehat ilyen ez az olyan.
nagy dolog tortent am, egy hetvegen 2 dizsibe is voltam, ket sulyosan jo buliban, es sikerult hozni a formamat, szoval ma, vasarnap nyugodt lelekkel takarithatok.
tavaszodik, ami hihetetlen nagy boldogsaggal tolt el.
a koltozes, az munkahelyi koltozés volt, en ugyanott lakom, éljen a koli. most itt onkormanyzati valasztasok vannak, ezert volt a pakolas, mert az muvelodesi hazban, ahol van egy szekcionk, ott is szavazohely van. gondolom otthon, rendes gyerek modjara szavaztok lelkeim, ha mar mi nem lehetunk otthon, sajnos en voltam olyan bamba es elfelejtettem itt kérni magamnak, hogy otthonra szavazhassak, en balga.
az avenir jeunes-nel lenyegeben minden ok, bár a sok szemelyvaltozas miatt (elment 4, jott 3) hetekig allt a bal, sok volt az en feladatom is, kicsit ram is nehezedett, de alakul a helyzet és a fonok is rendes, gondolom latta, h probalkozom. a kis lelkes ori....
a koliban osszessegeben minden ok. seb, frane meg en tartjuk a frontot, sokszor igy harman vagyunk és nem is rossz ez, megszerettem oket, es azt gondolom én is szeretve vagyok. dehat ugye aix kisvaros, lepten nyomon belefut az ember a tobbiekbe, kavarodnak a szalak, ahogy kell, dehat a nok meg ferfiak kozott mindig ez a vege (kiveve a mi nagy 5os csapatunkat). én probalom magam tavoltartani minden kavarodastol, ami nagyjabbol megy is. jo emberismereti példa nezni a tobbieket, sokat tanulok belole.
2 het mulva jon a csalad, ami tok jo, mar varom, jo lesz, sokat nevethetek majd.
megujitottam a fenykepfalamat is, ti persze ugyanugy mosolyogtok le ram, mind a negy szep baratom.
kicist fogyozni kene, bar nagyjabol formaban vagyok, de na.
valtozatlanul szerelmes vagyok az orszagba, persze foleg a nyelvbe, meg a hegyekbe...........alakul, mindig alakul.
fiuk, remelem jo volt a sieles, és ugy orulok a boldog maganeleteteknek, csajok, mi is hasitunk, ahogy kell...............:-))))
a diplomamunkakhoz gratulálok, orulok, h mindenki idoben leadta, nem is beszelve a jogveszto hataridokrol....hehehe
én is rendithetetlenul forditom a becsi vételi egyezmenyrol a kis francia szovegemet...hohoho
heni, lelkem remelem jol vagy, halad az ugy, én érzem innen is és csatlakozom orsikahoz, a temat illetoen, teljesen jol irt, osztom a velemenyet, nem kerdes, h megcsinalod. (szombat hajnalban, pont kimentem pisilni, utana láttam, h hivtal és nem volt pénz a kartyamon, h visszahivjalak............ugye jol vagy???)
jaj, láttam am az uzenofalon, hogy notaest volt...óóóóóóóóóóó
ja és dani ne aggodj, junius 15 és 20 kozott menthetetlenul meg fogok jelleni kishazankban, és maradok is, no pánik, ugyanis en is ellenállhatatlan vagyat erzek egy hasonlo diplomamunka megirasahoz..............lassacskan, doucement, doucement (csak finoman, csak finoman, ahogy itt mondjak)
ja, és jelentem, seb beszel magyarul, mar legalabb 6 mondatot, lelkesen tanulja mar legalabb egy hete.............mar tudja mondani, h "seb vagyok és te?" meg, h "francia vagyok és te?"...........naggyon vicces, ja mer a lelkem jon am, juliusban, csekkolni magyar eletet, hehehe (meg a magyar dekoltazsokat)
na, most folytatom a portorlest, ma sokat vagyok msn.en, hátha elkapnek valakit, jo volna, mert hianyoztok ám
halihó! fiúk, lányok, jóbarátok!!!! mi van veletek????
ok, fiúk síelnek, tehát az ő aktivitásuk valószínűleg a szokásos alatt lesz...
lányok, veletek mizu?
henivel szerencsérew tudtam picit beszélni tegnap előtt, de ori drága veled mi a helyzet??? nagyon rég hallottam felőled! remélem csak elfoglalt vagy... sokat gondolok rád!!!
szép napot mindenkinek!!!!
ja, azért mindenkit szeretnék felszólítani, hogy íííííííííííírjon!!!!
gondoltam elmondok nektek egy tanulságos népmesét a buta lányról, hogy mindenki egy életre megtanulja hogy NEM SZABAD diplomamunka-leadást intézni... elsősorban természetesen NEM SZABAD AZ UTOLSÓ NAPRA HALASZTANI!!! de ezt ugyebár eddig is tudtuk... a történet ott kezdődik, amikor reggel 3/4 7-kor a könyvkötő előtt álldogáltam, hogy -a várt tumultus és túlterheltség ellenére biztosan- bekötethessem a remekművem... sikerült leadni, elvállalták egy órás határidővel, hogy cakkum-pakk (bőrkötés, spirálozás, cd) elintézik... hazajöttem, hogy majd fél egykor felveszem, gyeney egytől lesz bent és a leadási majomketrec pedig egytől háromig vette át. természetesen a könyvkötőnél való hajnali megjelenésem esetemben feltételezte, hogy nem alszom -különben számomra esélytelen lett volna odaérni korán. úgyhogy amikor leadtam, hazajöttem és elnyomott az álom. rám jellemző módon elaludtam persze és 3/4 egykor megriadva gyorsan összekaptam magam és mentem felvenni a dolgozatot... (arra már ki sem térnék, hogy cd-t nem másoltak, egyéb problémák merültek fel, mire kb fél óra alatt sikerült elintézni)... Akkor felmentem a tanszékre, hogy megkeressem Gyeneyt, ahol közölték velem h elment, szabó marcell sincs... majd hétfőn próbáljam meg... kösz! (persze neptunt zárják éjfélkor stb...) szóval a most vagy soha szabály lépett életbe... to... tanumányi dékánhelyttes, tanszék, dékán, to, ketrec, tanszék... köröket róttam, közben dani -aztán neki köszönhetően a fél hök- meg bárándy gergő a telefonon, hogy valaki szerezze meg nekem gyeney számát, hol tudom utolérni, max majd odamegyek taxival.... negyed háromkor még semmi eredmény nem volt (pénteken ugyebár senki nem szeret dolgozni)... az egyetlen kicsit is illetékes ember, akit megtaláltam fél órával a leadás előtt az JOBBÁGYI volt (mint dékánhelyettes)... :S miután két ciginyit bőgtem kicsit az udvaron, hogy hogy lehetek ekkora fos, szar bénagyerek... és ha ezt most elbukom akkor aztán tényleg kaki van (nem azért mert nem lehetne elcsúszni egy fél évet... de ha ez most beüt, pláne ilyen baromság miatt, akkor aztán tényleg az életem minden területe romokban hever és az elkövetkezendő kb egy évben kibaszott szarul fogom magam érezni...és ezt nem engedhetem meg magamnak)... szóval miután túlestem egy kis pityergésen, felhergeltem magam, hogy bemegyek hozzá és addig ki nem jövök, amíg alá nem írja nekem azt a szart, ha bele döglök is!!! nagyon meggyőzően előadtam a sztorim, beleegyezett, hogy aláírja, d csak ha odaadm neki a konzultációs lapot... amit tanszékektől változóan bele kell fűzni vagy mellé rakni, nálunk le kellett adni a tanszéken. ezt mondtam is neki, nem hitte el és azt mondta h csak akkor írja alá, ha megvan a lap... lerohantam a tanszékre, ami negyed órával azelőtt zárt be és a hülye kurva bent volt, de mivel aznap már kb tizedszerre mentem, nem nyitotta ki nekem az ajtót... (ha legközelebb látom azt a picsát, megtépem... vagy ha ti látjátok, megtehetnétek nekem! :) ) ekkor eszembe jutott, h mikor leadtam a konzultációs lapot (ismerve a szitukat, amik megesnek velem meg a pázmány ügykezelését, csináltam egy fénymásolatot)... ekkor miniszoknyában, csini csizmában negyed óra alatt lefutotam a pázmány-otthon-pázmány vonalat a szentkirályi és wesselényi utcákban dolgozó munkások nagy örömére... :D így 14.50-kor jobbágyi aláírta... (persze miután meggyanusíott, h most fénymásoltam... lehordott és kiselőadást tartott a jogvesztő határidőkről)... úgyhogy 14.56-kor sikerült leadni... (ugyebár a határidő 15.00 volt...) a nénik a ketrecben nem akarták elhinni h meggyőztem jobbágyit méltányossági ügyben!!! :) azt mondták erre még az egyetem történetében nem volt példa! :D :D :D
szóval most itthon punnyadok és próbálom feldolgozni! :) bocsi, h ilyen hosszúra nyúltam, de szerintem vicces és tanulságos sztori... és nagyon friss és nagyon nagy dolog... úgyhogy kivel osszam meg, ha nem a legjobb barátaimmal??? sok puszi mindenkinek! legyen szép és talán kevésbé kalandos napotok!!!!
Jó látni, hogy mindenki kisebb-nagyobb sokkok után sikresen összeszedi magát lasan és újra fellendül a hodof élete!!!
First of all..... Henibaba, végigcirkáztam a negyedéves ismerőseim wiw-en és már mindegyiküknek a postaládájában ott lapul a mail-em, úgyhogy ne izgulj; anyag lesz! Tényleg nagyon sajnálom, hogy mostanság így oszt az élet neked is... de tudod hogy van... csinálni kell, túl kell élni... mert úgyis bebizonytíja az élet hogy egyedül vagy és csak az van, amit magadnak megteremtesz. (persze vannak barátok stb.... de valahol akkor is csak magának van az ember). szóval semmi egyebet, csak erőt és kitartást az előtted lévő munkához! nem azért mondom, hogy megcsinálod, hogy nyugtassalak, hanem mert meg tudod csinálni (nyilván nem az anyag elsajátíthatósága a kérdés) és nem teheted meg magad miatt, magaddal szemben... (nekem januárban hasonló kétségbeesett szituban azt mondta anyukám h azért nem bukhatok meg, mert akkor az önbecsülésem tényleg megborulna.... és arra semmi szükség... ha megoldható, oldjam meg... és igaza volt). A pasik meg birkák! A külföldiek pláne! :) (ehhez kb én is ennyit tudok szólni :) )
Ori, hová költöztél? Milyen volt a kirándulás? Sajnálom, hogy így eltűntem, de akkor vasárnap msn!!!! aki tud, jöjjön!
ha minden úgy néz ki készen van a diplomamunkám (asszem ideje, mert holnap van a határidő... remélem sikerül időre beköttetnem reggel -mer ugye nekem az sincs meg :). szóval ezzel buzultam... azért tartott ilyen sokáig, mert rettentően ki vagyok merülve és folyamatosan azt éreztem, hogy óriási erőbedobással és erőfeszítések árán is csak kb 60%-on tudtam teljesíteni.... nagyon nagyon nagyon fáradt vagyok és már alig várom, hogy az elkövetkezendő kb 2 hétben átadjam magam az édes semmittevésnek... még mindig van egy kb fél órás munkám rajta, amit bizts kb öt óra alatt tudok majd elvégezni. mivel ilyen kimerült vagyok, ezért úgy haladok, mint egy csiga. (tegnap a kb. fél órás munkát is vagy 5 órán át csináltam, úgyhogy legalább a mai negyed órással is elütöm majd az időmet... :) ) szóval velem ennyi... ha van kedvetek dumcsizni most SOK IDŐM LESZ!!!! :D
millió puszi mindenkinek!!!! de főleg a lányoknak!!!!
Olyan régen írtam, h már el is felejtettem milyen jó érzés:)
Heni, sztem nyugodtan menj Raffaihoz, én kétszer is vizsgáztam nála, egyszer nemzetközi 1-ből és teljesen normális volt, uv-n átengedett kb mindenkit. A stílusa fura, emrt nem kedves, hanem flegma, és ettől sokan megijednek, pedig nem kéne. Ja, és a legfontosabb tulajdonsága: szereti látni, ha nem vagy hülye. Szóval amennyire én észrevettem nki vál.bíráskodás vizsgán most jan-ban, azon húzta fel magát, ha vki hülye, nem pedig azon, h nem tudsz vmit. Szóval sztem jobb, mint Saci, akiről nekem az az infóm, h úgy kétdez, h nem érted, mit akar. Ez Raffaival sosem fordult elő, mindig olyat kérdezett, ami nemhogy a könyvben, de a jegyzetben is benne volt:D Egyébként meg nem is biztos, h hozzájuk kerülsz, lehet, h Burián lesz (nem is tudom, Bánrévi szokott-e ebből a részből vizsgáztatni, ő igazi ajándék, tuti jó jegy-vizsga...) Gyak.anyagot majd szerzek, Andi ismer alsóbbéveseket is, előny...
Velem amúgy minden ok, leadtam a diplomamunkát, felvettem az államvizsga-kurzusokat, polgárral kezdek ápr 11 és 25 között vmikor, a pontos időpontot még fel kell venni, vasárnap megyek síelni Ausztriába, jön Feri-Orsi is, és ami durván jó, h Andi is!!!! Egymástól tök külön fizettünk be az útra (egy társasággal megyünk, ugyebár), asszem ez a sors keze:) Nagyon jó vele egyébként, jól elvagyunk, szerencsére diplomamunkaírás közben is tudtunk találkozni, nélküle nagyon szar lett volna két héten keresztül csak írni azt a vackot... Bár nem akarok panaszkodni, két és fél hét alatt könyvtárazással együtt is megvoltam, Andi olyan édes volt, h elolvasta az egészet és lektorálta, úgyh sztem ő az egyetlen ember a földön, aki elejétől a végéig elolvasta (Lábady+akik előtt védenem kell majd vmikor márciusban erre nem lesznek képesek, úgy érzem legalábbis:))
Pénteken lesz nótaest, ott még rendesen szétcsapjuk magunkat, hiányoztok ám nagyon egy-egy ilyen builiról, jó lesz már veletek is csinálni vmit, Heni, veled pl majd tök jól meg fogjuk ünnepelni az új west-balkánban, h sikerült a cv-d!!!!!!
Ori, remélem jól ment a költözés (vagy még tart?), hallom jó volt a party Bordeaxban:) Te egyébként kerek egy évre szerződtél Aix-ba? Szóval csak augusztusban jössz haza? Ha majd itthon leszel, bepótoljuk a tánchiányodat, ok?
Orsinak még küldök egy szurkolást, h meglegyenek az utolsó simítások a diplomamukán, puusz mindenkinek!!!!!!
(Feri, enked csak azért nem írok semmit, mrt ma már beszéltünk telón:))