Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
De ezt még gyorsan búcsúzóul, mert még karácsonykor is pörög a nagy buldogságban a Fassekérdezte rovat...
"az a bűnöm állítólag, hogy nem sajnáltam Kozmát, nem neveltem meg (edukáció), nem segítettem rajta, hogy ne legyen gyerekbántalmazó és ne nyomorogjanak."
Hogy sunnyog, pedig a legundorítóbb bűnet a bemószerolás és a kisbaba GYES-ének elvétele volt, ráadásul zsarolással egybekötve.
"Én azt akartam, hogy aki engem, a férjemet, gyerekeimet alázza, a blogom szépségét mocskolja,..."
Jáhájájjj...
"...aljas mohóságból és netgerjesztette gyűlöletből, a csőcselék elvárásaihoz buzgón igazodva bíróság elé rángat hazugságokkal, mindamellett náci, az kapjon a pofájára."
Jogerősen elvesztette perek sorát, szóval igazságok voltak azok.
Tessék mondani, rusi néni, ez a feminácikra is vonatkozik? :-)
Na, meg a Tranyógyűlölde is:
"Teremtve vagy. Ha a tereméssel vitatkozol, soha nem lehetsz boldog (ez több mindenre igaz:..."
Például, mikor Jézus borrá változtatta a vizet, az mi volt?!?
Teeee.
"Természetesen videóból kivágott, élő helyzetben fényképezett fotón mindenki szarabbul néz ki, velem is csináltak ilyet (mondjuk én ott is jól néztem ki)."
Most nem rakok be képet, de szerintem tudnátok ellenpéldákat hozni...
(arról nem is beszélve, hogy ha nagyonnagyszerelem uraság valóban náci lenne, eszébe nem jutna méltatlanul egy olyan kitüntetés másolatát viselni, amit egykor a fronton példás hősiességet mutató személyek érdemeltek ki, de erre tényleg kár szót vesztegetni)
Rusony, egyébként ugye egyetértesz azzal, hogy akár 100 példányban, ügyvéd által lepecsételt papírban rögzítsük, amikor arról ordibálsz, hogy téged nem lehet tönkretenni, neked senki semmilyen formában nem tud ártani, és minden hasonló kijelentés?
Ugye vállalod ezt bárhol, bármikor, és nem állítod soha az ellenkezőjét, pl. bíróságon? Ugye nem?
Valaki világosítsa fel, hogy a nácizást már a 90-es években is olyan szinten túltolták, hogy komolytalanná vált és értelmét veszítette, mára pedig olyannyira közhelyes, hogy az emberek legfeljebb ásítanak egyet, amikor valaki egy vitában képtelen érvelni, és kínjában ezt húzza elő "ütőkártyaként".
Van az már 4 millió is. Nem baj, vágyja. Gondoltam már rá, hogy Kozmáékat fel lehetne keresni, hátha ők is indítanának pereket, végülis adhatunk kölcsön... Mekkora sivítás lenne amiatt is! :))
Mondom, rusony, kezdj el érdekes és szórakoztató lenni, vagy fel kell találnunk magunkat, aztán még ilyeneket csinálunk unalomból. Akarod ezt? Na ugye. Legyél ügyes bohóc, olvass Sodipediát, onnan lesd el a trükköket, pl. te is mutogathatnád a mocskot, amiben élsz, meg amikor amikor a sütőrumra kapkodod a Xanaxot az idegtől rázkódó fejjel és rázod az öklödet, hogy mind máglyán égünk el, azt is igazán videóra vehetnéd. Sodi napi pár dollárokat keres is ezzel a TikTokon, máris előbbre van, mint te a bekamuzott magántanárkodással.
Senki sem kíváncsi az okoskodásaidra, amúgy is csak égeted magad a műveletlenségeddel. Te trash vagy, viselkedj is úgy.
Én azt akartam, hogy aki engem, a férjemet, gyerekeimet alázza, a blogom szépségét mocskolja, aljas mohóságból és netgerjesztette gyűlöletből, a csőcselék elvárásaihoz buzgón igazodva bíróság elé rángat hazugságokkal, mindamellett náci, az kapjon a pofájára.
jaja, most épp egymillát kapott a pofájára, de fog mág többet is... DDDDDDDDDDDDD
A Fassekérdeztében megint Pítről és Villőről nyikog, annyi az új benne, hogy most a Kozma-ügyet is taglalja, ő nem bán semmit, megérdemlik a gyerekeik is bla bla bla, a szokásos. Nahát, rusony, csak nem visszaütött ez is?
Ne aggódj, rusony, mi mindig teszünk róla, hogy a bűneid ne merüljenek feledésbe, és hogy minden nap kapj a pofádba. :)
Az újabb adósságodat kifizetted már? Inkább erről bregyogj! Vagy éhségsztrájkolj megint egy étteremben pengeszájjal egy pohár víz mellett, hogy nevethessünk, mert amit mostanában előadsz, az nagyon karcsú. Még bohócnak sem vagy jó, rusony?
Ahogy elnézem, baromi sok időt tölt azzal, hogy ott írogat. Az a kérdés merült fel bennem, hogy ha valaki saját állítása szerint rengeteget sportol, rengeteget művelődik (olvas, színhába jár, stb.), rengeteg magánórát ad, rengeteg időt tölt a párjával és a gyermekeivel, és végül, de nem utolsósorban még könyvet is ír, vajon hogy jut ideje arra, hogy naponta órákat töltsön netes beszólongatással? Nem alszik, vagy mi?
most sajnos nem érek rá szelfizni, mert vettem a lidl-ben egy ezresért egy halom különböző kék árnyaltú karácsonyfagömböt, volt itthon maradék színes strassz, és most teleragsztom a gömböket strasszal, olyan csicsa-csillogó fám lesz, hogy csak nnnnnna !!!!4444!!!!
valamint macskás-tappancsos-láncos díszeket eszkabálok, amiket rá lehet rakni a gömbökre :)
Minden kétséget kizáróan ő áll a zöldbánat nick mögött? Ez tényként kezelendő? Csak kérdezem, mert sosem olvasok threads-et (azt sem tudom, mi az, hogy őszinte legyek).