Keresés

Részletes keresés

rnagy8 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6
Jogos. Maradok a hardware problémában... Csao
Előzmény: locsemege (5)
locsemege Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5
Ne indíts ugyanarról a kérdésről párhuzamos szálakat, mert nagyon zavaró, ha több helyre érkeznek válaszok, illetve nem látjuk, mit írtak mások, s mit nem.
Előzmény: rnagy8 (4)
rnagy8 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 4
Igazából kapóra jött ez a ventillátor kérdés. Nekem talán nem ez az eredeti gond de a jelenség ventillátor jellegű: Az utóbbi időben a gépem minden látható ok nélkül lefagy de úgy, hogy nem megáll és nem válaszol hanem a kép elmegy és utána semmire se jönn vissza. Billentyűre (ctrl+alt+del, alt+F4) semmi reakció csak resetre indul el. Ezzel párhuzamosan észrevettem, hogy bár fix fordultara van a ventillátor állítva, néha lelassul hallhatóan. Ez mindig akkor van amikor elindítok egy új alkalmazást, amikor nagyobb a proci terhelés.
Mi lehet az ok? Ventillátor, táp, egyáltalán hardware?
Előre is köszönöm ha írtok valamit.
Degeczi Creative Commons License 2007.06.27 0 0 3
WD40-el az a gáz, h csak átmeneti kenést ad, utána rosszabb lesz, mint előtte: gyakorlatilag kenés nélkül marad a kezelt tárgy (mivel az eredeti zsírt, olajat onnan kioldja)
pl bicikliláncot is W40-el lehet gyorsan hazavágni
Előzmény: Qqberci (1)
Maura77 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 2
köszi
ez nem túl jó hír.
Csak két hónapos
Qqberci Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1
Szemétbe vele... Vagy egy csepp WD40 a megfelelõ helyre, és akkor még elmegy egy évet (de ehhez szét kell szedni a ventillátort)...
Előzmény: Maura77 (-)
spider007 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 0
Csapágyas a ventillátor, ki kell cserélni.
Előzmény: Maura77 (-)
Maura77 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 topiknyitó
sziasztok,
egy kis segítség kéne!
Sajnos nem értek annyira a gépekhez, és most lenne egy kis problémám, talán ti tudtok segíteni
az a problémám kb egy hete. Hogy bekapcsolás után a ventillátor nagy felpörög és fura hangokat ad ki. Vagy csak akar pörogni de nem tud. Pontosan nem tudom , abban sem vagyok biztos hogy a ventillátor az, de más nem nagyon lehet.
Újraindítás után nem csinálja, csak akkor ha kikapcsolás után eltelik pár óra és utána kapcsolom be.

Elöszöt a melegre gondoltam, de most már valamennyire hült le a lakás és mégis csinálja, ráadásul hosszabb ideig van ez a hang.

Az eseménynaplóba hibaüzenet nincs.

Ez most miért van? Lehet hogy nem jó a ventillátor? vagy tényleg a meleg miatt lehet és majd megszünik? VAgy kell aggódni?

előre is köszi a help-et

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!