Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.20 0 0 97
Magyarországért, a köztársaságért!
Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.20 0 0 96

Mindig igyekszem finoman és választékosan fogalmazni...

:-)

Előzmény: Réz Gál Ica (94)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2010.04.20 0 0 95
Nem értik. Nem baj. :-)
Előzmény: T.Howard (93)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2010.04.20 0 0 94

"eredmény máig nem is változott. A Böszme és az MSZP túltartózkodta magát a hatalomban. "

Túltartózkodta:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (92)
T.Howard Creative Commons License 2010.04.20 0 0 93
Három éve, hogy érik a dolog és a mai napon is azon elmélkednek hogy miért ez a zakó.
Előzmény: Réz Gál Ica (91)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.20 0 0 92

Hát igen, ez a 2/3,  80:20-ra nőtt a vizitdíjas népszavazásra. Ugyanez a 80:20 jött ki a mostani szavazáson is, csak éppenséggel a 80-as rész árnyalódott. Ez is azt mutatja, hogy akkor a Fidesz az egész társadalmat maga mellé tudta állítani, világnézettől függetlenül. Az elvhű szociknak maradt a 20% és ez az eredmény máig nem is változott. A Böszme és az MSZP túltartózkodta magát a hatalomban. Magukra vessenek. Soxor leírtam, hogyha a népszavazás után levonják a tanulságot és belemennek az előrehozott választásokba, most nem itt tartanák. Nem kár értük....

Réz Gál Ica Creative Commons License 2010.04.20 0 0 91

"Mi az, megint nyert egy közvélemény-kutatást a Fidesz?"

Nyihihihiiiiiiii! Közvéleménykutatást?

Marha.

Előzmény: KukacAV (8)
T.Howard Creative Commons License 2010.04.20 0 0 90
+ 2
Előzmény: Phat_Mammma (83)
NAtional STYLE Creative Commons License 2007.07.06 0 0 89

ha majd 90% akarja, hogy takarodjon - akkor talán kirúgja őt az szdsz

ooloo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 88

A célratörő ugye azt jelenti, hogy valakinek vannak határozott szándékai, nem csak sodródik az eseményekkel. Az erőszakos pedig azt, hogy nem sajnálja az energiáit; aktív és tevékeny a megvalósításban. Egy olyan párt, amelyikre ezeknek a tulajdonságoknak az ellenkezője igaz, csak az álmodozók szavaznak... :)

Persze, az MSZP előbb-utóbb talán felébred, de mire? Nagy párt, hatalmas választóbázissal és legalább háromféle (de lehet, hogy több), egymásnak homlokegyenest ellentmondó jövőképpel. Amíg ebből valamelyik ki nem forrja magát, szvsz a szoci párt béna kacsa.

Előzmény: zi_laj (86)
zi_laj Creative Commons License 2007.06.30 0 0 87

Ja, minden kórházhoz egy szóvivőt!

Hülyeségre mindig van Mo-on pénz, no meg lopni!

Szerintem röhögni fognak idejárni, hogy a magyaroknak megint sikerült valamit elb***ni, ami még viszonylag működik. S erre nem kellene büszkének lenni!

"hogy kárba vesszen dr. Horváth Ágnes és szakértő testületének"

Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek!

Előzmény: Gogolák (9)
zi_laj Creative Commons License 2007.06.30 0 0 86

Inkább célratörő, és nagyon erőszakos!

Előbb-utóbb az MSZP felébred!

Előzmény: ooloo (63)
Sign Creative Commons License 2007.06.30 0 0 85
ne szavazz rá.
Előzmény: smcc (84)
smcc Creative Commons License 2007.06.30 0 0 84
Nincs mit csodálkozni azon hogy Megyó gyurcsótány mellett kampányol... benne van az ok az öszödi beszédben. Hazudtunk és ha kell tovább hazudunk hogy a hatalmat megtarthassuk, mert ez mindenkinek egzisztenciális kérdés....

Persze kicsit cifrábban hagnzott el meg ugy hoyg tovább nem hazudhat, na de egy hazug embernek mit ér a szava? Akkro hazudik a legnyilvánvalóbban, mikor kijelenti azt, hogy nem fogok hazudni...

Be is bizonyítította már akkor is (őszinte vallomásnak próbálta beállítani az geészet - holott egy bukta volt, kiszivárogtatták) meg a napokban is, mikor az évfordulón pozitítiv an ferditve mondta el a beszédet...
Előzmény: ooloo (70)
Phat_Mammma Creative Commons License 2007.06.30 0 0 83

2/3  + 1

:-)

st.laszlo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 82
Azt nem tudom mióta 'figyelsz' az oldalra csak azt vettem észre akkor száltál be amikor kb. én./vagy lehet pont ennek a hatására/.Akivel idáig beszéltem nem igazán értette mit mondok...de lehet,hogy Te se.
Előzmény: Törölt nick (81)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 80
Te mindig csak figyelsz !? néha-néha meg egy rövidet beszólsz.Hogy van ez?
Előzmény: Törölt nick (79)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 78
Azt hittem,hogy cuccolsz.Más.Nem TK.,de azt hiszem sem idő sem igazi beszélőke nem áll rendelkezésemre,megfelelően prezni ezt az egészet.Egy biztos én az ORSZÁGRA és a MAGYARSÁGRA fogok mindíg elsősorban gondolni!!
Előzmény: ooloo (77)
ooloo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 77
A párt nem más, mint a politikusok egy csoportja. Viszont egy politikusok nélküli ország már érdekes kisérlet lenne. Feltaláljuk újra a tanácsköztársaságot? :DDD
Előzmény: st.laszlo (75)
ooloo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 76
Szoci belügy. Gyurcsány csak egy szolga, nem ő mozgatja a szálakat. Tucatnyi nevet fel lehetne sorolni, akivel ugyanígy elműködne a koala.
Előzmény: Törölt nick (74)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 75
Te is tudod,hogy igazából egyik pártnak sem lehet hinni,mert mást hitetnek a választások elött és más lesz a valóság.GyF-re is meddig lesz szükség nem tudja sem a tagságuk sem a 2/3.Ha hamarabb akar kiszálni legfeljebb kilövi magát.Igazából pártok nélküli ország lenne a megoldás.
Előzmény: ooloo (71)
ooloo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 73

1.) jó éjt!

2.) bizony, az képtelenség... ;-)

Előzmény: John Doe(520i) (72)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.06.30 0 0 72

Tudnék én ettől jobb, fáklyaként világító érveket is írni, de

ad 1.) Most már (nekem) késői az időpont, hogy ebbe a hosszabblélegzetű vitába belemenjek,

ad 2.) Lassan már nem is látom értelmét. Meggyőzni-az esetleges igazadról-a másikat, itt?

Előzmény: ooloo (70)
ooloo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 71
Világos: nem bízol bennük. 2010 lesz a Te éved. Megmarkolod a pennát és egy határozott X-szel kiszavazod őket a hatalomból... :o)
Előzmény: st.laszlo (69)
ooloo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 70

Nem újdonság számomra, hogy az MSZP-nek van egy olyan szárnya (és hozzá nyilván szavazóbázisa is), amelyik a Fidesznél is intenzívebben gyűlöli a koalíciós partnert. A (63)-ban leírtam a szocik lehetőségeit. Ha a pártvezetésük mégis kitart az SZDSZ mellett, amögött nyilván komoly megfontolás van. De mindez a belügyük, boltolják el egymás között.

Ez a valami bűzlik ... már nagyon halovány érv. Medgyessy is előadta, amikor farbarúgták, azután iszonyú gyorsan elhallgatott. Tavaly tavasszal már ott kampányolt Gyurcsány mellett, pedig tudni lehetett, hogy a partner marad.

Előzmény: John Doe(520i) (67)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 69
én nem a bezárkózásról beszélek,hanem pontosan a pénzről.--egy régi mondás-' még kér a nép' - az eüben a nyug.rendszerben is nagyon sok van.nem beszélve az EU-tól érkező hatalmas összegekre a következő időszakban.ezekért nem kár semmi.rombolni kell a földig/akár miniszterek is veszhetnek sorban/.a lényeg a rombolás,ez után jöhet a reform,amikor igazán nagyot lehet kaszálni.
Előzmény: ooloo (68)
ooloo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 68
A "létező szocializmus" bukása után tizenhét évvel talán már nem kellene elcsodálkozni azon, hogy a piacgazdaságot a pénz működteti. Akinek abból több van, annak nagyobb a szava. Értelmes megfontolásből helyenként és időnként korlátok közé lehet (és kell is) ezt szorítani, de minél kevesebbszer nyúl az állam ehhez a lehetőséghez, annál jobb. Gondolj arra, hogy egy-egy komolyabb multi évente nagyobb pénzeket mozgat meg, mint a teljes magyar gazdasági élet. A teljes bezárkózást egyszer már kipróbáltuk (Rákosiék idején), az eredményét - azt hiszem - nem kell ecsetelnem. :(
Előzmény: st.laszlo (64)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.06.29 0 0 67

Hopp, elszállt a zééterbe a postom.

Akkor újra.

Nem, elszomorodtam azon, hogy kinevetted azokat, akik szerint valami bűzlik azzal a megállapodással az SZDSZ-szel a több-biztosítós rendszer ügyében.

Azokat, akik szerint mégsem olyan jó az, amire az SZDSZ rákényszeríti őket.

Ezek szerint neked tetszik, amit eü-reform néven tálaltak eléd.

Előzmény: ooloo (61)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 66
pld.a külföldi világ bankok.bármikor tönkretehetnek egy országot.
Előzmény: Törölt nick (65)
st.laszlo Creative Commons License 2007.06.29 0 0 64
de tudod miért?..a pénz beszél a kutya meg szalad./vagy behúzza a farkát/.annak a picinek nagyon sok a pénze,bárkit megtud szorongatni.nem akik szem elött vannak parlamentben,hanem a háttérben.
Előzmény: ooloo (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!